Şimdi Ara

ELF BELTE +8 MD?? SİZCE VERİLİR Mİ ?*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde elf belt var dex 10 def 30 ıncrease attack power by %20 ıncerease dodning rate by %20 bu elf beltin verdiği bonuslar

MD:96 AP..

sizce veriyim mi acil yorum lasım lütfen server olimpia

• yazdığımı editledim çünkü düşündümki elf belti olan biri böle bi soru sormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonelMariachi -- 12 Mart 2007; 15:32:39 >
  • up...
  • 2 item birbirine eşdeğer gibidir, yapabilirsin.
  • sonelmariachi azcık araştırsaydın böyle kötü bir şekilde kapak olmazdın arkadaşlar sonelmariachi dual +8 md alırsın diyor acaba dorumudur??

http://forum.donanimhaber.com/m_12867791/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebestforever -- 12 Mart 2007; 15:37:47 >
  • bence md....
  • upp dual +8 md alınır mı merak ediorum sonell..
  • arkadşalar up bilgisi olanlar veya daha önce eline elf belt geçip takas edenler söylesin..
  • üstüne para bile verilir.beramusta elf belte +8 md 21 gb havada veriyolar.diğer serverları bilmiyorum
  • olimpia için dual verilir mi veya neler verilir bilen birisi yorum ya o kdr kişi bakıor..
  • dual alamazsın ama +8 md rahat eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebestforever

upp dual +8 md alınır mı merak ediorum sonell..

bak heyecanlı arkadaşım tamam dual abartıdır ama her serverın piyasası sende biliyosundur muhtemelen farklıdır. ben beramusta oynuyorum ve beramusta elf belte md +8 takası elf veren için kazık bi takastır. bi arkadaş demiş en az üste 21gb alınır velasılkelam heyecanlanmaya gerek yok madem itemin var ve madem takas etmek istiyosun sen bilirsin. bana göre kazık yersin başkasına göre kara geçersin. paylaşım yeridir fikir beyanıdır başka bişe değil.
  • md alcaksan al yoq eğer md yi verceksen verme bencee
  • tmm saolun arkadaşlar yorumlar için
  • Dual md alamassın ama ben beramusta elf belti verip md +8 ustune de para almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.