Şimdi Ara

elimde 1500 tl nakit var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlara elimde 1500 tl nakit var.iphone 4s alcaktım ama şarjı az gidiyo dediler.note2 veya s3 al diye öneride bulundular.şarjı uzun giden beni 4 5 yıl taşıyabilecek bi telefon istiyorm.önerilerinizi bekliyorum

• 4-5 yıl hiçbir telefon idare etmez bence. Uzun süre kullanılacak bir telefon arıyorsan Nexus cihazlarından almalısın. Nexus 4 Türkiye'ye 1-2 ay içinde gelir o zaman alırsın. Çok acilse iPhone 4S al.
  • Androidlerde fazla şarj süresi bekleme. Uzun süreli kullanıcaksan arkadaşın dediği gibi Nexuslara yönel. Fakat bunlarında şarj süreleri biraz zayıf
  • uzun süreli ya nexus ya iphone ama bence hiç bi telefon 2 yıldan fazla idare etmez ama dikkat et şarjları az gider
  • 2-3 yıl idare edebilir note 2 . şarjıda en sağlam android 2-3 günü buluyor . nexus 4 ün pili iyi değil
  • uzun süreli şarj için lumia 920 işini görebilir
  • Hiç düşünmeden Note2 al derim.. Bugün inceledim süper bişey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150-200.000 tl borcum var
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sarj konusunda sunu soleyeyım telefon elınden dusmezse uzun gıtmez ama galaxy s3 sureklı kullanmazsan aşırı akşamaca rahat goturur ...
  • Note 2 Al. O parayı sakın s3 de çarçur etme.
    Sebepleri :
    s3'ün 1-2 ay kullanımdan sonra telefondaki kasılmaların artması,bunun sebebi 1 Gb ram olması, NOTE 2 de 2 Gb ram var
    s3 ün bataryası NOTE 2'ye göre daha dayanıksız.
    Ve NOTE 2 zaten başlı başına S3' ile kıyas edilmez bile.
    Ayfonu zaten geçtim,evladıma almam ben o 200 dolarlık cihazı
  • S III de olabilir ama Ion'u da incelemeni isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanet_32

Note 2 Al. O parayı sakın s3 de çarçur etme.
    Sebepleri :
    s3'ün 1-2 ay kullanımdan sonra telefondaki kasılmaların artması,bunun sebebi 1 Gb ram olması, NOTE 2 de 2 Gb ram var

Note 2 nin bataryası kadar dayanmıyor olması note 2 hariç diğer tüm telefonlardan daha iyi bir bataryasının olduğu gerçeğini değiştirmiyor s3 ün . ABARTA ABARTA yamlış yönlendirin milleti . 2 gb ramde yalnızca multitasking te fark yarattırıyor . başlı başına demişsiniz birde

• cevabi gayet basit s3 un surekli kullandigi ram miktari ile kacta kacini kullaniyor toplam ramin ? %75 ram kullaniyor alet..2 aylik kullanimda sisiyor alet menu gecislerinde takilmalar goze carpiyor..
    s3 u note2 den daha iyiymis gibi gostermeye calismak asil yanlis yonlendirme..2 gb ramin ne kadar ise yaradigini da biliyorsunuz ee problem ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Note 2 Al. O parayı sakın s3 de çarçur etme.
    Sebepleri :

Note 2 ile s3 kiyaslanamaz tabii ki adamlar yapmis ancak sende s3 u 3310 yapmisin da haci note 2 telefon degil aldim elime de tamam ozellikleri hos ama telefon degil ben onu masaya cikarip koymam yani ki cebe de gelmeyen bir cihaz. Ayrica s3 donmuyor 6 aydan beri kullaniyorum tik yok telefonda abartmayin ki yuklemedigim uygulama vs kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

cevabi gayet basit s3 un surekli kullandigi ram miktari ile kacta kacini kullaniyor toplam ramin ? %75 ram kullaniyor alet..2 aylik kullanimda sisiyor alet menu gecislerinde takilmalar goze carpiyor..
    s3 u note2 den daha iyiymis gibi gostermeye calismak asil yanlis yonlendirme..2 gb ramin ne kadar ise yaradigini da biliyorsunuz ee problem ??

ULAN KİM S 3 Ü NOTE 2 DEN İYİMİŞ GİBİ GÖSTERİYOR? BAŞLI BAŞINA NOTE 2 YLE KIYASLANMIŞMIŞ ... 3310 YAPMIŞSIN TELEFONU . BÜTÜN DONANIM AYNI 2 GB RAM DIŞINDA . O DA MULTİTASKİNGTE SORUN YARATIYOR BİRTEK . Zorla üslubu bozduruyorsunuz arkadaş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

cevabi gayet basit s3 un surekli kullandigi ram miktari ile kacta kacini kullaniyor toplam ramin ? %75 ram kullaniyor alet..2 aylik kullanimda sisiyor alet menu gecislerinde takilmalar goze carpiyor..

ULAN KİM S 3 Ü NOTE 2 DEN İYİMİŞ GİBİ GÖSTERİYOR? BAŞLI BAŞINA NOTE 2 YLE KIYASLANMIŞMIŞ ... 3310 YAPMIŞSIN TELEFONU . BÜTÜN DONANIM AYNI 2 GB RAM DIŞINDA . O DA MULTİTASKİNGTE SORUN YARATIYOR BİRTEK . Zorla üslubu bozduruyorsunuz arkadaş .

Neden bir viski alıp sakinleşmiyorsun şampiyon

• iphone 4gs al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.