Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbette ki sadece bu aletlere güvenmek olmaz. Ama benim gibi sporla alakası olamayanlar için yeterlidir diye düşünüyorum. Bir de kafaya koydum bununla çalışmayı. Direksiyonda otur otur bacaklarının kuvveti kalmadı desem yalan olmaz.

peki bu gicirdamalari önlemenin yolu yok mu? Butcem 500 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Tabiki çalışın. Çok faydasını görürsünüz. 500 liraya ancak bahsettiğiniz gibi ikinci el bir ürün alabilirsiniz en iyi ihtimalle. Bir kere gıcırdamaya başladığı zaman susturmak çok zor. Düzenli olarak bakımını yaparak gıcırdama süresini mümkün olduğu kadar uzatabilirsiniz. Alırken gıcırdama yoksa sonra en azında 3-4 kullanımdan sonra birleşim noktalarını yağlayın. Vida gevşemelerini kontrol edin. Alıp kullandığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Bulursam Kettler rivo p, Verso 309 ya da 109 bakacağım artik

• Kettler Verso 109 için 500 TL ye anlaştım. Aksilik olmazsa birkaç güne alacağım ins.

• Bizde kosu bandi alacagiz guncel oneri alabilirmiyim.

• Var mı tavsiye
    500 TL ye var ..
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/essential-eliptik-bisiklet-id_8358829.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 19 Kasım 2017; 20:43:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunlop action için indirim takip ediyorum. 😊

• Arkadaşlar kısa zaman içinde bir eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan noktalar: 1) Bisikletin manyetik olmasi.(Kayışlı olmayacak) 2) Taşıma kapasitesi en az 120 kg. olacak. 3) Disk ağırlığı ne kadar fazla o kadar iyi. Not: Bütçem maksimum 1000 tl. Tecrübeli ve bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Var mı tavsiye
    500 TL ye var ..
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/essential-eliptik-bisiklet-id_8358829.html

Ürün guzele benziyor, arastirdiniz mi? Daha iyisi var mi piyasada?

• Merhaba alt kata ses gitme gibi bir sorunla karşılaştınız mı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 5 Ocak 2018; 23:8:39 >
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    Marka ve ürün kaliteli mi bilmiyorum ama disk ağırlığı 5 kg olduğu için bu daha iyi henüz almadım

GittiGidiyor
    Ultima Body Rider Kondisyon Bisikleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-body-rider-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-siyah-282440806

• Dynamic Platinium 48 koşu bandı tam istediğim gibi bir koşu bandıymış. Ortalama olarak 14-15 km hızla koştuğum için 12-16 km arasında hız değişimleri yapıyorum. Pratik olarak 12-15 km kısayol erişim tuşu mevcut. Çoğu koşu bandında 12 km den yukarı hızlı erişim tuşu yok. Bant genişliği 48 cm ve fiyatı da 1600 liraymış. Bir alt versiyonu olan plantinium 46 modelinde en fazla 9 km/s hızlı erişim tuşu var. 3 cm band genişliği ve 0.25 hp motor gücü düşük. 2 bin liraya kadar bir koşu bandı alacağım fakat fiyatlar aşırı artmış durumda.
  • herkese merhaba,

spor salonu artık çok soğuk olduğundan evde devam etmeye karar verdim. kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ama konuya da pek hakim değilim. 300-400 TL bandında ikinci el tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır? Bir de ikinci el bisiklet alırken nelere dikkat edilmeli?

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha_İtachi

Marka ve ürün kaliteli mi bilmiyorum ama disk ağırlığı 5 kg olduğu için bu daha iyi henüz almadım

GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-body-rider-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-siyah-282440806

GittiGidiyor

500 TL şimdi

Alınır mı?

• 449 TL

GittiGidiyor
    Ultima Traıner Kondisyon Bisikleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-trainer-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti-246881090

• Hocam almışken iyisini alıyım diye decathlondan 1300 liraya başka bir ürün aldım 9 kg disk ağırlığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 5 Ocak 2018; 23:6:1 >
  • Eliptik bisiklet alalım dedik. Çok fazla araştırma yapmadan, sadece hepsiburadadaki yorumları okuyup aynı siteden dynamic fx-55 aldım. Fiyatı 599 TL.

Ürün harika. Montajını rahatça yaptık. Halı üzerinde çok az bir sallantı oluyor ama parke zemine koyunca sorun yok. Manyetik olduğu için üründe ses soluk yok. Nabız ölçer sorunsuzca çalışıyor.

8 kademeli ağırlık arttırma özelliği çok güzel. 3'üncü kademeden sonra ciddi şekilde zorlamaya başlıyor.

Katlanmadığı için biraz fazla yer tutuyor. Ayrıca da ağır. Bir hanımefendi tek başına yerini değiştiremeyebilir.

Teslim almaya gidince büyük bir koli olur diye düşünüyordum. 90 cm idi ve polo aracımın bagajına rahatça sığdı.

Çok fazla kafa yormaya gerek yok.

Ev kullanımı için ideal.

Çok araştırmadan aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Ürün güzel ve parasının karşılığı bir kalitesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 23 Ocak 2018; 16:11:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tessaiga

Hocam almışken iyisini alıyım diye decathlondan 1300 liraya başka bir ürün aldım 9 kg disk ağırlığı var

memnun musunuz bahsettiğiniz ürünü almayı planlıyorum çok ses yapıyor mu ?
  • polimiksin P kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memmunum az ses yapıyor,biraz sallanma sorunu vardı onun için arkasını duvara dayadım arkaya doğru kayıyordu, birde arkasında çarklar var dengesini sağlamak için sallanırsa onlarla oynuyorum düzeliyor, iki yöne de sınırsız dönüyor nasıl bir mantığı var anlamadım ama işe yarıyor sallanmayı kesiyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.