Şimdi Ara

ELEKTRONİK SİGARA REHBERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet malumunuz bu aralar inanılmaz bir şekilde rağbet görüyor ve kesinlikle işe de yarıyor....sigaraya gayet iyi bir alternatif ancak keyfi olarakta takılabileceğniz bir icat diyelim.....
    bu olaya yeni girmeye başlayan ve girme niyetinde olanlar için tek başlık altında TİCARİ AMAÇ GÜTMEDEN DİREK olarak birbirimize yardımcı olmak için açtım bu konuyu....
    bizzat ilk başlayan olarak yaşanan sıkıntılara ve soru işaretlerine zamanında yaşamış biri olarak cevap vermeye çalışacağım...
    her ilk e sigaraya başlayan insanlar buradan geçmiştir bunu bilin..panik olmayın..gerçekten bu işe gönül koyduysanız youtubedan araştırın...bu dünya çok başka bi dünya..
    BU REHBERİN DİLİNİ BİRAZ BASİT KULLANDIM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA MÜMKÜN OLDUĞUNCA YARDIMCI OLURUM HER MODEL ATOMİZER KURULUM VE MODLARDA....
    İLK ÖNCE SİZLERE E SİGARA MOD VE KİT PARÇALARINI ANLATACAĞIM İNANIN ZOR DEĞİL....SADECE OKUYUN...

ŞU AN EN MESHUR OLAN CIHAZ ALİEN SMOKTAN BAŞLAYACAĞIM PARÇALARINI ÖĞRENMEK İÇİN ÖRNEK OLARAK ANLATIYORUM SİZE VE HER KULLANDIĞIM ALETİ BURADA SIRAYLA PAYLAŞACAĞIM...

smok alien cihazı..

BU CİHAZ ŞEKİLDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TOPLMADA İKİ PARÇADAN PİLİ SAYARSAK 3 PARÇADAN OLUŞUR...BU CİHAZ ÜZERİNDEN NE NE DEMKTİR BUNU TARİF EDEYİM SİZE....

ALİEN MOD DEDİKLERİ APARAT YANİ CİHAZIN ANA KISMI...MOD DEDIKLERİMİ KISIM..
    BURADA GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİR EKRAN VE TOPLAMDA 3 TUŞ VAR ...BUNLARIN EKRAN KISMINDA BULUNAN TUŞLARI MODU YANİ CIHAZI BELLİ BUHAR VE TAT İÇİN AYARLAMAYA YARAN TUŞLAR DİĞERİ İSE İÇMEK İÇİN KULLANDIĞIMIZ İÇERKEN BASILI TUTTUĞUMUZ TUŞTUR....RESİMDE BU TU GÖZÜKMEZ ÇÜNKÜ CİHAZ TETİKLİ ŞEKİLDE YANDADIR...CİHAZI KULLANIRKEN AVUCUMUZA ALDIĞIMIZDA BASARAK KULLANIRIZ...
    BUNUN YANINDA ALTA KAPAĞI BULUNUR VE CİHAZA BURADAN PİL EKLERSİNİZ...

CİHAZA EKLEYECEĞİNİZ PİL GENELDE BÜYÜK BOYUTLU OLUR VE BELLİ MARKA VE MODEL DIŞINDA ASLA VE ASLA KULLANMAYINIZ...BUNUN YANIDNA CİHAZLAR INR VE IMR PİL ÇESİDİNİ KULLANIRLAR BUNLAR DA 18650 TİPİDİR.
    GENELDE PİYASADA SATILANLARDA BUNLARDIR ZATEN..

CİHAZA EKLENEN PİLLER GENELDE SONY LG VE YA SAMSUNG GİBİ TANINMIŞ MARKALAR OLMALIDIR....
    SONY VTC5 VTC 6 18650 IMR BATARYA.... 30 AMPERDİR...(TAVSİYEM)
     ELEKTRONİK SİGARA REHBERİ ELEKTRONİK SİGARA REHBERİ
    LG H2 3000 MAH 18650 20 AMPER (TAVSİYEMDİR)
    SAMSUNG 3000 MAH 20 AMPER (TAVSİYEMDİR)

EVET CİHAZIN ŞUAN ALT KISMINI YANİ MOD DEDİKLERİ YERİ KURMUŞ OLDUK VE GELDİK EN CİVCİVLİ BÖLÜME...

ATOMİZER ....
    BU CİHAZDAN ÇIKAN ATOMİZERİ DETAYLARI İLE SİZE ANLATARAK NE DEMEK OLDUĞUNU ANLATACAĞIM...BU HER CİHAZ İÇİN EVRENSEL BİR CİHAZDIR VE APARATTIR...

[size=5]İYİ OKUYUN...!!!!!

