Şimdi Ara

Elephone P5000 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Bende en guncel romu yukledim sarj %30 du 1,5 saat ekran gordum ve sarj bitti kapali iken sarja taktim on dakika sonra teli actim bir baktimki sarj %60 ve suan dusuyor gittikce sarjda olmasina ragmen sanirim kalibrasyon sikintisi var batarya kalinrasyonu icin 4pda da iki yama vermisler linkler kirik bakalim nasil halledecez miui de az once guncellendi bir iki guncelleme sonra tekrar deneyecem bu arada bu guncel roma cwm yada twpr yukleyemedim siz nasil yuklediniz eski romda direk yuklemistim

güncel romu flash tool programı ile atıyoruz.ancak driverlerin kurulu olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufkayurekli02

quote:

Bende en guncel romu yukledim sarj %30 du 1,5 saat ekran gordum ve sarj bitti kapali iken sarja taktim on dakika sonra teli actim bir baktimki sarj %60 ve suan dusuyor gittikce sarjda olmasina ragmen sanirim kalibrasyon sikintisi var batarya kalinrasyonu icin 4pda da iki yama vermisler linkler kirik bakalim nasil halledecez miui de az once guncellendi bir iki guncelleme sonra tekrar deneyecem bu arada bu guncel roma cwm yada twpr yukleyemedim siz nasil yuklediniz eski romda direk yuklemistim

güncel romu flash tool programı ile atıyoruz.ancak driverlerin kurulu olması lazım

Hocam romu kurdum recovery yukleyemedim normalde ben mobile uncle programi ile kuruyordum eski surumde kurdum bu surume kuramadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyı aksamlar arkadaslar acaba ben nerde hata yapıyorum bılen varmı sadece WhatsApp ve ınternet kullanıyorum sarjza bakın moralımı bozuyor bu telefon
     Elephone P5000

• quote:

Iyı aksamlar arkadaslar acaba ben nerde hata yapıyorum bılen varmı sadece WhatsApp ve ınternet kullanıyorum sarjza bakın moralımı bozuyor bu telefon
     Elephone P5000

bu normal degil hic.Ben 5.5 inclik full HD ekranli k3 note kullaniyorum.2900 mah batarya ile bile 5 saat ekran suresi aliyorum Mobil veri de.5000 mah bataryali telefona gore bu normal degil.herkesinkimi Boyle?

• rus ve kendı forumunda olsun burdakı arkadaslar olsun 10 saat goruyorlarmıs bu telefonda var bır sıkıntı Ben acsend mate 7 de 7 saat g4s te 6 saat z3 te 6 saat goruyordum sırf yedek olsun dagda power tasımamak ıcın almıştım ama napcaz bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlbozkurt -- 25 Haziran 2015; 23:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Iyı aksamlar arkadaslar acaba ben nerde hata yapıyorum bılen varmı sadece WhatsApp ve ınternet kullanıyorum sarjza bakın moralımı bozuyor bu telefon
     Elephone P5000

bu normal degil hic.Ben 5.5 inclik full HD ekranli k3 note kullaniyorum.2900 mah batarya ile bile 5 saat ekran suresi aliyorum Mobil veri de.5000 mah bataryali telefona gore bu normal degil.herkesinkimi Boyle?

Ekran süreniz çok anormal, Ben, telefonu ilk kullanmaya başladığım zaman bile 7 saat ekran süresi alıyordum. Burada paylaştığım yöntem ile şu an 11,5 saat ekran süresi almaya başladım. Burada paylaştığım o yöntemi okuyup uygulamanızı tavsiye ederim. Bataryanızda büyük ihtimalle kalibrasyon sorunu var.

