Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.023
Cevap
237
Favori
526.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devlet insanlar sigaraya bırakmasın daha çok vergi kazanayım peşinde.halkı falan kimse düşünmüyor.
    birde devlet gümrüğe gelen elektronik sigaraları çekiçle parçalatıyormuş.sözde hepsi müslüman ama kul hakkı yiyiyorlar.
  • onur_333333 O kullanıcısına yanıt
    1-)hocam dumanın bir kısmı midenize gidiyor olabilir.ciğerinize çekmeye çalışın.
    2-)günde çok ml içiyorsanız ondanda yapar.
    3-)ciğer çekimi yapmayın,sigara içimi atomizer ile sigara içimi için.
    4-)çok likit tüketiyorsanız nikotin seviyesini yüksekltin.kaç mg nikotin içiyordunuz.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    ego sigaralar çok az likit tüketmenezi sağlar.bu yüzden çok avantajlı.
    sapphire Charlotte çok güzel deneyen herkes hayran kalıyor. buharistan.com dan var
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natura(hexocell)yı sevmeye bilirsiniz.bende hayran değilim birtek mint tonic aromasına hayranım.
    ben balmumcudan litresi 10tl ye alıyorum nbase.nikotin itersem 36mg lik nbase ile hesaplayıp karışım yapıyorum.sonuçta hepsi aynı ham maddeden üretiliyor nbaseler çok farkları yok.

150-200ml nedir hocam sabahları çay bardağıylamı içiyonuz likiti :) büyük ihtimal ciğer çekimi yapyosunuzdur buda verimli olmuyor.mesela sigara içimi için egolar 1-2 ayda 30ml likit tükettiriyor.sigara içimi daha iyi likitteki nikotini sindirebiliyorsunuz.

natura vg pg oranı 50-50 diye biliyorum.ama bu vg-pg değerleri premium likitlerde bile çoğunlukla yazmaz internetten araşıtırsanız bulursunuz.
  • Merhaba arkadaşlar ben de elektronik sigara tüketicisiyim. Normalde pico almayı düşünüyordum ancak arkadaşımdan ucuza ego aio bulunca direk onu aldım. E sigarayı bazen montumun cebinde saklıyorum ve likit cam kısımdan sızıyor. Her yerim likit kokuyor. Bu normal midir veya bir çözümü var mıdır? Ayrıca cihazı telefonumun şarj aletiyle şarj ediyorum, bu da sorun oluşturur mu? Patlama riski filan biraz da korkmuyor değilim

• Joyetech Ego AIO almayı düşünüyorumda bunun yedek parçaları likitleri falan maliyeti nasıl olur ki normalde günde 1 paket sigara içiyorum
  • Merhabalar arkadaşlar bende esigara almak istiyorum esigara ilk defa alacağım internetten biraz baktım küçük birşey arıyorum Eleaf iStick Pico Full Kit hoşuma gitti bu 0.3 ohm 0.5 ohm nedir sürekli coil değiştirmek zorundamıyız her coil her cihaza uyumlumu bursada satan arkadaş varmı elden alabileceğim
  • arkadaşlar merhaba konuya biraz uzağım istick pico yurt dışından abim vasıtasıyla alındı ve bi kaç güne elimde olacak.

Sony VTC5 pil aldım 2 adet ve bunun için şarj cihazı aldım (NiteCore Digi D2 LCD Pil Şarj Aleti)

Bu cihaz için likit almam gerekiyor ne olduğu belirsiz yüzlerce ürün ile karşılaştım günde 1 / 1,5 paket sigara içen birisiyim. Likitlerinizi nereden temin ediyorsunuz bilgi verebilirmisiniz?
  • Merhaba, Eleaf iStick Pico cihaz arıyorum. Elinde olup satan bir arkadaş varsa benimle iletişeme geçerse sevinirim. Full kit hazır halde olursa iyi olur. Ayrıca likit ihtiyacımda var forum içinden bir arkadaşda varsa faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

quote:

Orijinalden alıntı: Gringo_

arkadaslar smok alien almak istiyorum ama bulamadim bir turlu tr de satan. aliexpress dende guvenemiyorum, malum gumruk sinirinida dusurduler
    kesin takilir gibime geliyor. birde bu modda rba olmadan kullan at coil kullanabiliyormuyuz? yani piyasada bulunuyor mu coiller

Hocam Smok Alien fazlasıyla mevcut Türkiye'de PM ile ürün tedariğinde yardımcı olmaya çalışırım. Arkadaşım bu işin tedarikçiliğini yapıyor isterseniz size yardımcı olabilirim bu konuda.

fiyatlar ne durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 2/3 mod griffin rta 22 atomizer ile bende buradayım . Bundan önce ki modum olan vtc mininin üzerine su döküldüğü için mefta olmuştu . Yeni başlıyacak arkadaşların sorularını elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexturner -- 31 Ocak 2017; 22:6:40 >
  • Arkadaşlar buhar iyi güzelde şu pilleri nasıl saklamak lazım?

