Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Meltemtekin

Arkadaşlar en kısa zamanda eliptik bisiklet almak istiyorum.bütçem en fazla 500tl voit yale3 ve dynamic 901 arasında karar veremiyorum.aslında dynamic 901'in disk ağırlığı ve taşıma kapasitesi daha fazla ama voit daha iyi bir marka.yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ben Dynamıc 901 aldım hem uygun fıyatı hem manyetık pedal sessız ve sorunsuz bır model tavsıye ederım.

DYNAMIC 901 ELIPTIK BISIKLET

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: melisguder

Ben Dynamıc 901 aldım hem uygun fıyatı hem manyetık pedal sessız ve sorunsuz bır model tavsıye ederım.

DYNAMIC 901 ELIPTIK BISIKLET

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/voyager-velocity-eliptik-kondisyon-bisikleti-pm-sporhbddtvelo

bu ürün nasıl kullanan var mı?

• Merhabalar arkadaşlar. Bende su aralar eliptik bişeyler :) alma telaşı içerisindeyim. Benim özelliğim birsey almadan önce uzun uzadıya araştırırım. O yüzden bu eliptik bisiklet isinde öncelikle elde ettiğim bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. Birinci mesele benim tavsiyem mekanik yani kayış yardımıyla çalışan sistem değilde, manyetik sistemle ses çıkarmadan çalışan türünden almak. İkinci olarak gösterge bilgileri var. Hız, toplam mesafe, kalori, nabız, body fat (vücut yağ orani) gibi bilgilerden hangilerini görmek istiyorsunuz. Ona göre tercih yapın. Üçüncü olarak aletin max kaldirabilecigi ağırlık. Normalde orada belirtilen ağırlık zaten aletin kaldirabilecegi ağırlık olmasi gerekir ancak anladigim kadarıyla aletin max tasiyanilecegi kilo sizin kolilonuzdan %10-15 kadar fazla olmalı. Diğer mesele aletin disk ağırlığı ve zorluk seviyesi. Disk ağırlığı en azından 6kg olsun ve ihtiyacınıza göre zorluk seviyesi tercih edin. 8 ideal gibi geliyor bana. Birde motorlu Dusk meselesi var. Onu tam bilmemekle birlikte zannedersem bu zorluk seviyeleri arasında otomatik geçiş olmasi. Unutmadan birde sele muhabbeti var. Selesiz olmasi profosyenellik ve kullanim acisindan daha iyi gibi. Buraya kadar az çok bildiklerimi anlatmaya çalıştım. YanlışıM varsa bilenler lütfen düzeltsin.

Şimdi benim sormak istediğim bişey var. İlk başta voit ec370 modelini almaya karar verdim. Disk ağırlığı 6 kg galiba. Manyetik ve nabız kalori toplam mesafe body fat gibi hemen her bilgi var. Kalite olarak da iyi duruyor. Bunu incelerken voit in care modeliyle karşılaştım. Bu biraz daha iyi gibi ve motorlu sistem de mevcut. Tam o mu bu mu derken şimdide nordictrack markası çıktı :) bunun da iki tane eski modeli var. Et E4.1 ve Et E5.0 modelleri bütçeme uygun gibi. Şimdi bu voitin ve nordictrack 2 modellerini kullanan hakkında bilgi olan arkadaşlardan yorumlarıni ve bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum. Herkese teşekkürler. Sorusu olan varsa bildiklerimi de paylaşabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ AVVA

Merhabalar arkadaşlar. Bende su aralar eliptik bişeyler :) alma telaşı içerisindeyim. Benim özelliğim birsey almadan önce uzun uzadıya araştırırım. O yüzden bu eliptik bisiklet isinde öncelikle elde ettiğim bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. Birinci mesele benim tavsiyem mekanik yani kayış yardımıyla çalışan sistem değilde, manyetik sistemle ses çıkarmadan çalışan türünden almak. İkinci olarak gösterge bilgileri var. Hız, toplam mesafe, kalori, nabız, body fat (vücut yağ orani) gibi bilgilerden hangilerini görmek istiyorsunuz. Ona göre tercih yapın. Üçüncü olarak aletin max kaldirabilecigi ağırlık. Normalde orada belirtilen ağırlık zaten aletin kaldirabilecegi ağırlık olmasi gerekir ancak anladigim kadarıyla aletin max tasiyanilecegi kilo sizin kolilonuzdan %10-15 kadar fazla olmalı. Diğer mesele aletin disk ağırlığı ve zorluk seviyesi. Disk ağırlığı en azından 6kg olsun ve ihtiyacınıza göre zorluk seviyesi tercih edin. 8 ideal gibi geliyor bana. Birde motorlu Dusk meselesi var. Onu tam bilmemekle birlikte zannedersem bu zorluk seviyeleri arasında otomatik geçiş olmasi. Unutmadan birde sele muhabbeti var. Selesiz olmasi profosyenellik ve kullanim acisindan daha iyi gibi. Buraya kadar az çok bildiklerimi anlatmaya çalıştım. YanlışıM varsa bilenler lütfen düzeltsin.