ATOMİZER....
     ELEKTRONİK SİGARA REHBERİ ELEKTRONİK SİGARA REHBERİ

CİHAZ BUDUR VE MODUN ÜSTÜNE TAKILIR...
    ATOMİZER DEDİKLERİ VE İÇİNİN PAMUĞUNUN DEĞİŞTİRİLDİĞİ ŞEYLER BUNLARDIR..
    BU CİHAZDA KUTUDAN SMOK ATOMİZERLERİN BOYU KISA VE KÜÇÜK OLANI BABY BEAST ATOMİZER BABY TFV8 BUHAR CANAVARI ÇIKAR....
    YANİ BU CİHAZIN TADINI ÇIKARDIĞINIZ KISIMDIR..:
    BU ATOMİZERİN ŞİMDİ PARÇALARINA BAKALIM ....

DAHA SONRA İSE BU ATOMİZERLERİN ÇEŞİTLERİNE BAKALIM...

ATOMİZER DRİP TİP..AĞIZLIK..
    EN ÜSTE TAKILAN KISIMDIR VE EN ÖZGÜR OLDUĞUNUZ KISIMDIR...KOBRA BAŞLIK UZUN BAŞLIK VE KISA SERAMİK VE DEMİR UÇLUK TAKABİLİRSİNİZ..
    AĞIZLIĞIN TAKILDIĞI KISIM..
    AĞIZLIĞIN TAKILDIĞI ANA KISIMDIR...

GELELİM ŞİMDİ BU ATOMİZERİN İÇİNDE NE VAR...ASIL BUHARI VEREN KISIMLARI..
    EN CİVCİVLİ BÖLÜMDEYİZ...
    NEDEN ÜŞENMEDEN ANLATIYORUM....
    HAZIR COİL DEDİKLERİ YUKARDA 1. RESİM HARİÇ HEPSİDİR....
    BUNLARI İNTERNETTEN SİPARİŞ VEREREK KULLANABİLİRSİNİZ VE KENDİNİZİN TEL YAPMA VE PAMUK YAPMA ZAHMETİNDEN KURTULABİLİRSİNİZ....
    DİREK YURT DIŞI SİPARİŞ VERİN VE HİÇ UĞRAŞMAYIN ÇIKARIN ESKİSİNİ YENİSİNİ TAKIP ANINDA KULLANIN...
    PEKİ BİNBİR ÇEŞİT COİL VAR HANGİSİNİ ALACAĞIZ DERSENİZ HER BİRİNİN FARKLI BUHAR VE AROMA HAPSETME PERFORMANSLARI VAR...KORKMAYIN AMA BAŞLANGIÇ İÇİN Q2 EN İYİSİDİR...ZATEN KUTUDAN YEDEK T8 COİL ÇIKIYOR VE BU DA PRO DUR...O YÜZDEN ADAMLAR HEM GİRİŞ SEVİYESİ HEM DE PRO SUNU KUTUSUNA KOYMUŞ SİZE KALMIŞ HANGİSİNİ KULLANACAĞINIZ....
    BEN T8 DE LİKİTİN DAHA ÇABUK BİTTİĞİNİ GÖZLEMLEDİM MESELA...
    !!!!!HER COİL DEĞİŞİMİNDE ATOMİZER İÇİNE TAKTIĞINIZ AN YENİ LİKİTİ DÖKÜP 15 DAKKA ISLANMASINI BEKLEDİKTEN SONRA KULLANIN!!!!!
    ALDIĞINIZ CİHAZDADA İKİ YENİ HAZIR COİL BULUNUR ZATEN..BUNLAR SİZE MİNİMUM 2 AY GİDER YAKMAZSANIZ...
    YANDIĞINDA DA ÇIKARIP SICAK SUDA BEKLETİP AZ DA OLSA TEMİZLEYİP KULLANABİLİRİSİNİZ...
    BAYA KARLIDIR...
    BUNLARIN RESİMLERDEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ÇEŞİTLERİ VARDIR..
    BENİM TAVSİYEM Q2 COİLDİR...
    [size=5]UYARI
    BU HAZIR COİLLERİ TEKRARDAN TAMİR EDİP TEL SARIP PAMUK SARIP KULLANAMAZSINIZ DAHA DOĞRUSU KULLANSANIZDA RANDUMAN ALAMAZSINIZ...

BU CİHAZ PARÇALARINI TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM...12 DOLAR İLE 19 DOLAR ARASINDA YURT DIŞINDA BULABİLİRSİNİZ...
    KASTIRMAYIN KENDİNİZİ..5 Lİ PAKET SATILIR MİNİMUMDA HER BİRİ 1 AY KULLANILIR....TOPLAMDA SİZE 5 AY GİDER....

