Şimdi Ara

Elimde windows 7 home premium oem cd key var ama kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamaninda w7 oem key almistim kinguinden.Torrentten dokunulmamis w7 indirmistim surumu keye uyan.Anahtari denedigimde kabul etmemisti.Sorunun uzerine dusmememistim.Simdi tekrar keyi gorunce onu degerlendirmek istedim.Arastirdigim kadariyla oem keyler o keyi veren tarafindan verilen isletim sistemiyle uyumlu oluyormus retail key gibi degilmis.Bunu daha detayli anlatabilecek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

Zamaninda w7 oem key almistim kinguinden.Torrentten dokunulmamis w7 indirmistim surumu keye uyan.Anahtari denedigimde kabul etmemisti.Sorunun uzerine dusmememistim.Simdi tekrar keyi gorunce onu degerlendirmek istedim.Arastirdigim kadariyla oem keyler o keyi veren tarafindan verilen isletim sistemiyle uyumlu oluyormus retail key gibi degilmis.Bunu daha detayli anlatabilecek var mi ?

Bende laptop altında bulunan oa mea home premium keyi var. Bunu masaüstü bilgisayar için sorunsuz her formatta kullanıyorum. Formattan sonra keyi kabul etmiyor ama 4446787 yi arayıp online olarak etkinleştirebiliyorum. Bi de öyle dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 24 Haziran 2016; 4:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.