Yurtdışından aldığım elektronik yük için (biraz daha ucuz olduğu için fansız satın aldım) fan arıyorum. Ürün DL24P. İşlemci fanı taktım (işlemci fanı 4 pinli yuva 3 pinli) ama PCB'ye oturtamadığım için verimli olmadı. sekilde de görüldüğü gibi DL24P için 74mm kare yuvaya oturan fan var mı? Yardım için teşekkürler. ![]() |
Elektronik yük için fan
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
altında delik varsa, to220 kılıf için soğutucu uydurmana gerek yok. yada kuzey yonga soğutucusu alıp, ortasına delik del ve to220 kılıfının deliğinin üstüne vidala. istersen, alüminyun levha kullanarak bir adaptör yapabilirsin. benim düşünceme göre, işlemci soğutucusu ağırlığı nedeniyle, kart üzerinde baskı yapabilir.
i
www.google.com
to220 soğutucu - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=to220+so%C4%9Futucu&sxsrf=AJOqlzXzQL_HlAMkLx_tpzbPFtdJZ4103Q:1676224475055&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiN15jjxpD9AhVdQ_EDHQAeDMIQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1920&bih=937&dpr=1
-
Benim de böyle bir ürüne ihtiyacım var , kaç paraya aldınız acaba ve kaç günde geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Keşke fanlı alsaydınız. Birebir aynı boyutlarda ve aynı işi yapacak soğutucu/fan bulmak çok zor olacaktır.
-
Bu ne hocam? Neden attınız bunu
aynı cihaz fanlı olanı, + dış kabı'da 3d baskı yaptım ben.
-
2 adet aldım. Tanesi 398,13 TL 264 TL vergi ödedim.
Küçük piller için kullanışlı. 1 tane zb2l3 yaktım. Bu DL24 80-100Watt a kadar gayet stabil.
Is:3,5A veya Internal Temperature>50 C veya power>10w ise fan çalışıyor.
ben 120 adet LiFePO4 3,2 V Nominal 6Ah pile kapasite testi yapmak için aldım.
Battery internal resistance gösteriyor. Kıyaslamak için oldukça kullanışlı.
Yazılım ve datalog kısmı sıkıntılı Prizmatik 100Ah piller için bunun 100A lik versiyonunu alın.
Zb2l3:3A İçinden çıkan taş dirençle uzun sürüyor. 1 Ohm luk direnç başladım 2dk 2,7A kullandım. Artık çalışmıyor.
DL24: 20A 200V 150W herhangi birini geçmemeniz gerekiyor. Ben sınırda kullanmadım. yükü artırarak ince test yapabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugennotsukiyomi -- 15 Şubat 2023; 10:33:37 > -
www.toptanbilgisayar.net
Versatile Poseidon intel 1150 1151 1155 1156 İşlemci Fanı CPU Soğutucuhttps://www.toptanbilgisayar.net/urun/versatile-poseidon-intel-1150-1151-1155-1156-islemci-fani-cpu-sogutucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 14 Şubat 2023; 21:21:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vergiden dolayı fansız aldım. 1156 pin işlemci fanı tam oturuyor.
İhtiyacı olanlar 775 1156 AM3+ pin uyumlu işlemci fanı alabilir.
Ben şu fanı aldım.
-
Voltaj kablolarını bağlayın. Akım çekilen kabloda voltaj düşümü oluyor ölçümü etkiler ..
merhaba link verebilir misiniz
-
su ürünü satın aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugennotsukiyomi -- 16 Şubat 2023; 22:21:27 > -
ürün her türlü ödeme ekranında 750TL+ çıkıyor bende :(
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X