Şimdi benim sormak istediğim bişey var. İlk başta voit ec370 modelini almaya karar verdim. Disk ağırlığı 6 kg galiba. Manyetik ve nabız kalori toplam mesafe body fat gibi hemen her bilgi var. Kalite olarak da iyi duruyor. Bunu incelerken voit in care modeliyle karşılaştım. Bu biraz daha iyi gibi ve motorlu sistem de mevcut. Tam o mu bu mu derken şimdide nordictrack markası çıktı :) bunun da iki tane eski modeli var. Et E4.1 ve Et E5.0 modelleri bütçeme uygun gibi. Şimdi bu voitin ve nordictrack 2 modellerini kullanan hakkında bilgi olan arkadaşlardan yorumlarıni ve bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum. Herkese teşekkürler. Sorusu olan varsa bildiklerimi de paylaşabilirim.
    Eliptik sevdasından vazgeçin.Koşu bandından daha çabuk bıktırıyor. Kalçada sorun yapıyor bir de beliniz sıkıntılıysa daha kötü. Koşu bandı bence daha iyi alternatif eliptik yoruyor ama boşa yoruyor.

Bunu geçen sene koşu bandıyla çatır çatır kilo veren ancak o bozulunca eliptik alan biri olarak söylüyorum. Eliptik spor salonunda yanında ek hareketler yapıldı mı faydalı. Yoksa bir halta yaramaz.(Tabii 5 ve üzeri zorluklarda yapmazsanız.)

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Koşu bandında koşma hocam. Dizlerini eline verir tabiri caizse. Zararlı olduğunu bile bile senelerce koştum. Dizde sıkıntı var şimdi spor yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Koşu bandında koşma hocam. Dizlerini eline verir tabiri caizse. Zararlı olduğunu bile bile senelerce koştum. Dizde sıkıntı var şimdi spor yapamıyorum.
    Yok ben koşu bandında koşamam zaten dengesizim düşerim. Ama hızlı ve tempolu yürüyüş yapılabilir.

Hani eliptik sağlıklı bir şey yapmaz falan diyenlere istinaden yazdım ben onu. Bal gibi de yapıyor. Dizden daha önemli olan kalçayı mahvediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Yok ben koşu bandında koşamam zaten dengesizim düşerim. Ama hızlı ve tempolu yürüyüş yapılabilir.

Hani eliptik sağlıklı bir şey yapmaz falan diyenlere istinaden yazdım ben onu. Bal gibi de yapıyor. Dizden daha önemli olan kalçayı mahvediyor.
    Tekrar spora başlayacağım. Dynamic 950n mi 901 mi daha iyidir? Ben de koşu bandı almak bakıyorum ama bir yandan da eliptik bisiklet daha mantıklı geliyor...
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Sizdemi oldu sakatlık yoksa bir yerden mi okudunuz? İlk defa sizden duydum eliptikin zarar verebileceğini. Link filan paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Sizdemi oldu sakatlık yoksa bir yerden mi okudunuz? İlk defa sizden duydum eliptikin zarar verebileceğini. Link filan paylaşırsanız sevinirim.
    Eliptikte veriyor zarar. Kalçalarda ağrı başladı bel ağrıları yaşadım.

Zaten diyetisyenim kendisi de eliptik bisiklet yüzünden sakatlıklar yaşadığını söylüyor. Yani öyle masum bir alet değil.
  • Geçmiş olsun. Açıkçası ben uzun zaman eliptik kullandım spor salonunda ancak bi sorun yaşamadım. Hatta ilk defa sorun yaşandığını sizden duydum. Demek olabiliyor fakat bacak mesafesi duruş acısı gibi yanlış pozisyondan kaynaklı bir durum olabilir kanaatindeyim. Şaheser kardes bana sorarsan eliptigin bütün vücut kaslarını calistirmasindan dolayi eliptik daha mantikli. Ancak alırken york, Kettler gibi kaliteli malzeme kullanan markaların alınması taraftarıyim. Şimdi birde nordictrack markasıni gördüm. Biraz araştırdım iyi bişeye benziyor ama pek bir bilgi bulamadım forumlarda. Voit de fena değil gibi ama biraz pahali kalitesine göre. Bu arada domyos hakkında pek bir bilgim yok o yüzden alın veya almayın demem doğru olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ AVVA

Geçmiş olsun. Açıkçası ben uzun zaman eliptik kullandım spor salonunda ancak bi sorun yaşamadım. Hatta ilk defa sorun yaşandığını sizden duydum. Demek olabiliyor fakat bacak mesafesi duruş acısı gibi yanlış pozisyondan kaynaklı bir durum olabilir kanaatindeyim. Şaheser kardes bana sorarsan eliptigin bütün vücut kaslarını calistirmasindan dolayi eliptik daha mantikli. Ancak alırken york, Kettler gibi kaliteli malzeme kullanan markaların alınması taraftarıyim. Şimdi birde nordictrack markasıni gördüm. Biraz araştırdım iyi bişeye benziyor ama pek bir bilgi bulamadım forumlarda. Voit de fena değil gibi ama biraz pahali kalitesine göre. Bu arada domyos hakkında pek bir bilgim yok o yüzden alın veya almayın demem doğru olmaz.
    Arkadaşlar koşu bandı önerisi olan var mı?
    1000-1500 tl civarı.

