Şimdi Ara

Elephone P5000 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hackjini

Miui 7 gelmiş. Deneyen oldu mu?

http://miuipro.ru/rommgr/device_view/341/

ben denedim türkçe dil desteği yok yeniden orjinal roma döndüm,ocak ayında 5.1 güncelleme gelecek mükemmelllll
  • yufkayurekli02 kullanıcısına yanıt
    Eski versiyonlardaki türkçe dili entegre etmeye çalışacağım bakalım olacak mı. Ben de baktım şimdi çift tıklama ile uyanma var mı diye, göremedim. Ama nette onu yapıyorlarmış. Eğer becerebilirsen miuide kalacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackjini

Eski versiyonlardaki türkçe dili entegre etmeye çalışacağım bakalım olacak mı. Ben de baktım şimdi çift tıklama ile uyanma var mı diye, göremedim. Ama nette onu yapıyorlarmış. Eğer becerebilirsen miuide kalacağım

yapabilirsen paylaş bizlerde faydalanalım mui7 güzeldi tek sıkıntısı çift tıklama ile uyanma,türkçe dil ve parmak izi de yok sanırım bunlar eksi tabii
    Şimdi denedim. Yapamadım bir türlü. Rus foruma not düştüm. Bakalım inşallah ilgilenirler.

• http://www.needrom.com/download/elephone-p5000-2/
    Henüz denemedim ama stabil ve çoklu dil yazıyor

• Elephone forumdaşlar nasılsınız ne yaptınız sattınız mı telefonları forumda hareket kalmamış lolipop güncellemesinden haber varmı ayrıca yakın zamanda batarya değiştiren oldu mu batarya değiştirmeyi düşünüyorum nasıl ve nereden tedarik edeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu sattım note 4 geçtim ama elephone vovney aldım kasım ayında hala bekliyorum kargoya sözde verilmiş 299 dolara aldım 4gb ram ve 21 mp kameraya sahip ürünü merak ediyorum bir gelebilse umduğum gibi çıkarsa note 4 satıp vovney kullanacağım ancak şunu belirteyim p5000 hala arıyorum mükemmel cihazdı hele şarj konusunda çok iyiydi note 4 1 günü çıkarmıyor yolda bırakıyor beni p5000 de asla yarı yolda kalmadım:)
    Hayırlı olsun inşallah yeni elephone modelinde pil durumu nasıl? Gümrüğe falan takılmış olmasın
    Bu arada bugün açıklanan çekiliş sonucuna göre ıphone 6s kazandım ama yine de ben Elephone p5000 devam iPhone yi hanıma vereceğim elephone Bi tutkudur

www.benikazan.com/paraf-kart-apple-iphone-6s-cekilis-sonucu/27923

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    sizinki de hayırlı olsun yenge hanım güle güle kullansın, Elephone wovney ön sipariş olarak almıştım 12.01.2016 günü kargo yapıldığı gözüküyor bekleyelim güzel cihaza benziyor türkiyede olsa 2000 tl aşağı olmaz özellikleri şu şekilde
    2015 New 5.5" ELEPHONE VOWNEY 4G LTE Mobile Phone Android 5.1 MTK6795 Octa Core 4GB RAM 32GB ROM 2560*1440 21.0MP 4000mAh Phones
    Main feature:
    5.5 Inch 2560*1440
    Android 5.1
    MTK6795 Octa Core
    CPU Speed:Max 1.8
    4GB RAM;32GB ROM
    1*Front camera:8.0MP;
    21.0MP with Auto Focus and Flashlight
    2G:GSM:850/900/1800/1900MHz
    3G:WCDMA:band 1/5 /8(850/1900/2100MHz)
    4G:FDD-LTE:800/1800/2100/2600MHz

burdan yazarım
  • Arkadaşlar bi tanıdığa alıp elle imei girdiğim cihaz kasılmaya başlamış,güncelleme falan yapma demiştim.Hafta sonu cihaza ayar çekmeyi düşünüyorum,bilen bi arkadaş indirmem gerekenleri söylerse basit tarifle rom yüklerim .yardımcı olursanız sevinirim.

• Benim telefon 1 senesini doldurdu son 2 aydır çok yoğun internet kullanımı gerçekleştirdim haliyle batarya şişmeye başladı ekran sağ taraftan kalkmaya başladı ara ara kendiliğinden kapanmalar sanırım kronik bir arkadaşın da böyle oldu keza internette biri şişmiş bataryalı telefon satıyor düşünüyorum acaba yeni batarya mı alsam yoksa buna muadil 1000 tl altı telefon mu alsam tavsiyeleriniz nedir. İnşallah batarya patlamaz

• Elinde P5000'in ekranı olan varsa PMden dönüş yapabilir mi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.