Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. Esigara ilgimi çekti ve bilgim birkaç videoyla sınırlı.Başlangıç için fiyatı yüksek olmayan öneriniz olursa çok sevinirim. Tşkler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resE kullanıcısına yanıt
    ozmn just s veya just 2 ile başlayabilirsiniz. 200-250 tl bandında fiyatlar ortalama dahili pilli önermesemde en uygun bu iki cihaz olacaktır sizin için.. ama biraz daha çıkarsanız kaliteli bir pille beraber istick pico alırsınız oda ortalama 300 tl civarlarında ( sony vtc 5 pil ile )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

ozmn just s veya just 2 ile başlayabilirsiniz. 200-250 tl bandında fiyatlar ortalama dahili pilli önermesemde en uygun bu iki cihaz olacaktır sizin için.. ama biraz daha çıkarsanız kaliteli bir pille beraber istick pico alırsınız oda ortalama 300 tl civarlarında ( sony vtc 5 pil ile )

Öncelikle tavsiyeniz içinçok tşk ederim. Son olarak just s mi seçmeliyim joyetech ego mu?
    kesinlikle just.. buhar performansı çok daha iyi..
  • quote:

kesinlikle just.. buhar performansı çok daha iyi..

Tşk ederim
    likit konusunda yardımcı olabilirim kimya mühendisi olarak likit üretmekteyiz...Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • quote:

likit konusunda yardımcı olabilirim kimya mühendisi olarak likit üretmekteyiz...Elektronik Sigara - ANA KONU-

Olur hocam tşkler...

• Ne zamandır böyle bir konu bekliyordum. Ego Aio kullanıyorum Antalyadan getittirdim 120 liraya piyasada 250 lira. likitler hexocell alıyorum genelde bütün tobbacolarda bulunuyor coilleride AliExpress den sipariş ediyorum 0.5 ohm ve 0.6 ohm olarak.

• Yok mu ya şöyle ultra pireminyum likitci

• Pico istick pro 220 tl fiyat aldim kapali jelatinli iyi midir rakam ? Pil icinde cikiyor mu ?

• evyap yap hocam litresi taş çatlasa 200tl
  • ELEKTRONİK SİGARA ZARARLI DEĞİLDİR !!!
    KAYNAK:
    tr.wikipedia.org
    Elektronik sigara - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Elektronik_sigara

-Normal sigarada bulunan insan vücudu için zararlı kanserojen maddeleri içermez.
    -Duman üretmediği için karbon monoksit gibi 4000 e yakın kimyasal içerikli ve zararlı maddeleri etrafa vermez.
    -patlama riski yoktur.çünkü dijial modlarda aşırı ısınmaya karşı koruması vardır ve patlama riskini sıfıra indirir.
    bunun yanında mekanik modlarda dijital devre olmadığı için patlama riski olasıdır.

----------------------------------------------------

BU KONU İLE İLGİLİ VİDEO MUTLAKA İZLEYİN.(video güvenilir kaynak BBC yani ingilterenin devlet televizyonudur)
    euronews (Türkçe)youtube
    Elektronik sigara: Yeni bir sosyal fenomen mi yoksa sigarayı bırakmak için devrim... - reporter
    https://www.youtube.com/watch?v=Ye6ZypZnB4Y

SİGARA KARTELLERİ ELEKTRONİK SİGARA İLE İLGİLİ MEDYADA ÇEŞİTLİ YALANLAR DOLAŞTIRARAK,SİGARA SATIŞININ AZALMASINI ÖNLEMEYE ÇALIŞIRLAR.
    MESELA ELEKTRONİK SİGARA PATLIYORMUŞ(bunu üsteki yorumda açıkladım) KANSER YAPIYORMUŞ,CİĞERLERDE SU TOPLUYOMUŞ YALAN DOLAN HEPSİ.
    SİZE GÜVENİLİR KAYNAKLAR VERİYORUM VE HİÇ BİR BİLİM ADAMI ELEKTRONİK SİGARANIN ZARARLI OLDUĞUNU KANITLAYAMADI.
    BUNUN YANINDA SİGARANIN KANITLANMIŞ BİR SÜRÜ ZARARLARI VAR.
    BU DURUMA RAĞMEN MEDYADA ELEKTRONİK SİGARAYA KÖTÜLEME AMAÇLI BİR SÜRÜ ŞEYLER GÖRÜYORUZ AMA SİGARA İLE İLGİLİ TEK BİR KÖTÜLEME GÖREMEYİZ MEDYADA.
    BUNUN SEBEPLERİDE DEVLETİN SİGARADAN KAZANDIĞI YÜKLÜ MİKTARDA VERGİLER VE SİGARA KARTELLERİDİR.