GELELIM COIL RESİMLERİNİN YUKARISINDA BULUNAN 1 NUMARALI RESİMDE BULUNAN AYRI TUTTUĞUM COİLE..
    RESİMLERİ TEKRARDAN ATIYORUM..

BU PARÇAYI AYRI TUTMAMDA Kİ SEBEP BU PARÇAYI İSTEDİĞİNİZ ZAMAN TELİNİ VE PAMUĞUNU KENDİNİZİN DEĞİŞTİRİYOR OLMASIDIR..
    RBA COİL DEDİKLERİDİR

YANİ PAMUĞU YANDIĞINDA ESKİ PERFORMANSI ALAMADIĞINZDA DİREK DEĞİŞEBİLİRSİNİZ....DAHA UZUN ÖMÜRLÜDÜR..KIRILMADIĞI DÜŞMEDİĞİ SÜRECE UZUNCA BİR SÜRE KULLANILABİLİR...
    BUNUN FİYATI DA 9 DOLARDIR....BUNU DA HAZIR COİLLERİNİZİ BİTİRDİKTEN SONRA KULLANIN..
    YANİ BU RBA COİL DEDİKLERİDİR
    CİHAZI AZ BUÇUK ÖĞRENDİK BUNDAN SONRA SADECE BUNLARI BİRLEŞTİRİP KULLANMAK KALIYOR....
    [size=5]...............................!!!!!!!DİP NOTLAR...........!!!!!!!!!!!!!
    CİHAZ DAN ATOMİZERİ YANİ BÜYÜK BAŞLIK KISMINI ÇIKARDIĞINIZ AN CİHAZ BUNU ALGILAR TAKILINCA DA YENİDEN SORAR EĞER İÇ PARÇALARINDA DEĞİŞİKLİK YAPMADIYSANIZ CİHAZ SORDUĞU ANDA YENİ YA DA ESKİ DİYE CEVAP VERİN...CİHAZ BAYA AKILLI BU KONU DA ..
    CİHAZIN ATOMİZER KISMINDAN PARÇA DĞİŞİRKEN ÇOK ZORLAMADAN ÇEVİRMEYE ÇALIŞIN...DİŞLİ VE BİRBİRİNE GEÇEN YİVLİ ALANLARI YERSİNİZ.....
    HER COİL YANİ ATOMİZER İÇİNDE Kİ OCAĞI DEĞİŞTİĞİNİZDE ÇALIŞTIMADAN ÖNCE LİKİTİ DÖKÜP 15 DAKKA BEKLEYİN PAMUK EMSİN...YAKMASIN COİLİ...VE CİHAZIN YENİ COİLİ TANIMASINI SORMASINI BEKLEYİN OLMUYORSA KAPAT AÇ YAPIN....O GÖRÜR....
    MÜMKÜN MERTEBE CİHAZINI HERKESE VERMEYİN....HİJYEN AÇISINDAN VE HAFTADA BİR DE OLSA ATOMİZERİ AYIKLARAK İÇİ BOŞKEN COİLİ AYRI TUTARAK TEMİZLEYİN..
    LİKİT SIZARSA CİHAZI ISLAK MENDİL YA DA NEMLENDİRİLMİŞ BEZ YA DA PEÇETE İLE TEMİZLEYİN...LİKİTİ EN İYİ ÇIKARAN ŞEY SU DUR...
    HAZIR COİLİ TEMİZLEMEK İSTERSENİZ DE KESİNLİKLE SU DA YIKADIKTAN SONRA KENDİ HALİNE KURUMAYA BIRAKIN....
    [size=5]CİHAZI KULLANMADIĞINIZ ZAMANLARDA KAPATIN..BU CİHAZ AKIM KORUMALI CİPLİDİR PATLAMAZ AMA SİZ RİSKE ATMAYIN...
    [size=5]BOL BOL SU İÇİN.....!

BU CİHAZI ALDIK PEKİ NE İÇMELİ..BUNU KISA TUTARAK ORTALAMA SİZE BİR AY GİDECEK KADAR DA BİR TARİF VEREYİM...
    MALİYETİ MAKS 40 TL DİR...
    BU LİKİT KONUSUNDA DA VERECEĞİM TAVSİYE MİNİMUM 6 MG NİKOTİN LE BAŞALYIN..BENİM İLK LİKİTİM 12 MG DI ÇOK YÜKSEK GELDİ..O YUZDEN 6 MG N BASE VE 12 MG NBASE ALIN 100 ML BUNLARI EŞİT ORANDA KARISTIRIN 9 MG LİKİT ELDE EDERSİNİZ...
    ŞİMDİ YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ALDIĞINIZ AROMAYI DİREK NBASE İÇİNE DÖKÜP KARIŞTIRIN ..OLAY BİTMİŞTİR...
    100ML NBASE GENELDE %10 AROMA KATILIR.. 100 ML NBASE 10 ML AROMA KATTIN MI OLAY BİTMİŞTİR...
    HAZIR AROMALI LİKİTLERİ ÖNERMİYORUM...MÜMKÜNSE ASLA VE ASLA NATURA ALMAYIN...BENİM DEDİĞİM GİBİ KARIŞTIRIN VE İÇİN GENELDE LİKİTLER BEKLEDİKÇE GÜZELLEŞİR..
  • Guzel ve detayli bir rehber olmuş,teskkurler.

