Şimdi Ara

Elimdeki Malzemeler İle Ne Yapabilirim ve Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese, 21 yaşındayım 185 cm boy ve 90 kiloyum. Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencisiyim mezun olup polislik denemek istiyorum artık spora başlamam gerekiyor. Bu süreçte göbeğimin ele avuca artık sığması ve göğüslerimin biraz belirgin olması nedeniyle artık aynaya bakmak istemiyorum veya tişört giyesim gelmiyor. Elimde 12 kg demir döküm 2kgx4 1kgx4 adet sökülüp takılan ağırlık var. Bir de uzun barım, çok fazla beklentim yok göbeğimi eritip göğsümü sıkılaştırmak istiyorum. Bu konuda hangi rehberleri takip etmeliyim ve yakın zamanda fotoğraftaki ürünlerin geleceği marketten hangilerini almalıyım. Barfiks demirini almayı düşünüyorum. Egzersiz çekme kayışı gibi malzemelerin katkısı nedir tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Aşırı bir vücut istemiyorum biraz kilo vermek ortalama 80-85 arasına düşmek ama daha sıkı bir vücutla ve spor sınavları için yeterli fizikle. Buna uygun nasıl bir rehber izle meleliyim ve yulaf ezmesi ne zaman kullan malıyım ? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
    Elimdeki Malzemeler İle Ne Yapabilirim ve Tavsiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk bir TV ile ne yapabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.