Şimdi Ara

Elemental Shaman hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir ele shamy ile uğraşıyorum, honor seti dizdim , item enhancmentlar tmm , gemler tamam fakat çok az dmg veriyorum , öyle videolardaki gibi 40k-50k dmg mümkün olmuyor , pvp de en sonlara düşüyorum , max dmg 23k civarında , sorun nedir anlamış değilim , bu item enhancmentlar mastery rating , int ve spell haste üzerine.yardımlarınız için şimdiden tşkler.

• Videolara aldanma :) genellikle buffli oluyorlar+berserk buff..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek mi atçan dayı
  • Gelene gecene 40k cak oldu mu ?
    Yine bir Bg videosu izlenmiş ve o gazla karakter açılmış. Ayrica en sevmedigim Talent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle honor set ahım şahım bir set değil. Videodakilerde conquest set + son gemler olur genelde. Oyuna ara verdim ve bir elemental shamanim var fakat epey zaman geçtiğinden dolayı statları unuttum wowun sitesinde sıralamada başarılı oyuncuların statlarına ve talentine bakmanı öneririm. Son olarak da elemental shamanda bir rotasyon vardı onu uyguluyor musun? Spellerin adını unuttum fakat alevli bir buffunu acik tutup bir dot atıp o açıkken alev topunu atman gerekiyor. Dediğim gibi spell isimlerini unuttum fakat bilabilirsin. Totemlerini de araştır.
    Belki de yapıyorsundur bunları umarim işine yarar.

• Tşkler. Totem ve talent konusunda araştırıyorum...
  • Pve setiyle girdiğimde full conq setli rogue'a 38k çakmıştım. Sonra o da bana çakmıştı Fazla bir şey bekleme öyle. Ayrıca atacağın yüksek critler de habire olmuyor.
  • uzuun zamandır wow oynamadıgımdan skillerin isimlerini unuttum kusura bakma.

silahına fire spelini ekleyince bunu adama fırlattıgında %30 sonra ki fire damage artıyor ya, orada işte o critler çıkıyor.

ayrıca spell penetration 200+ olmalı.

%100 crit vuran skilin adı nedi hatırlayamadım ama onun hemen ardından birde chainlightin sallayı ver.

karşıdaki adamlarda fire dotu sürekli olarak bulundur. procladıkca o fire skilini aksatma. lightingbolt sadece bu skill cd de iken aralarda zaman harcamamak icin kosarken atarsın.

earthshock -shieldden kaynaklanan 9 stack- dolunca onu sonraki fire skilinin ardından chain lightingden sonra at. ardarda bu 3ü etkili oluyor baya. once earthshock atarsan gcd dan solayı 1 sn beklemen gerekebilir. o yüzden önce fire-chain-earthshock sırasıyla at.

fire totemini hic eksik etme.

unleash elementti sanırım, silahtaki fire skilini adama atıp sonra diger 3 skili ardarda atarsan daha iyi olur.

kötü bir anlatım oldu ama unutmusum skillerin adını :)

• Oynanis tarzini biraz daha bglerdeki takimina guvencek cok fazla ortalarda dolasmiycak sekilde yaparsan 2 3 pve itemi kaldiriyo ele shaman. Bu sekilde dene derim. Zaten o pve itemleri da full mastery gitceksin. Fury warrior pvpde ayni sekilde o da kaldiiiyo ve cd ler ile 80 90k raaat goruyosun. Ele shammyde de oyle olcagina eminim

• arkadaşlar 5.2 de şuan nasıl ele shaman pvp de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

arkadaşlar 5.2 de şuan nasıl ele shaman pvp de?

Shaman hakkında cok bilgim yok fakat severim bu yüzden araştırırımda. Enhancement suanda elementten daha iyi pvpde. Bence pvede de daha iyi ama o konuyu geçelim.elemental shaman suanda bglerde ve arenalarda gayet iyi iş çıkartıyor fakat ben enhancement tavsiye ederim. anti-caster ve tam pvp makinesi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

quote:

Shaman hakkında cok bilgim yok fakat severim bu yüzden araştırırımda. Enhancement suanda elementten daha iyi pvpde. Bence pvede de daha iyi ama o konuyu geçelim.elemental shaman suanda bglerde ve arenalarda gayet iyi iş çıkartıyor fakat ben enhancement tavsiye ederim. anti-caster ve tam pvp makinesi bence.

hocam zaten ben hep enchancement shamandan yanayımdır daha çok ilgimi çeker filan ama nedense bana enc shammy sadece orgrimmar önü duel atmak içinmiş gibi geliyor
  • quote:

quote:

quote:

hocam zaten ben hep enchancement shamandan yanayımdır daha çok ilgimi çeker filan ama nedense bana enc shammy sadece orgrimmar önü duel atmak içinmiş gibi geliyor

arenalarda cok nadir karşılaşıyorum ve eziyet çektiriyor diyebilirm. gerçekten cok zorluyor enc shaman. PvP deki en sağlam speclerden biri bana göre.Pve dps'i de gayet iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arenalarda cok nadir karşılaşıyorum ve eziyet çektiriyor diyebilirm. gerçekten cok zorluyor enc shaman. PvP deki en sağlam speclerden biri bana göre.Pve dps'i de gayet iyi.

siz daha iyi bilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de öyle. Sorun şu ki oyuncu sayısı 10.000 de 1 olması. PVE'de de ben çok fazla top'da olan enc shaman gördüm.
    Herkesin zevki kendinin fakat Enc shaman'la oynayan bir daha dönüp Warrior'un yüzüne bakmaz. Dümdüz KO dahil bütün oyunlarda olan Warrior yerine eşi benzeri olmayan bir türle (ne diyim bulamadım) oynamak çok daha iyi bence. Bozkurtlarını çıkarınca da çok süper görsel şölen izliyoruz.
    Aslında insanlar heal speci ile hızlı DG/Raid imkanı varken ve tam aynı gear ile dps de yapabilen bir sınıfa ENC gitmenin gereksiz bir hareket olarak görüyorlar. Bu yüzden de Enc speci unutulup gidiyor. Ve tabi resto'nun PVP'deki konumu da malum...

• Abi enhancement shaman kasasım geldi öyle bi anlattınız ki frost dk oynadım ama dw yapamadım bi türlü (dps düşük kalıyor çok ben beceremedim heralde) hep içimde kaldı enhc shaman o yüzden

• Enha güzeldir de burstünü yaptıktan sonra işi bitiyor gibi. Arenalarda karşılaşmışsanız zaten yanına bir burst yapan class daha alınır ve arenanın başında tüm cdler açılır ondan kurtulursanız bir daha sizi zorlamaz kolay kolay. Ayrıca gördüğüm kadarıyla genelde takımda enha shamana dalıyorlar baya gıcık bir durum. Ama enha kötü oynamayın demiyorum. iyi şekilde oynanırsa güzel işler çıkarır.

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=229011

1saatlik enha shaman arena videosu bir şeyler aklında oluşur sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.