Şimdi Ara

Eleştiri mi gezi yazısı mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben eleştiri dedim ağır basar dediği için gezi yazısıyla ikisi arasında gittim geldim

• kimkardashianz K kullanıcısına yanıt
    ben de eleştiri dedim tam emin değilim
  • Ağır basan kesinlikle eleştiriydi
    Metnin başından sonuna eleştiriyordu bir şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadall21

ben de eleştiri dedim tam emin değilim
    ben gezi yazısı yaptım digerinide deneme
  • Bende eleştiri
  • Bir tek ben mi ani yaptım la

Artiladiginiza gore tek degilmisim bence ani yav gecmis zaman diliyle bir anisini anlariyordu.avusturyali esnaf diyince elim gezi yazisina gitti de bence ani daha agir basıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askavcisiurgot -- 21 Haziran 2015; 13:22:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

Bu mesaj silindi.
    beyin bedaava hee eleştiri acayip toplumsal çıkarımlar ve kişisel sokarımlar tahliller havada üüüf tabiii eleştiri yaav
  • sayısalcıyım eleştri yaptım
  • Sohbet dedim
  • Eleştri ne alakası var kardeşim eleştri demek bir romanı bir şiiri eleştiren yazıakr demektir.
    sokaktaki bakkalı eleştirmek değildir
    kesinlikle gezi yazısı
  • Ne eleştirisi ya bence ani
  • quote:

Orijinalden alıntı: purple peperr

Ne eleştirisi ya bence ani
    gezi yazısı yaptım çevre tasviri vermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: purple peperr

Ne eleştirisi ya bence ani
    Anı yaptım
  • Anı değilmi gençler ya
  • Herkes birbirini eleştiriyot ama akşam nasılsa açıklanıcak beyler benim fikrimde gezi yazısı olamaz o soru
  • Sanki tüm metni eleştiriyordu ha eleştiri diyorsunuz bariz gezi yazısı . Diğer soruda fıkra olacak deneme de yazar kendiyle konuşur gibi olur makalede kanıtlama amacı bulunur cevap fıkra
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1502

Sanki tüm metni eleştiriyordu ha eleştiri diyorsunuz bariz gezi yazısı . Diğer soruda fıkra olacak deneme de yazar kendiyle konuşur gibi olur makalede kanıtlama amacı bulunur cevap fıkra
    Koskoca dükkanlarda gömlek bile bulamadım.

Bu cümlede bile eleştirinin ağır bastığı belliydi. Ayrıca paragrafta 3-4 tane soru sorar gibi cümleler vardı gezi yazısı olması için gezdiği yerleri anlatması,bilgi vermesi gerekir paragrafta bölge hakkında ne bilgi ne izlenim vardı apaçık eleştiri. Saygılar.
  • Çevreyi tasvir ediyordu baştan sonra eleştiri yoktu sonda dükkanlar hakkında olumsuz izlenimleri vardı, gezi yazısı yaptım..
  • gezi yazısıydı, bişeyi eleştiriyor diye eleştiri mi dmeek lazım. anı diyebilmek için en azından bi olay falan vermesi lazım bence. ben gezi yazısı yaptım bir yeri tanıtıyordu eleştirmesi önemli değil.
  • yasin4755 kullanıcısına yanıt
    matematik gibi aiste hepsi mi açıklanacak hocam ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.