Altis sanırım OMA (Çin menşeili) koşu bantlarını markasını basıp getiriyor. Ben daha önce OMA nın bir modelini kullandım gayet memnundum. OMA diğer koşu bantlarından daha geniş ve uzun yürüme bandı koyuyor, buda kilolu insanlar için özellikle ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Arkadaşlar koşu bandı önerisi olan var mı?
    1000-1500 tl civarı.

Altis sanırım OMA (Çin menşeili) koşu bantlarını markasını basıp getiriyor. Ben daha önce OMA nın bir modelini kullandım gayet memnundum. OMA diğer koşu bantlarından daha geniş ve uzun yürüme bandı koyuyor, buda kilolu insanlar için özellikle ideal.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir alet çıkmış cazip duruyor. Cazipliği katlanabilmesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 24 Ocak 2016; 13:27:51 >

• quote:

Şöyle bir alet çıkmış cazip duruyor. Cazipliği katlanabilmesinde.

Alıntıları Göster
    www.serviskapinda.com aracılığı ile Türkiye çapında 64 şehir de ev tipi kondisyon ürünlerinizin montaj hizmetini satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seseha -- 15 Mart 2016; 12:08:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seseha

www.serviskapinda.com aracılığı ile Türkiye çapında 64 şehir de ev tipi kondisyon ürünlerinizin montaj hizmetini satın alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hortlayacak ama güzel bir öneri göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Hortlayacak ama güzel bir öneri göremedim

Alıntıları Göster
    Kettler Cross M Eliptik Bisiklet satılıktır. ( İzmir ) Ürün 3-4 aylık olup garantisi devam etmektedir. Üründe ne bir çizik nede bir hasar yoktur.
    İlgilenenler özelden ulaşabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaile

Kettler Cross M Eliptik Bisiklet satılıktır. ( İzmir ) Ürün 3-4 aylık olup garantisi devam etmektedir. Üründe ne bir çizik nede bir hasar yoktur.

Ben de böyle birşey almayı düşünüyorum koşu bandını ses yüzünden kullanamadım ama bunun sesi nasıl bir türlü emin olamadım alt komşumun hakkına girmek istemiyorum küçük bebeği var eşi rahatsız sizce bu kondisyon bisikletini alırsam onları rahatsız etmeden çalışabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bay03

quote:

Orijinalden alıntı: maaile

Ben de böyle birşey almayı düşünüyorum koşu bandını ses yüzünden kullanamadım ama bunun sesi nasıl bir türlü emin olamadım alt komşumun hakkına girmek istemiyorum küçük bebeği var eşi rahatsız sizce bu kondisyon bisikletini alırsam onları rahatsız etmeden çalışabilirmiyim

Ses sıfır. Çalışırken kendi vucut sesinden başka birşey duymuyorsun.

Arkadaşlar ürün satılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: A_AYDIN

40 dk giriş seviyesinde 300 kalori. Nasıl iyi mi sizce de?

Vay be nerden nereye
    45 dk programda 780 kcal

Voit AT 300, 3-4 aydır faal hergün kullanıyorum hiç bir problemi yok maşallah
  • quote:

quote:

40 dk giriş seviyesinde 300 kalori. Nasıl iyi mi sizce de?

Vay be nerden nereye
    45 dk programda 780 kcal

Voit AT 300, 3-4 aydır faal hergün kullanıyorum hiç bir problemi yok maşallah

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Biraz araştırdım çok marka model var. Aralarında uçurum denilecek fiyat farkları var.
    Forumda daha çnce önerilmiş kimi modeller piyasadan çekilmiş vb.

Eliptik bisiklet için marka model önerebilecek olan varmı? (max 1.000)

(1.86 boy, 85 kilo, erkek - İstanbul)

• Merhaba arkadaşlar Voit AT-300 eliptik bisiklet aldım. Bu ürün hakkında size birşey sormak istiyorum. Ben bu ürünü ikinci el olarak yeni aldım. Ne yaptıysam pedal sertlik ayarını değiştiremedim. Ne arttırabiliyorum ne azaltabiliyorum. Ekranda 16 kademe düz çizgiler var bunları arttırıp azalttığımda pedalda hiçbir değişiklik olmuyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.