• Merhaba arkadaşlar arkadaşımda görmem üzerine ilgimi çekti goni amaçlı bi cihaz istiyorum arkadaşta eski ve ilk cihazı bitane egonun ce4 atomizerli modeli var yanık tadı veriyor ve duman az geliyo bunu bana verdi fakat atomizer bulamadık istanbulda atomizer nerden temin edebilirim veya kendime başka cihaz alıp yoluma devam mı ediyim cihaz satan uygun fiyatlı arkadaşlar varmı

• Şu meretten almaya karar verdim ancak bütçem kısıtlı . İstick pico da karar kıldım şöyle 1 seneye yakın idare edecek malzeme ne gerektirir acaba ? Onları da sipariş etsem.

• Ben sigara içim kullanmak istiyorum, ayrıca coil saracagimi hiç düşünmüyorum. Araştırmalarima göre atomizer olarak taifun gt2, nautilus mini ya da kayfun v3 mini den birini alacağım galiba. Siz ne dersiniz?
    Ayrıca herhangi birinde hazır coil sorunu cekermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remon -- 1 Şubat 2017; 2:26:5 >
  • 1 aydir kullaniyorum. Cok arastirma yaptim. Benimle beraber 10 kisi de is yerinde kullanmaya basladi. Kesinlikle dogru atomizer ve dogru likitle tavsiye ediyorum. Likit saglik ve keyif acisindan gercekten cok onemli.

• 3 yıl önce esigaraya başlamamı sağlayan forum burasıdır. Yeni başlayanlara öneriler;

1. Sigara içiyorsanız, sigara içimi atomizer(mtl) ile başlamak uygun olabilir. Nautilus mini ve en az 5 hazır coil elinizin altında bulunmalı.

2. Sarım olayı için expromizer, phenemenon ya da gt3 alınabilir.

3. Kutu mod olarak vtc veya pico yeterli.

4. Sony vt5, pilsitesi nden temin edilebilir.

5. Likit için, ya balmumcu dan vg ve pg ya da hazır nbase alınıp twisted veya inewera aromalarla harika karışımlar yapılabilir.

Sigarasız günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hektor20tr

3 yıl önce esigaraya başlamamı sağlayan forum burasıdır. Yeni başlayanlara öneriler;

1. Sigara içiyorsanız, sigara içimi atomizer(mtl) ile başlamak uygun olabilir. Nautilus mini ve en az 5 hazır coil elinizin altında bulunmalı.

2. Sarım olayı için expromizer, phenemenon ya da gt3 alınabilir.

3. Kutu mod olarak vtc veya pico yeterli.

4. Sony vt5, pilsitesi nden temin edilebilir.

5. Likit için, ya balmumcu dan vg ve pg ya da hazır nbase alınıp twisted veya inewera aromalarla harika karışımlar yapılabilir.

Sigarasız günler dilerim.

• Yeni başlayacaklara tek tavsiyem, acele etmeden araştırarak adım atmaları. Yurt dışın'da 130 tl civarına satılan cihazları Türkiyeden 200 tl ye de alabilirsiniz 350 - 400 tl ye de gözünüzün yaşına bakmadan satabilirler.

Ayrıca E-Sigara Türkiyenin nabzının attığı forum Esigaram.us dur.

O forum'da uygun cihaz, pil, coil, likit tedarikcilerinden tutun da evyap reçete bilgi paylaşımına Türkiye de satılan popüler likitlerin kullanıcı incelemelerine satıcılarına Mod atomizer incelemelerine kadar herşeyi bulabilirsiniz.

Bilginin inine girersiniz.

Ayrıca ESigara Sosyal Gruplar diye güzel bir başlığı vardır.Bu başlıkta her şehrin konusu vardır.Buluşmalar yaparlar birbirlerine likit ikram ederler. Her türlü cihazı atomizeri görüp test etme şansınız olur. Bilgi paylaştıkca çoğalır mantığıyla kendinizi geliştirir fikir sahibi olur tecrübe edinirsiniz.Güzel bir ortam ve çevre edinirsiniz. Güzel bir hobidir yani bu E-Sigara.

Forumun işleyişini çözmek için bir kaç saat vakit harcamanız yeterli.Ayrıca bütün başlık ve konuları görebilmek için kayıt olmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 2 Şubat 2017; 12:54:56 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.