Şimdi Ara

Elephone P5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elephone P5000 telefonu 215 euro civarında bir satış fiyatı ile çıktı sizce nasıl bir telefon bataryasının gücünün yanında telefon iyimi ne dersiniz?

http://www.devicespecifications.com/tr/model/af7e3174

• Şu mali mp4 de ortalık malı oldu s400 gibi.
  • Detaylı inceleme bekliyorum bu cihaz için, insAllah kaliteli bi cihaz olur hosuma gitti.

Keske 6595 olaymis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar_sinan

Detaylı inceleme bekliyorum bu cihaz için, insAllah kaliteli bi cihaz olur hosuma gitti.

Keske 6595 olaymis...
    ben siparişi veriyorum haftaya elimde olur bu konuların hiç uzmanı değilim ama izlenimlerimi yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivefan

ben siparişi veriyorum haftaya elimde olur bu konuların hiç uzmanı değilim ama izlenimlerimi yazacağım.

İncelemeni bekliyorum hocam bende alicam
  • Telefonda Cin 3g si var Turkiyede sadece edge ile yani 2g ile sinyal aliyor. Amerikada oldugum icin 4g li telefon bakiyorum bunda 4g olsaydi kesin alirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Telefonda Cin 3g si var Turkiyede sadece edge ile yani 2g ile sinyal aliyor. Amerikada oldugum icin 4g li telefon bakiyorum bunda 4g olsaydi kesin alirdim.

P5000 de 3g var wcdma mevcut
  • caloom kullanıcısına yanıt
    dostum kusura bakma son anda mi4 fdd-lte olarak seçimimizi değiştirdim onu sipariş ettim o yüzden malesef yardımcı olamayacağım.
  • Yok mu arkadaşlar bu teli alan veya kullanan azıcık yorum alsak bataryası devasa ama gerçekten vaat ettiklerini yapabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m34bjk1903

Yok mu arkadaşlar bu teli alan veya kullanan azıcık yorum alsak bataryası devasa ama gerçekten vaat ettiklerini yapabiliyor mu?
    bu telefonu alan varsa yorum bekliyoruz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper600

bu telefonu alan varsa yorum bekliyoruz arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Türkiye'de alanlar var ama hiç inceleme yok. Kötü mü çıktı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Türkiye'de alanlar var ama hiç inceleme yok. Kötü mü çıktı acaba?

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Telefonu birkaç gündür kullanıyorum ve deneyimlerimi aktaracak olursam;

-Telefon 9,3 mm kalınlığında olmasına rağmen çok daha inceymiş gibi görünmektedir. Ele oturuşu iyi, Telefon ağır ancak kullanıma engel teşkil etmiyor. Özellikle krom hissi verilmiş yan çerçeveler ile kalite algısı bir hayli artırılmış. Telefonun ortasında basılabilen krom kaplı bir tuş var. Tuş ince ve sert olduğundan basmak çok da kolay olmuyor. Bu şekilde bir telefon daha önce kullanmadığımdan beni biraz gıcık ediyor. Bu tuşun altında bir de parmak izi okuyucu var. Tuş kilidini isterseniz tanıttığınız parmak izinizle açabiliyorsunuz. Bazen tanımasa da güzel çalıştığını söyleyebilirim. Ben kilit kullanmayı sevmediğimden birkaç gün sonra kullanmaktan vazgeçtim.
    -Telefonun ekranı gerçekten kaliteli ve net bir görüntü sunuyor. Bir şeyler okurken vs. gayet net. Kutu içeriğinde 2 adet ekran koruyucu ve 3.5 mm kulaklığa takılabilen şirin bir ekran kalemi var. Ayrıca bir de OTG aparatı var. Ekran çift tıklama ile açılmayı destekliyor.Telefon kilitliyken çeşitli harfler atayarak istediğinzi programların açılmasını da sağlayabiliyorsunuz.
    -Telefonun arka kapağı açılabiliyor. Kapak bildiğimiz plastik. Kaygan olmadığı için ne elinizden ne de masa gibi bir şeyden kolayca kaymıyor. Kenardaki çerçeveler krom hissi verse de sanırım plastik.
    -Pil yerleşik ve bu yüzden çıkarılamıyor. Telefon elime ilk ulaştığında telefonun şarjı %91 idi. Bu şekilde tam 2 günlük kullanım süresi sundu. Bu süre zarfında wi-fi sürekli açıktı. E-posta uygulaması sürekli açık ve sık sık e-posta gönderimi yaptım. 15-20 kere telefon görüşmesi, çift hat aktif, 50-60 tane program kurulumu. 1-2 saat internette sörf, whatsapp kullanımı, 3-5 fotoğraf çekimi ve kamerayı kurcalama şeklinde özetlenebilir. Pil performansı beni tam anlamıyla tatmin etmedi. Ancak sanırım bu hem pilin yeni olmasından hem de yazılımın tararruf adına hiçbir şey sunmamasından kaynaklanmakta. Birkaç haftada sonra umarım pil performansı daha da artar.
    -Telefonun kullandığı orjinal rom sıkıntısız çalışmakta. Bu zamana kadar herhangi bir takılma kasma olmadı. Ancak bazen telefon uzun süre uykuda kalıp onu uyandırdığımda ekranı donmuş buluyorum. Bu durumda tuşlar haricinde ekrana hiçbir şekilde müdahale edilemiyor. Forumlarda okuduğum kadarıyla yazılımsal bir problemmiş. Güncelleme ile çözülebilirmiş. Elepgone reami olarak tlefona free OS , Mi 6 rom , cynanogen 11 ve flyme OS gibi rom destekleri sunuyor ancak okuduğum kadarıyla hiçbiri düzgün çalışmıyor şimdilik.
    - Telefonun hem arka kamerası hem de ön kamerası beni tatmin etti. Ön kamerası GM discovery nin arka kamerası ile aynı kalitede diyebilirim. Arka kamerası ise çok daha başarılı bir çekim yapıyor.

