Şimdi Ara

--eleştiri--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben pek anlamadım ama bence bu yazılım geliştirme forumu çok saçma,neden diye soracak olursanız bence buranın adı yazılım link ve program verme olmalı,azcık topicleri okudum da yazılımımı geliştirebilecek birşeye raslamadım.yazılım geliştirmede bence herkes ne programlama dili kullandığını zaaten biliyordur vede diğer dilleri de doğal olarak bilir.ama burada bakıyoru ki herkes birbirine program falan tavsiye ediyor.bence yazılım geliştirme bir yazılımcı için resimli anlatım falan olmalı.drony denen arkadaşa herkes teşekkür ediyor ama nedense bir icraatını görüp öğrenemedik bu arkadaştan.resimli anlatım falan beklerdik oysa.neyse ben öğrenirsem bu dilleri yakında resimli anlatımları yaparım

• bende drony e destek verdim bu topic in açılmasında.bahsettiğin resimli anlatımların olmasını bende çok istiyorum.bu topic in faydalı işler yapabilmesi için bilirkişilerden destek bekliyoruz.resimli anlatımlar çok faydalı olur
  • Hazırlamaya calısıyorum kısa zamanda bitiricem.
  • Ateştentop bu bölüm yeni açıldığı için tam olarak yerine oturmadı.Bundan sonra yazılmcı,programcı arkadaşların yardımlarıyla bölüm gelişecek zaten.Bu bölümün açılmasını ben de çok istedim.Ama drony kadar kimse çaba harcamadı,bu yüzden insanlar ona teşekkür ediyor.Ortada bu bölümün açlıması için harcanan bir emek var,saygı duyman gerekir.
  • Daha açılalı 1 gün bile olmadı. Arkadaşların gayretiyle umarım güzelleşecek. Zaten program tavsiyelerini burada yapmaya gerek yok. Onun için ayrıca yazılım bölümü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Ateştentop bu bölüm yeni açıldığı için tam olarak yerine oturmadı.Bundan sonra yazılmcı,programcı arkadaşların yardımlarıyla bölüm gelişecek zaten.Bu bölümün açılmasını ben de çok istedim.Ama drony kadar kimse çaba harcamadı,bu yüzden insanlar ona teşekkür ediyor.Ortada bu bölümün açlıması için harcanan bir emek var,saygı duyman gerekir.

ben kimseden ne saygı beklerim nede saygı duyarım,babama bile saygı duymadım ben, hem benim saygı ölçümü nasıl olur da tartarsın,sen beni bende seni hiç tanımıyorum ayrıca bu sözünü ettiğin saygı olayını istersen bir başka ortamda tartışalım.sen eğer eleştirilere kapalı isen zaaten seni eleştiren de olmadı,lütfen ölçülü vede foruma göre konuşalım.

• ateştopu eleştiride biraz hızlı olmadın mı. daha açılalı ne kadar oldu ki hemen ortalığı yıkıp yakmaya başladın. hem madem eleştiriyon herkese örnek ol ve ilk dersi sen ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ateştentop

quote:

Ateştentop bu bölüm yeni açıldığı için tam olarak yerine oturmadı.Bundan sonra yazılmcı,programcı arkadaşların yardımlarıyla bölüm gelişecek zaten.Bu bölümün açılmasını ben de çok istedim.Ama drony kadar kimse çaba harcamadı,bu yüzden insanlar ona teşekkür ediyor.Ortada bu bölümün açlıması için harcanan bir emek var,saygı duyman gerekir.

ben kimseden ne saygı beklerim nede saygı duyarım,babama bile saygı duymadım ben, hem benim saygı ölçümü nasıl olur da tartarsın,sen beni bende seni hiç tanımıyorum ayrıca bu sözünü ettiğin saygı olayını istersen bir başka ortamda tartışalım.sen eğer eleştirilere kapalı isen zaaten seni eleştiren de olmadı,lütfen ölçülü vede foruma göre konuşalım.

ÖNCELİKLE HOŞGELDİN

1)Arkadaşm eğer sende saygı kompleksi varsa bilelim ama bir olayın gerçekleşmesinde emeğe geçenlere saygı duymalı ve teşşekürrr etmeliyiz.

2)Kimsin sende üye olur olmaz herkese laf atarsın ortalığı yakıp yıkarsın

3)Başka bi ortam dediğin nere eğer bu ortam dışarda ise :

a) Kardeş biz medeni insanlarız ve tartışmaları söz ile hallederiz.

b)
    quote:

lütfen ölçülü vede foruma göre konuşalım.

Dengeli konuşmadan kastın bu mu ???

4)Babama bile saygı duymazsan sen nesin ??? ( Biraz insan ol çevrendekiler senin için emek veriyor . Bu nasıl bi cümle
    quote:

babama bile saygı duymadım ben
    ???

5)Bir kişiyi eleştirmeden önce düşün bi tart kafanda bu ne biçim sertlik insafsızlık

6)Forum yeni açıldı bu forumun gerekli olup olmadığını tartışmak sana mı kalmış???