Benim bir kac sorum olacak,

1-Sigara aliskanligi olmayan fakat nargile içmeyi seven birisi elektronik sigaradan keyif alir mi.Nargile yerini tutar mi cihaz.

2-Sigara dumani gibi icen kisinin uzerine kotu koku sinme durumu yasanir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bişey soracam bende elaf pico mega var kalite acısından hangisi daha iyidir arkadaslarım alırken tavaiye vereyim die soruyorum.

Birde ben hazır coil kullanıyorum bu kendimizin yaptığı o coil bu makinede calısırmı ek parça filan almamız gerekiyormu yasa atomizerin mi değişmesi laZım.

Son olarakta ben natura içiyorum çokra kötü değil bana göre diğer markalar bundan daha iyiyse şahane onları denemek isterim. Tavsiye vereceğimiz marka varmı fiyatıda üzmesin

Natura 30 ml 15 liradı zam geldi 20 lira oldu.

Ek olarakta beğendiğiniz aromalaro yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt
    kötü koku sinme olayı asla yaşanmaz tam tersine etrafında ki insanlar çok güzel koktuğunu söyler...
    nargile kadar olmasa da baya bir tat alırsınız nargileden aroma olarak daha baskındır bu biraz da sizin elinizde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

Hocam bişey soracam bende elaf pico mega var kalite acısından hangisi daha iyidir arkadaslarım alırken tavaiye vereyim die soruyorum.

Birde ben hazır coil kullanıyorum bu kendimizin yaptığı o coil bu makinede calısırmı ek parça filan almamız gerekiyormu yasa atomizerin mi değişmesi laZım.

Son olarakta ben natura içiyorum çokra kötü değil bana göre diğer markalar bundan daha iyiyse şahane onları denemek isterim. Tavsiye vereceğimiz marka varmı fiyatıda üzmesin

Natura 30 ml 15 liradı zam geldi 20 lira oldu.

Ek olarakta beğendiğiniz aromalaro yazarsanız sevinirim.

hocam öncelikle cihazınız başlangıç için gayet iyi....ama smok alien daha iyi...yani iphone 5s gibi ne çok geri ne de çok ileri ama kaliteli....ve picoya göre daha akıllı...

pico eleaf ın başlığı sigara içim başlık ve bu smokta ki kafalık buna olur....510 koduna göre bir rba alırsanız harika olur...

yani herhangi bir atomizer rba olarak alıp bu cihaza takıp kullanabilirsiniz....
    bunun yanında sizin atomizere uygun hazır coillerin yanında sigara içimi yani hafif çekim olduğu için içini telini pamuğunu değiştirebileceğiniz coiller mevcut ama avsiyem yeniden bir rba yani yapılabilir bir coil almanız ya da damlatmalı mta dediğimiz ya da rda dediğimiz bittikçe kendiniz içine likit sıkabileceğiniz bir başılk almanız....elinizde ki cihazla pamuk ve tel kendiniz sararak daha da güzel aromların tadını alabilirsiniz...ama tavsiyem ilerisi için komple mod kit almanız yani smok alien kit gibi almanız....

likit konusuna gelince basit bir şekilde verdiğim tarifi yapabilirsiniz...
    ben bu konuda bi tek buharistandan alışveriş yapıyorum ....3 mg n base alıp oradan seçtiğim aromaları karıştırıp kullanıorum....tavsiye ederim...

fümetti nbase kalitelidir marka olarak ve fiyatı baya uygundur...
    aroma da yurt dışı taklit formüllü premium aroma alıp direk içine atıyorum....geçen creamberry aroması kattım hiç fena değil....aroma kendinden tarifli içinde çilekli kremalı pasta vanilya karamel var...
    ayrıca daha önce kendimin kullandığı moda olan karpuz çilek karışımı..ango ananas karışımı var..ama premium yani profesyonel aromalar tabi ki daha iyi ve daha güzel tatlar veriyor...
    size tavsiyem bisküvili ve kraker aromomalı likitler yapmanız bunlar gerçekten çok hoş oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müzik ve sigara
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.