• quote:

rus ve kendı forumunda olsun burdakı arkadaslar olsun 10 saat goruyorlarmıs bu telefonda var bır sıkıntı Ben acsend mate 7 de 7 saat g4s te 6 saat z3 te 6 saat goruyordum sırf yedek olsun dagda power tasımamak ıcın almıştım ama napcaz bılmıyorum

Bu da yazdığım yöntemi uyguladıktan son
     Elephone P5000

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yufkayurekli02

quote:

Hocam romu kurdum recovery yukleyemedim normalde ben mobile uncle programi ile kuruyordum eski surumde kurdum bu surume kuramadim

flash tool burda romu burdaki programı indirerek yükleyeceksin https://mega.co.nz/#!A8FmzBqB!L6Lk7METZem9cxTxPbcjFDq7oUZizOIwiQidIn51DsY , farklı custom rom yüklemek için isehttp://forum.gsmhosting.com/vbb/f606/latest-mtk-droid-tools-v2-5-3-2014-imei-repair-rooting-tool-more-1780568/ yükleyiniz recovery yüklemek çok basit root,backup,recovery bölümünden Recovery and Boot kısmına basıyoruz işlem tamam ondan sonra custom romları yükleyebiliyoruz.takılırsanız yazınız

• Rom recovery isini hallettim suan miui son surume gectim elephone forumda battery stats fix vardi onuda yaptim suan tekrar deniyorum ama sanirim yine ayni olacak kafayi yiyecem acaba elimde yarim kilo telefon tasiyorm 4 saat ekran suresi :)
     Elephone P5000 Elephone P5000 Elephone P5000

• quote:

Rom recovery isini hallettim suan miui son surume gectim elephone forumda battery stats fix vardi onuda yaptim suan tekrar deniyorum ama sanirim yine ayni olacak kafayi yiyecem acaba elimde yarim kilo telefon tasiyorm 4 saat ekran suresi :)
     Elephone P5000 Elephone P5000 Elephone P5000

kardeş batarya arızalı olabilir, benim batarya yoğun kullanımda 1 günü deviriyor, sadece alo desem 4 gün gider inan...üzgünüm ama batarya arızalı olabilir...birde sana zahmet antutu programı yükle skoruna bir bakalım , bu ürünün replikası bile var birebir yapmışlar ama replika...

• Arkadaşlar telefonunuzda kulaklık denediniz mi? Birkaç kulaklık denedim hiçbiri ile düzgün çalışmadı telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retchop

Arkadaşlar telefonunuzda kulaklık denediniz mi? Birkaç kulaklık denedim hiçbiri ile düzgün çalışmadı telefon.

kulaklığın sesi kısık aynen thl 5000 gibi, bunlar birebir kopya yapmışlar birkaç değişiklik haricinde iki cihazda aynı maleeseef,,,
  • 20k skor aldı işlemci vs aynı

• Nasil anlarız replika olduğunu ekranın altında arka aydınlatma siyah ekranda bariz fazla olduğu belli oluyor birde alt soldaki hoparlör deliğinden ışık belli oluyor bunlar sizde varmı

• quote:

Nasil anlarız replika olduğunu ekranın altında arka aydınlatma siyah ekranda bariz fazla olduğu belli oluyor birde alt soldaki hoparlör deliğinden ışık belli oluyor bunlar sizde varmı

Aynı, hoparlörden ışık görünüyor bende de.
  • quote:

20k skor aldı işlemci vs aynı

31250 antutu skoru vermesi lazım,antutu ölçümünde ram,işlemci,kamera verileri tutuyor mu? ram 2gb,işlemci octa core 6592, kamera 16mp yazması lazım...antutu 20000 vermişse cihaz drjinal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: retchop

quote:

Nasil anlarız replika olduğunu ekranın altında arka aydınlatma siyah ekranda bariz fazla olduğu belli oluyor birde alt soldaki hoparlör deliğinden ışık belli oluyor bunlar sizde varmı

Aynı, hoparlörden ışık görünüyor bende de.

sol hoparlörün üstü boş olduğundan ışık gözüküyor...bende de mevcut
  • yufkayurekli02 kullanıcısına yanıt
    Hocam Dolby portlayın cwm ile. Kulaklık sesi bozulumsuz artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hackjini

Hocam Dolby portlayın cwm ile. Kulaklık sesi bozulumsuz artıyor

Sorun kulaklık seviyesinin artması değil. Kulaklıkları tanımıyor cihaz ya da stereo ses alamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retchop kullanıcısına yanıt
    Bendeki tüm kulaklıkları tanıyor hocam. ath cks 55 ve cks77 var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.