Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.022
Cevap
236
Favori
526.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • just s den sonra smok alien kit ile cliodan inip e200 e binmis gbi hissettim🤑

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Merhabalar dostum öncelikle ürününüz hayırlı olmasını dilerim. Gelelim sorularına

- Hemen hemen her atomizerın coilleri farklıdır. Sizin Atomizerınıza uyucak olan coil http://www.buharistan.us/urun/joyetech-evic-vt-yedek-atomizer-coil-5li-paket/1112/

- Watt ayarını ürün kurulumu yaparken coilin üzerini okursunuz üstüne yazar örnek olarak; 30-100w gibi yani 30 ile 100w arası çalışabilir siz böyle bir coil ile 30 dan başlayarak ağız tadınızı bulabilirsiniz.

- Sony Vtc6 ve Sony Vtc5 piller gayet iyidir. Modunuz tek pilli olduğu için mod üstünde şarj edilebilir patlamaz korkmayın fakat harici bir şarj aleti ile daha iyi sonuçlar tabiki alınabilir. Elinizde 2. bir yedek pilinizin olması sizin yararınıza olacaktır.

- Yeni kullanıcı iseniz Türk yapımı efkar likitleri edinebilirsiniz kullanıp pişman olan kullanıcısı yoktur http://www.xbuhar.com/http://www.ebuhar35.com/

- Evyap yap için yapılan eleştirileri aklınızdan çıkartın bir çoğunun başarısız likitler yapıp hüsran sonuçlar ile karşılandığına bağlayarak evyapa bu şekil yaklaştığını düşünüyorum. Fakat 1-2 likit kullanın araştırmalar yapın ve evyapa o şekil geçmenizi öneririm neyin ne olduğunu birazcık öğrenmek iyi olacaktır gerekirse bu konuda gerekli yardımıda verebilirim.

15 gün olmuş neredeyse :)

Tüm önerilerin için sağolasın hocam...

Önceki yorumda bahsettiğim joyetech geçen perşembe gümrükten geri dönünce 1 gün hızlı bir araştırma yapıp Pico Mega aldım... :)

7 gündür sigara içmiyorum, aramıyorum, canım çekmiyor...

2-3 ml kadar cihazı aldığım kişinin doldurduğu ne idüğü belirsiz likiti içmek zorunda kaldım :)

Aynı günün akşamına sözde bilinen bi yerden oradaki genç arkadaşın bilinçsizce önerdiği innovation marka kahve aromalı 30 ml/6mg likit aldım... Maksat likitsiz kalmamaktı...

Fena da değildi aslında ama bu arada yaptığım araştırmalar sonrası aromanın pek de güzel, faydalı birşey olmadığını öğrendim...

Sonra öneri ile bilinen bir siteden yine bilinen bir marka nBase aldım...

75/25 5 mg

Şimdilik gayet iyi gidiyor...

Yeni alacaklara da önereceğim bir cihaz iStick Pico

Şimdi de Coil arayışındayım... Açıkçası sarmayla falan uğraşmak istemiyorum... Coil Tr'de 5 li paket 55-60 TL

İlk masraf: 340 TL

iStick Pico Mega 240 TL

2 adet LG HG2 Pil 80 TL

Şarj aleti 20 TL

Aylık masrafım şimdilik: 72 TL

100 ml nBase (75/25 5 mg) kargo dahil 24 TL

Tanesi 12 TL den Coil masrafı 18 TL

Olur da sade tad vermezse likit en fazla 30 TL

Sigara içiyorken hergün 10 TL olmak üzere aylık 300 TL harcıyordum... Bu işin maddi kısmı...

Sağlık kısmına gelirsek şu videoyu izleyin:
    Vimeo
    Elektronik Sigara ile Sigara Karşılaştırması Türkçe BELGESEL
    https://vimeo.com/199454773

• bdrc kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanin hocam sigarayi biraktiginiza gercekten cok sevindim bu atmis oldugunuz adimlardaki basarinizin devamini diliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldan fazla oldu esigara kullanıyorum çok ama çok memnunum
  • ben sigara kullanmıyorum ve herhangi bir tiryakiliğimde yok ancak nargile almayı düşünüyordum evde arada keyif için yakarım diyordum almadan bi bakıyım elektronik sigaraya kafama yatmadı değil açıkcası ama biraz çetrefilli iş galiba ama nargileyi hazırlamaktan sürekli közle uğraşmaktan kolay olabilir diye düşünüyorum 6 sayfa okuyamadım 2-3 sayfa okudum ama nargile ile bi kıyaslama göremedim

şimdi ben elektronik sigaraya kafayı takıyım uğraşıyım mı yoksa bildiğim nargileden devam mı edeyim tafsiyeniz nedir :)
  • tr2x T kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sebepten e sigara işini araştırmaya başladım. İkisini kıyaslayacak birisi olursa hem zevk hem kalite hemde maddi yönden çok iyi olur.

