Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
13
Favori
175.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en kısa zamanda eliptik bisiklet almak istiyorum.bütçem en fazla 500tl voit yale3 ve dynamic 901 arasında karar veremiyorum.aslında dynamic 901'in disk ağırlığı ve taşıma kapasitesi daha fazla ama voit daha iyi bir marka.yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markadan çok modele önem verin. Voit daha iyi bir marka ama fakat söylediğiniz modellere bakınca dynamic daha iyi gibi.

• 2 farklı koşu bandı modeli arasında kaldım hangisini önerirsiniz birini baya kişi almış diğerini ise reklamda gördüm yorum yok.

• merhaba arkadaşlar bugün sipariş vereceğim eliptik bisikletlerden hangisini önerirsiniz?

Voit D30-D40, Voit EC 370

bisiklette koltuk olmasının dezavantajı var mı?
  • merhaba arkadaşlar forumda acemiyim ama size bir sorum olacak. voit pixel 20 kullanan var mı? ben 3 hafta önce 1030 tl'ye ankara soncuoğlu mağazasından aldım. ses istemediğim için manyetik alıp bu kadar para verdim. 1 hafta boyunca günde 30dk ya da sabah 30 dk akşam 30 dk olmak üzere 60 dk çalışıtım. çok keyifli kullandım ancak 1 haftanın sonunda birleşim yerlerinden tahammül edilemez gıcırtı sesi gelmeye başladı ve kullanamadık. servis geldi yağlama yapıp tekrar montajı yaptılar. yine sorunsuzdu ancak 3-4 gün sonra yine ses gelmeye başladı. çok şiddetli değil bu sefer ama 10 dk'dan sonra başlıyor gitgide şiddetleniyor ve spor bittiğinde başımın ağrıdığını hissediyorum gece de çalışamıyorum. bu da bütün motivasyonumu kırıyor. zaten efor sarfetmeye 10. dk'dan sonra başlıyorum. bu modeli kullanan var mı? ya da başka modelde bu tarz bir sorun yaşayan?
  • mahmoud86 M kullanıcısına yanıt
    Sağa sola yüklenerek kullanirsan ses yapar, dengeli kullanirsan ses yapmaz. Gövde sabit kalacak yani, sağa sola yatırma.

• ztalan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabın için ama bu gıcırdama işi başlayınca pedala dokunduğum anda ses geliyordu bırak çalışmayı sağa sola yatırmayı :) bir sorun var sanırım.
  • mahmoud86 M kullanıcısına yanıt
    Bende kettler cros p var. Gicirdama yapıyor ama dediğim gibi binilirse tık çıkmıyor makineden. Vidalarina plastik pul geçirmeyi deneyin, belki düzelir.

• ztalan kullanıcısına yanıt
    tamam deneyeceğim teşekkürler
  • 15 yıllık rezilliğin ardından sigarayı bıraktım ve bir aylık sigara parasına spor aleti alayım dedim. Az önce Altis mk650 aldım 290 tlye. mk 750 daha kaliteli diski daha ağır yanlız pedalları kısaymış almadım, mk 650 en azından pedal sıkıntısı çıkarmaz diye sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak
  • S.A.

Arkadaşlar özellikli ve kaliteli bir koşu bandı almak istiyorum. Markası en bilinen marka olan Voit olacak.

Fiyatı maksimum 2.000TLye yakın olabilir.

Tavsiyenizi bekliyorum.

Hayırlı akşamlar..
  • Arkadaşlar bu koşu bandı nasıldır??
     Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri
  • Voit Brazil model eliptik bisikleti ses sorununu çozemedikleri için ikinci el satıp Nordic Track nt e5.0 eliptik bisiklet aldım. Ürün ABD üretimi, 14 kg disk ağırlığı var ve malzeme kalitesi çok iyi. Hiç bir şekilde ses gelmiyor. Voit ve Dynamic markaları çin'de üretiliyor. Şekil olarak güzel görünüyorlar ama malzeme kalitesi çok kötü ve sorunlarla boģuşmak zorunda kalıyorsunuz.

• 1,5 sene önce ForeverFit Eliptik 6007S almıştım ve memnuniyetimi buraya (3.sayfa olacak) yazdım. Şimdi tekrar eliptik bisiklet alıyorum.