Telefona rom desteği verilir ve güncellemeler olursa bence kullanılabilecek bir telefon. Özellikle pili için ne kadar sıkı bir kullanıcı olursanız olun sizi bir gün veya 1,5 gün iadere edecektir. ben genel olarak menun kaldım cihazdan.

• Pil kullanımını merak edenler için birkaç ekran görüntüsü paylaşıyorum. Aldığımdan bu yana hep iki günlük bir batarya süresi sundu telefon bana.
     Elephone P5000 Elephone P5000 Elephone P5000

• retchop kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Güncelleme aldı mı?
    Kaç kez tam deşarj ve şarj yaptınız?
    Hangi programlar yüklü?
    Nasıl bir kullanım alışkanlığınız var?
  • Wifi, senkronizasyon ve konum sürekli açık. E-posta uygulaması sürekli aktif, yani kullanımda, boş kaldıkça gazete okuma, forumlarda dolaşma(günde 1-2 saat kadar) , günde 20 30 kere telefonla görüşme. Çift hat aktif. 38 uygulama yüklü. Hiç oyun oynamıyorum. Biraz viber ve whatsapp ile mesajlaşma, birkaç fotoğraf çekimi, birkaç dakika facebookta dolaşma ve youtube da video izleme şeklinde bir gündelik kullanımım var. Bu arada Telefon geceleri 6 saat uykuda kalıyor. Hiç kapanmıyor. Nasıl sizce?
  • Şu ana kadar 4 kere tam şarj yaptım, 2 kere de telefon kapanana kadar kullandım. En güncel sürüm yüklü henüz yeni bir güncelleme almadım. Battery doctor kullanıyorum ve uykuda wifi yi otomatik kapatıyor. Uygulamaların boşta çalışmalarına da müsaade etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retchop

Şu ana kadar 4 kere tam şarj yaptım, 2 kere de telefon kapanana kadar kullandım. En güncel sürüm yüklü henüz yeni bir güncelleme almadım. Battery doctor kullanıyorum ve uykuda wifi yi otomatik kapatıyor. Uygulamaların boşta çalışmalarına da müsaade etmiyorum.
    ısınma sorunu varmı?
  • Evet telefonun tepe noktası, şarj olurken ve zorlandığında bir hayli ısınıyor.
  • Kardeşim ses performansı nasıl galiba çift stereo hoparlör var detaylı bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumsal40

Kardeşim ses performansı nasıl galiba çift stereo hoparlör var detaylı bilgi verirsen sevinirim

Çift hoparlörlü gibi görünse de tek hoparlör var telefonda. Yani stereo değil. Ses kalitesi yine de tatmin etti beni. Sesin arkadan değil alttan geliyor olması da engele takılmadan duyulabilmesini sağlaması açısından avantaj.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.