Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.023
Cevap
237
Favori
526.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Yeni başlayanlar için Joyetech eGo Aio uygunmudur acaba. Bu gibi cihazlarda patlama riski ne derecededir merak ediyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

Arkadaşlar Merhaba. Yeni başlayanlar için Joyetech eGo Aio uygunmudur acaba. Bu gibi cihazlarda patlama riski ne derecededir merak ediyorum açıkçası.

Ego Aio sadece sigatayi birakmak icin alinacaksa ise yarar bir esigaradir. Tus takılı kalmadigi surece patlama riski yoktur yari mekanik yari korumali sistem diye gecer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar her turlu urunu tedarik edebilirim. Urun alacaklar PM ile ulasabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıra kendi elimde dahil herkes de gördüğüm cihaz... :))) Güzel lezzetli ve tabiiikiiii zararlııııı

Yapmayayın desemde illahi bir taraıfndan tutuluyorum bu duman işine... Yani nargile de zararlı, sigara da, bunların elektriklisi de gazlısı da... içmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groomgro -- 3 Şubat 2017; 14:39:16 >
  • nikotinsiz sağlığa ne kadar zararlı acaba merak konusu.
    sigara kullanmıyorum ama bu ilgimi çok çekiyor
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    bbc nin e sigara ile ilgili belgeseli var onu izleyin. Arastirma sonucunda sigaraya oranla buyuk olcude zararsiz ama hic sigara kullanmamis kisiler icinde zararli oldugu tespit edilmis.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizimde Avrupa ve Amerika daki gibi esigara shop larımız olsa gidip parası neyse versek alsak.Gümrükten geçti geçmedi,şu siteden bu likiti şu nbase i aldık ama nasıl ortamda yaptılar vs.gibi sorular kafamızı kurcalamasa ne güzel olurdu.

18 yaş sınırı getirilir.Vergi koyulur.Ama ne istersen anında gönül rahatlığı ile alırsın.Bakalım ne zaman görecekler bizi...

Sanırım en büyük yanılgı isminde...E sigara deyince sigaranın elektroniği zannediliyor.E buhar vb.adlandırılması lazım.Aslında duman çıkarmıyor buhar çıkarıyor...Sigarada ki 4000 e yakın zararlı madde yerine sadece nikotin,aroma ve gliserin kullanıyorsunuz.Kanıtlanmış zararı yok.Ama gel de anlat...

• garcy kullanıcısına yanıt
    Kilit cümle; "Vergi koyulur".
    Emin ol şuan fahiş fiyata satanlardan daha pahalıya satmak zorunda kalır mağazalar olsa.
    Üstüne minimum %300 vergi ekler devlet.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    10 tl lik sigaradan bile max %84 vergi alıyor devlet.Bizim yurtdışından 100 tl ye mal ettiğimiz mod Türkiyede 300-400 tl...

%200 Vergilendirme olsa 300-400 tl ye garantisiz faturasız aldığımız mod vergili garantili haliyle 200-300 tl olur.Çalışmazsa götürür geri verirsin,2 sene içinde arızalanırsa tamir ettirirsin vs...Devlet sigaradan gelirlerinin %7 sini karşılıyorsa e sigaradan %30 unu karşılar...

Şu an sigaranın fiyatı 10 tl değilde 40 tl olursa ne olur.Kaçak sigara patlar...Aynısı e sigara içinde geçerli.Makul düzeyde tutarlar bence.%84 bile fazla...Hem bu yolla sigara içimi nerdeyse yok olacak...
  • garcy kullanıcısına yanıt
    Sigaradaki vergiyi daha yüksek biliyordum, yanlış hatırlıyormuşum.
    Modlarda dediğiniz konuda haklısınız ama likitlerin neredeyse %80-90'ı yurtiçinden alınıyor ve vergi yok gibi birşey şuanlık, orası epey vurur bizi 2'ye katlanabilir fiyatlar.
    Mod ve atomizer konusunda neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım gibi, aldıklarımın hepsi elime ulaştı. Ama bazı şeylere dikkat ederim ve satıcıyı uyarırım. Çok farklı sitelerden aroma ve mod almışlığım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Sigaradaki vergiyi daha yüksek biliyordum, yanlış hatırlıyormuşum.
    Modlarda dediğiniz konuda haklısınız ama likitlerin neredeyse %80-90'ı yurtiçinden alınıyor ve vergi yok gibi birşey şuanlık, orası epey vurur bizi 2'ye katlanabilir fiyatlar.
    Mod ve atomizer konusunda neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım gibi, aldıklarımın hepsi elime ulaştı. Ama bazı şeylere dikkat ederim ve satıcıyı uyarırım. Çok farklı sitelerden aroma ve mod almışlığım oldu.

Merhaba pm attım bakabilir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redloves -- 5 Şubat 2017; 15:28:41 >
  • Merhabalar ,

Eleaf iStick Pico Mini Full Black sahibiyim. 3 hafta kadar kullandığım elektronik sigaramı paraya ihtiyacım ve hevesimi aldığımdan ötürü satıyorum.

Cihaz temiz kullanıldı ve ilk günkü performansıyla çalışmaktadır.Herhangi bir sıkıntısı (sızdırma vs.) yoktur.

Cihaz yanında sony vtc5 pil ,80ml kahlua , 80 ml elma ve 80 ml sade nbase olmak üzere toplamda 240ml likit de vereceğim.Likitler buharistan.us den alınmıştır.90/10 pg vg oranları vardır. 3 mg nikotinlidirler.

İstediğim fiyat ise 250 liradır.İstanbul içi elden teslim edeceğim alacak arkadaş isterse deneyecektir.

İyi forumlar

• Ben fazla kullanımında mide su topluyor diye biliyorum.

• armonyy A kullanıcısına yanıt
    pico gayet iyi bir cihaz malzeme olarka coil ve likit olacaktır.. likit olarak kimya mühendisi olarak üretim yapmaktayız yardımcı olabilirim...
  • Arkadaşlar Joyetech Ego AIO için coil alıcam. Sigara içimi için 1 ohmluk coil alsam nasıl olur normalde 0.6lık varmış içinde. Fark yaratırmı ve makinede sorun çıkarır mı acaba?
  • elimde kangertech subox mini c var fakat likit buram buram kokarken tanka doldurup buharladığımda cok cok az tat geliyor atomizer almayı düşünüyorum moda öncelikle param yetmeyecegi için ilerde modu değiştirince o atomizerle devam etmek kolay zaten bunun için önerisi olan var mı griffin atomizer düşünüyorum
  • smok tfv8 👍

• ghost41 kullanıcısına yanıt
    smok alien + smok tvf8 cloud beast
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    aynen müdür buhar isyeyen baska cihaz aramasin

• İyi aksamlar. Bende sigaradan e sigaraya geçmek isteyenlerdenim. Tecrübeli ve bilen arkadaslardan ricam olacak. Malum sigara içerken e sigarada ağızdan cekim dedikleri gibi içiyoruz. Başlangıç icin bu şekilde içebileceğim boyutu küçük bir cihaz var mi? Biraz araştırdım ego aio ve eleaf falan diyorlar ancak onlar direk ciğere cekim mi birsey bulamadım. Yardımcı olacaklara teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.