-------------------------------------------------------------------

ELEKTRONİK SİGARA LİKİTİNDE(BUHAR SIVISINDA) 3 MADDE VARDIR
    1-)NBASE :
    doğal bitkilerden elde edilir.markaya göre değişmekle braber %50-%100 nı VG Bitkisel Gliserinindir.Bir çeşit bitkisel yaplardan oluşur.Bitkisel Gliserinin sağlık sektöründe ve bir çok alanda kullanılmaktadır.Kanıtlanmış sağlığa zararlı bir yan etkisi yoktur.
    Bitkisel Gliserinin Kullanım alanları
    * Öksürük şuruplarında kullanılır.
    * Şeker hastalığında dıştan deriye uygulanan merhemlerde bulunur.
    * E-likit yapımında kullanılır.E-likit içeriği olarak yoğun dumanı sebebi ile daha çok arzu edilmektedir.
    2-)AROMA: bildiğiniz aroma.örneğin şeftali ,çikolata vb. aroması gibi.
    3-)NİKOTİN:sigaradaki bağımlılık yapıcı madde.bu madde elektronik sigaralara likitlerine koyularak,içinde 4000 kansarojen madde olan sigaradan kurtulmanızı sağlar.
    SONUÇ OLARAK ELEKTRONİK SİGARADA HİÇ BİR ZARARI YOKTUR
    KAYNAK:
    tr.wikipedia.org
    Elektronik sigara - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Elektronik_sigara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 26 Ocak 2017; 12:31:18 >
  • nargiletör kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi icinden pil cikmaz vtc 5 veya muadili oil alin ama dolandirilmamaya bakin.

• Ego aio kullanmaya başladım ama likit arayışındayım.Elimde hexocell laboratuvar muzlu ürünü var ama pek iyi tad yok.Önerilere açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik sigaraya karsi yapilan kotuleme kampanyalarinin cogu devletin/devletlerin e-sigaraya vergi koyup kar edememesinden kaynaklaniyor. sigaradan elde elde edilen gelir malum, ya sigarayi komple birakin ( cogu kisinin zamlara ragmen birakmayacagindan eminler) yada %70 e yakini vergi olan paket sigaralari almaya devam edin diyorlar. E-sigara (isminin e-sigara olmasida sacma bence, vaping machine tarzi bir sey olmali, kaldi ki e sigara kullanimi hic bir yerde smoking anlamina degil vaping (buharlama) anlamina geliyor. tabiki tamamen zararsiz bir sey degil fakat paket sigara ilede kiyaslanamayacagi su goturmez bir gercek. O yuzden internete e-sigara karsiti yazilarin bir cogu bahsettigim durum gudumunde yazilan yazilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 26 Ocak 2017; 16:30:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yeni kullanici olarak istick pro veya wismec 2/3 alayim diyorum. İlerde baska cihaza upgrare etmemek icin bastan iyi birseyle gireyim olaya dedim. İkisi arasinda sanirim 100-120 tl gibi bir fark olacak. Aradaki farka deger mi wismec almak icin ? Yorumlariniz degerli lutfen mazur gormeyin.

• nargiletör kullanıcısına yanıt
    Wismec + griffin 25 kombinasyonu iyidir aroma manyağısanız tabi.Mesela ben o kadar büyük cihaz taşıyamam pico yetiyor bana üzerinede obs crius um takılı aroma kıvamında geliyor baymıyor.Melo filan sakın almayın zaten baş belası atomizer , büyük makine istiyorsun ama aklında bulunsun.Ben şahsen 2 atomizer seviyorum crius ve griffin.Wismec + griffin kombinasyonu çinden toplamak 320 tl gibi bir maliyet.
  • uygun fiyatli kangertech coil ve panasonic pil satiyorum.
    Ilginenler pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 29 Ocak 2017; 14:28:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    20-80 gün arasında elime ulaşıyor
  • hexocell adına ön yargı var.sanki kimyasını incelemişsiniz gibi herkes dandik falan diyor.birşey ucuz olunca dandik damgasını yapıştırıyonuz.
    evyapın litresi 170tl civarı yapıyorum.yurtdışından aroma alırsam,litresini 70tl ye bile getirebilmek mümkün.
    bide bundan tonlarca üretildiğini düşünün maliyet çok düşer.
    şimdi 100tl ye likit satılınca çokmu kalite oluyor sence.ben içine altın tozu fala koyulduğunu düşünüüyorum.bence 20tl civarı iyi fiyattır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.