7)Forum biraz otursun mesaj sayıları artsın bilgili insanlar keşfetsin sonra faydalı olur

Not: Eğer beni bu mesaj için şikayet edeceksen durma et ama bilki benim cezam almam senin daha saygılı ölçülü ve ılımlı olmanı sağlamayacaktır

• Hiçbirşey boşuna değildir.
    Bu forum 1 kişiye bile yardımcı olmuş olsa bu kazançtır.

Biraz daha pozitif olmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefer6600

quote:

quote:

ÖNCELİKLE HOŞGELDİN

1)Arkadaşm eğer sende saygı kompleksi varsa bilelim ama bir olayın gerçekleşmesinde emeğe geçenlere saygı duymalı ve teşşekürrr etmeliyiz.

2)Kimsin sende üye olur olmaz herkese laf atarsın ortalığı yakıp yıkarsın

3)Başka bi ortam dediğin nere eğer bu ortam dışarda ise :

a) Kardeş biz medeni insanlarız ve tartışmaları söz ile hallederiz.

b)
    quote:

lütfen ölçülü vede foruma göre konuşalım.

Dengeli konuşmadan kastın bu mu ???

4)Babama bile saygı duymazsan sen nesin ??? ( Biraz insan ol çevrendekiler senin için emek veriyor . Bu nasıl bi cümle
    quote:

babama bile saygı duymadım ben
    ???

5)Bir kişiyi eleştirmeden önce düşün bi tart kafanda bu ne biçim sertlik insafsızlık

6)Forum yeni açıldı bu forumun gerekli olup olmadığını tartışmak sana mı kalmış???

7)Forum biraz otursun mesaj sayıları artsın bilgili insanlar keşfetsin sonra faydalı olur

Not: Eğer beni bu mesaj için şikayet edeceksen durma et ama bilki benim cezam almam senin daha saygılı ölçülü ve ılımlı olmanı sağlamayacaktır

• quote:

ben pek anlamadım ama bence bu yazılım geliştirme forumu çok saçma,neden diye soracak olursanız bence buranın adı yazılım link ve program verme olmalı,azcık topicleri okudum da yazılımımı geliştirebilecek birşeye raslamadım.yazılım geliştirmede bence herkes ne programlama dili kullandığını zaaten biliyordur vede diğer dilleri de doğal olarak bilir.ama burada bakıyoru ki herkes birbirine program falan tavsiye ediyor.bence yazılım geliştirme bir yazılımcı için resimli anlatım falan olmalı.drony denen arkadaşa herkes teşekkür ediyor ama nedense bir icraatını görüp öğrenemedik bu arkadaştan.resimli anlatım falan beklerdik oysa.neyse ben öğrenirsem bu dilleri yakında resimli anlatımları yaparım

sana sadece tek bir kelime diyorum .kendine asygın ve güvenin olsaydı.gerçek nickinle buraya gelip konuşmaktan çekinmezdin.
    aynen benim kimseden teşekkür beklemek gibi bir niyetim yok.zaten kimsenin pof pfuna ihitiyacım yok.
    ayrıca sahte bir nickin arkasına saklanacak biriyle daha fazla konuşamam.

• kardeş ben sadece cezalıyım hemde uzun süre sahte nickin arkasına da saklanmıyorum bilirsin ki ben oldum olası bu yazılım geliştirme bölümünü desteklemedim,bunun yanında bana ait olan,ateştentop adını da beğenmediğim için en son bu nickte cezam bitene kadar karar kıldım.Yönetimede zaaten ateştentop nickim silinmesi hususunda istekte bulunmuştum
    bu arada bu yazılım geliştirmede daha önemli şeyler anlatılmalı böyle boş suçlamalarda bulunulmamalı,ben sadece bir eleştiride bulunmak istedim.burada kimse üzerine alınmasın,imkanım olsaydı da bu eleştirime bir kilit vurabilseydim.ama gördüm ki herkes ya halıya çekti yada salıya,neyse sözü fazla uzatmak istemiyorum ama demek istediğim eleştiriyi kabul etmeyen insanın ufku dar olur bunuda sakın unutmayınız.
    teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix658 -- 24 Mart 2005, 11:18:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix658

kardeş ben sadece cezalıyım hemde uzun süre sahte nickin arkasına da saklanmıyorum bilirsin ki ben oldum olası bu yazılım geliştirme bölümünü desteklemedim,bunun yanında bana ait olan,ateştentop adını da beğenmediğim için en son bu nickte cezam bitene kadar karar kıldım.Yönetimede zaaten ateştentop nickim silinmesi hususunda istekte bulunmuştum

bu nicki kullanıp kimliğini belli ettiğin sürece eski nickini alman imkansız farkedilirsen ne demek istediğimi anlarsın.

