Şimdi Ara

Elektroyu pc ye Baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Elektrocular Buraya adlı topic de bi arattım ama bisey bulamadım konuyu da oraya yazacaktım arada kaynar cevap alamayız diye yazmadım..Simdi gecelim sorularıma..

Ben bir elektro gitar alıp bilgisayara baglamak istiyorum..Bunun icin extra bir donanım almama gerek var mı ? ( Amfi , PCI ses kartı vb.. ) Bende standart bir onboard ses kartı var...Amfi almadan direk pc ye baglanabiliyorsa ve ben de oyle yaparsam ileride bir amfi ihtiyacı duyar mıyım ? Ses kalitesi acısından soruyorum..
    Son olarak da bu baglama islemi nasıl gerceklesiyor nereye nasıl baglıyoruz, arada herhangi bir aparat gerekiyor mu?

Su soruların cevabını net bir sekilde alırsam cok sevinicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MictLan -- 10 Nisan 2005, 22:23:16 >

• hemen cevaplıyorum tabii ki donanim almana gerek yok.Ama distortion ses almak için iyi bir donanımlı bilgisayar (2ghz işlemci 1gb ram ve creative ses kartı[live! ve audigy serisi] ) olması gerekiyor.Ama sen clean çalacaksan gerek yok bunlara.Yardım gerekirse PM at
  • www.amplitube.com dan amplitube live programını indir. Microfon girişinden gitarını pc ye bağla.
  • TEsekkurler arkadaslar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro Gitarı Laptop'a bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.