Neden? 18 ay kullanım sonucunda alet hakkını verdi ve 3 yerinden kırıldı. ortalama 105 kilo olduğum ve haftada en az iki gün kullandığım için alete suç bulmuyorum. Neticede metal yorgunluğu diye birşey var. Parasının hakkını fazlasıyla verdi. Özellikle disk çapının ve adım aralığının geniş olması, buna karşın az yer kaplaması ve neredeyse hiç ses yapmaması sebebiyle rahmetliyi hep güzel hatırlayacağım =)

Foreverfit Tayvan malıydı. Voit de Çin malı. Benim Voit'e karşı koşu bandından kalma bir tecrübem ve antipatim var. O yüzden norfolker06 gibi Decathlon'dan Nodic almayı düşünüyorum. Daha net kararımı vermedim. Tecrübesi olan varsa, tecrübesini tavsiyesini bizlerle paylaşabilir mi?
  • Tekrar merhaba arkadaşlar, Decathlon'da nodicfolker kalmamıştı. Fiyatı da 1400 idi. İyi ki de kalmamış. Kırılan Foreverfit'imin yedek parçalarını istedim. Aldığım yer çok yardımcı oldu ve vidaları ertesi gün kargoya verdiler. Yalnız ana gövde çok şahane kırılmıştı. O parçayı bulamamışlar. Bulsa 100 tl falan. Dedim onun yerine Dynamic 950 mi alsam 700 tl'ye. Dedi ki abi o senin spor aletinin yerini tutmaz. Çağı daha küçük dedi. Ama dedi sendeki kırılan iki parçanın arasını kaynaklatabilirsin. Ben de üşenmedim bir 3 saatimi ayırdım dün akşam. Gidip o iki parçayı birbirine 4 ayrı metal çubukla kaynaklattırdım. Kaynakçı ustaya 30 verdim. Ama o boyalı at gibi aleti eve çıkarana kadar günlük sporumu baya iyi yapmış oldum dün =) Su içinde kaldım. Herneyse şimdi canavar gibi oldu eliptik. Ayrıca sesi de kesildi. Zerre ses yok. Meğer o iki parça birbirine sürtüp duruyormuş da o ses yapıyormuş. Eliptik alacaklara tavsiyem mutlaka yekpare bisiklet alsınlar. Voit ve bilimum marka kolay taşınabilsin diye ana gövdeyi demonte edilebilir iki parçadan yapıyor ve bunlar bir ay geçmeden gittikçe artan bir seste gıcırdamaya başlıyor. Yani lojistikten kar eden firma sattıktan sonrasını düşünmüyor. Eğer iki parçalı alacaksanız da tavsiye ediyorum daha ilk başından götürün mahallenin kaynak ustasına lehimletin =)

Benimki manuel direnci ayarlanabilir olduğundan fişe takmak gerekliliği yok. Yalnız güzel bir özelliği vardı. Tekerler döndükçe sayaç sayardı. Ben de 30 dk.da bırakıyordum. Şimdi lehimi yiyince bu özellik duman olmuş. Saati artık telefonla falan tutucam. Ama direnci manuel ayarlandığı için lehimin zarar verebileceği pek bir elektronik devre yok alette. Yeni olanlar illa fiş istiyor. Onlarda böyle bir hareket yaptıramazsınız sanırım. Daha detay bilgi isteyenler özel mesaj atabilir.

• Merhaba,

Dynamic 950 N almayı düşünüyorum.
    Evde hangi odada duracağına daha karar veremedim.
    Bir odaya kurdum 3 gün sonra kararım değişti kucaklayıp öbür odaya götürdüm sorunsuz çalışırmı?
    Yoksa yerleştirdikten sonra gönye ayarı vb yapılan bir şeymi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmoud86

tamam deneyeceğim teşekkürler

Hocam ses sorunu çözüldümu acaba bende dynamic 950 modeli var acaip bir metal gıcır dama sesi geldi bu akşam aniden cihaz 5 aylik ve çok az kullanılmış

• Merhaba, dynamic 950 var bende de. Gicirdiyordu. En arkadaki ve en ondeki 2 somunu sikinca ses kesildi. Yere temas eden en onde ve en arkada bulunan silindirlerin uzerindeki somunlari sikmalisiniz. Kolay gelsin.

• arkadaşlar karın kası çalışmada ve kardiyo yapmada hangisi daha etkilidir, bisiklet mi koşu bandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

arkadaşlar karın kası çalışmada ve kardiyo yapmada hangisi daha etkilidir, bisiklet mi koşu bandı mı?

Karın kasında mekik daha etkili :) , kardiyo da her ikisi de olabilir ama bisiklet daha az dizlere yük bindirip seni daha az yıpratır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 24 Ağustos 2015; 19:33:25 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.