ayrıca bizim buradaki amacımız bilgi ve sorunlarımızı paylaşmak.
    zaten biraz baktığımda kimliğini kim olduğunu anladım.Bu senin kararın.bu durumu yönetimle çok konuştuk ve bir çok üye destek verdi.yönetimde uygun gördü ve açıldı.ve zaten burada işn olmayacaksa girme bu kadar basit.herkes aynı düşünecek diye bir şey yok.ama buranın açılmasını isteyen tek ben değildim ve sırf benim isteğimle açılmış bir yer değildir burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 24 Mart 2005, 11:19:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drony

quote:

kardeş ben sadece cezalıyım hemde uzun süre sahte nickin arkasına da saklanmıyorum bilirsin ki ben oldum olası bu yazılım geliştirme bölümünü desteklemedim,bunun yanında bana ait olan,ateştentop adını da beğenmediğim için en son bu nickte cezam bitene kadar karar kıldım.Yönetimede zaaten ateştentop nickim silinmesi hususunda istekte bulunmuştum

bu nicki kulanıp kimliğini belli ettğin sürece eski nickini alman imkansız farkedilirsen ne demek siteiğm anlarsın.

ayrıca bizim buradaki amacımınz bilg ve sorunmlarımızı paylaşmak.
    zaten biraz baktıığımda kimliğini kim olduğunu anladım.Bu senin kararın.bu durumu yönetimle çok konuştuk ve bir çok üye destek verdi.yönetimde uygun gördü ve açıldı.ve zaten burada işn olmayacaksa girme bu kadar basit.herkes aynı düşünecek diye bir şey yok.ama buranı açılmasını isteyen tekm ben değildim ve sırf benim isteğimle açılmış bir yer değildir burası.

kes ve polemik yaratmaya çalışma kaliteni de düşürme,sen beni asla tanıyamazsın sen benden gördüğüm kadar çok ufaksın yolun başındasın,herkes seninle hemfikir olmak zorunda da değil bana asla ama asla nereye girip girmemem konusunda akıl vermeNOKTA.konu kapanmıştır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drony

quote:

bu nicki kulanıp kimliğini belli ettğin sürece eski nickini alman imkansız farkedilirsen ne demek siteiğm anlarsın.

ayrıca bizim buradaki amacımınz bilg ve sorunmlarımızı paylaşmak.
    zaten biraz baktıığımda kimliğini kim olduğunu anladım.Bu senin kararın.bu durumu yönetimle çok konuştuk ve bir çok üye destek verdi.yönetimde uygun gördü ve açıldı.ve zaten burada işn olmayacaksa girme bu kadar basit.herkes aynı düşünecek diye bir şey yok.ama buranı açılmasını isteyen tekm ben değildim ve sırf benim isteğimle açılmış bir yer değildir burası.

kes ve polemik yaratmaya çalışma kaliteni de düşürme,sen beni asla tanıyamazsın sen benden gördüğüm kadar çok ufaksın yolun başındasın,herkes seninle hemfikir olmak zorunda da değil bana asla ama asla nereye girip girmemem konusunda akıl vermeNOKTA.konu kapanmıştır

sen çok komik birisin.ama benim kadar ukala olmana imkan yok.beni bilen bilir sen kafanı yorma seninde ne olduğun ortada zaten.Negative davranarak bir yerlerden devamlı fırlamaya çalışıyosun. ayrıca doğru sana daha fazla cevap vererek kefeyi dengelemek gibi bir niyetimde yok.

• sorular vede sorunlarınız için:::
    cruiser67c@hotmail.com (msn all time online)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix658 -- 24 Mart 2005, 11:34:03 >
  • quote:

Saygı göstermezsen saygı bekleyemezsin tabii Bu konuda haklısın.Ve haklı olduğun ikinci konuya gelince Babana saygı göstermemen veya seni yetiştiren babanın saygı gösterilmeyi hak edecek birisi olmaması veya seni yetiştiren o kişinin hak ettiği halde senin ona saygı gösterecek birisi olmaman sanılanın aksine eline klavyeyi geçirip hakaretler savurma hakkını veriyor sana aslında.... çünkü. Maalesef senin de bahsettiğin gibi dünyada kimsenin saygısını ölçmek mümkün değil.Bu nedenle sen ve senin gibiler istedikleri foruma girerler istediklerini yazarlar ve istedikleri gibi çıkar giderler.Tüm bunları kontrol etmek ne moderator sayısını arttırmakla ne de forumlara Eğer 13 yaşından küçükseniz.... ile başlayan uyarı yazısını yazmakla mümkün olur.

Bugün ateş topunu banlasınız başka gün başka bir top olarak karşınıza çıkarlar Ve onuda banlarsınız,sonra.....

Buna rağmen büyük bir cürret gösterir, ölçülü olalım derler...

ateş TOPU, Ölçülü olmak saygılı olmaktır.Bunu bekleyebilmen içinde daha önce göstermen gerekir.

Ya konuş faydalansınlar

Yada susta......................

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.