• tr2x T kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem hic bulasmadan. Arada bir nargilede olan zevkinize devam etmenizdir

• peki pratiklik olarak bi kıyaslama yapabilirmisiniz benim hem üşengeç hem de sakar biri olduğumu düşünürsek :)
  • 20 senelik tiryakiyim, elektronik sigarayla bıraktım bu illeti. Ama anladığım kadarıyla çok fazla duyulması istenmiyor, insanların sigarayı bırakması birtakım kişilerin işine gelmeyebilir çünkü

• Bendede söyle bi sorun var arkadaşlar elektronik sigarayı aldım fakat içemiyorum neden diye soracak olursanız mide yanması yapıyor.. Midemi ekşitiyormu kazındırıyormuş yanmamı yapıyor böyle arasında bişe tam ismini bulamadım.. Bu sebepten dolayı içmeyi bıraktım normale döndüm.. Oysaki ne güzel günde 2-3 taneye kadar düşürmüştüm sigarayı. Ve kararlıydımda bırakacaktım yanii.. Ama gelin görünki bu midede yarattığı sorun geri başlamama sebep oldu.. Bunla ilgili bi tavsiyeniz varmı bana? Gerekirse doktora gidecem ilac yazsın onu kullanayım genede içmeyim su sigarayı. Artık gece yatarken nefes alamaz oldum..
  • Arkadaşlar elimde 4 tane kullanılmamış sıfır kutusunda likit ve bir adette pil var ucuza vericem almak isteyen yazsın izmir içi

• onur_333333 O kullanıcısına yanıt
    Baska likittede yapiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_333333

Bendede söyle bi sorun var arkadaşlar elektronik sigarayı aldım fakat içemiyorum neden diye soracak olursanız mide yanması yapıyor.. Midemi ekşitiyormu kazındırıyormuş yanmamı yapıyor böyle arasında bişe tam ismini bulamadım.. Bu sebepten dolayı içmeyi bıraktım normale döndüm.. Oysaki ne güzel günde 2-3 taneye kadar düşürmüştüm sigarayı. Ve kararlıydımda bırakacaktım yanii.. Ama gelin görünki bu midede yarattığı sorun geri başlamama sebep oldu.. Bunla ilgili bi tavsiyeniz varmı bana? Gerekirse doktora gidecem ilac yazsın onu kullanayım genede içmeyim su sigarayı. Artık gece yatarken nefes alamaz oldum..

Kullandiginiz likit neydi hocam

• Arkadaşlar çift elma (nargile anason) olarak kullandığınız içimi rahat kaliteli bir limit önerebilir misiniz? Ayrıca satın alabileceğim adres? Saygılar.
  • Ben 3 Aralık ta aldım halen aynı Atomizer ve ipi kullanıyorum tadında ufak bir değişiklik oldu ama çok hissettirmiyor. ( Ce6 elips ) Yine aynı tarihte Likit almıştım 30 ml elmalı Ankara Kızılay limon dan, hala onu kullanıyorum daha yarısı duruyor. Masrafım yok 1.5 aydır. Şimdi Likiti değiştirmeye karar verdim acaba tavsiye likitleriniz neler? Keyfi tandır diye Likit baktım deneyen olduysa görüşlerini merak ediyorum. Nikotin olup olmaması farketmez.

• arkadaslar smok alien almak istiyorum ama bulamadim bir turlu tr de satan. aliexpress dende guvenemiyorum, malum gumruk sinirinida dusurduler
    kesin takilir gibime geliyor. birde bu modda rba olmadan kullan at coil kullanabiliyormuyuz? yani piyasada bulunuyor mu coiller

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullandıgım likit Efkarın likitleri.. İçinde fazla şeker olmayan likit tavsiyeniz varsa alabilirim hatta şekersiz olsa daha iyi olur.. Orjinal bişe olsun önerdiginiz likit çünkü belkide dediginiz gibi likitten oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gringo_

arkadaslar smok alien almak istiyorum ama bulamadim bir turlu tr de satan. aliexpress dende guvenemiyorum, malum gumruk sinirinida dusurduler
    kesin takilir gibime geliyor. birde bu modda rba olmadan kullan at coil kullanabiliyormuyuz? yani piyasada bulunuyor mu coiller

Hocam Smok Alien fazlasıyla mevcut Türkiye'de PM ile ürün tedariğinde yardımcı olmaya çalışırım. Arkadaşım bu işin tedarikçiliğini yapıyor isterseniz size yardımcı olabilirim bu konuda.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 29 Ocak 2017; 14:30:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar pico kullanıcısıyım.bir kaç aydır esigara kullanıyorum memnunumda.
    ama şu kaliteli likitler çok pahalı 30ml 80-90 tl fazla pahalı geliyor bana.
    likitimden de aldım ama elden deneyerek almak ilk tercihim oluyor.
    istanbulda kadıköy yazıcıoğlu işhanı yanından alıyorum genelde başka mağza bilen var mı
    tabiki mağzada liqua,natura vs ciddiye almıyorum bile.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.