Şimdi Ara

Felsefi-siyasi bakış açısı edinmek için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,iyi akşamlar.Öncelikle lütfen bu konuyu siyasi olarak görmeyin sadece siyasi bakış açısı edinmek için kitap vb. öneriler istiyorum.Arkadaşlar sizce bu konular hakkında ilk giriş olarak ne yapmalı ne okunmalı?

• Sağcı mı olacak solcu mu?
    Ona göre kitap önereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR OsmanlıTorunu kullanıcısına yanıt
    Aslında tam olarak bu soruya cevap verebilmek için bir kitap arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QQ Razor IV

Aslında tam olarak bu soruya cevap verebilmek için bir kitap arıyorum.

O zaman normal bir insanın yapması gerektiği gibi her türlü görüşten birden çok kitap okuyarak kendine uygun bir çıkarım yapman gerek.

Diğer türlüsü zaten uygun değil.
  • Kesinlikle komunist manifesto basta olmak uzere,ilk anarsist manifesto,iki uc yada daha fazla vietnam,havana bildirgesi,adolf hitler-kavgam ve mao zedong okumalisin

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Kesinlikle komunist manifesto basta olmak uzere,ilk anarsist manifesto,iki uc yada daha fazla vietnam,havana bildirgesi,adolf hitler-kavgam ve mao zedong okumalisin

Yav bi git
    Adamın kafasını karıştırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR OsmanlıTorunu

quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Kesinlikle komunist manifesto basta olmak uzere,ilk anarsist manifesto,iki uc yada daha fazla vietnam,havana bildirgesi,adolf hitler-kavgam ve mao zedong okumalisin

Yav bi git
    Adamın kafasını karıştırma.

Hemen gelmis yavv birak aydinlansin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsinin ortak noktası olan yaşamdaki değerlerin kökünü düşün mesela.. Şimdi bi nihilist çıkıp değersizlikler de var der diye söylüyorum değersizliklerin kökünü de düşün
  • İkisini de oku tarafını seç.
  • Hocam her görüşten bir kaç kitap al. "Karl Marx&Friedrich Engels-Komünist Manifesto" sol görüş için okunması gereken bir kitaptır. Çünkü komünizmin ilk bildirgesi bu kitaptır. Ve sol görüşlerin hepsi bir yerden komünizm ile ilgili olduğundan ilk okunması gereken kitaptır.

• Sosyalizmin alfabesi ile başlayabilirsin. Sonrasında kapitalist toplum ve kapitalizmde sınıf ayrımı isimli kitapları okuyabilirsin, bağlantın güçlenir. Komunist Manifestoyu oku ve yola devam et.
    Kendi görüşümden örnekler bunlar tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.