Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde Voit AT 300 model eliptik bisiklet var. Yalnız bir sorunum var. Hangi moda alırsam alayım bisikletin sertlik ayarını değiştiremiyorum. 1. seviyede de aynı 14. seviyedede aynı sertliği veriyor. Bisikleti pil ile kullanıyorum, adaptörü yok. Geçenlerde pil düşük uyarısı vermişti. Acaba sertliğini ayarlamaması düşük pilden kaynaklı olabilir mi? daha önceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu, ne önerirsiniz?
  • yakın zamanda eliptik bisiklet alam var mı arkadaslar alırken nelere dikkat edelim hangi marka model tavsiye edersiniz tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum.
  • Bende ikinci el bir f/p iyi olan bir koşu bandı arıyorum acaba hangi marka/modeli tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Linkteki eliptik bisikleti almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Teşekkürler.
    GittiGidiyor
    Dynamic D30 Plus Kondisyon Bisikleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/spor/fitness-agirlik-kardiyo/kondisyon-bisikleti/dynamic-d30-plus_spp_779500?id=536804451

• Eliptik bisikletler neeen bu kadar recacta bu ara

• Domyos el520 eliptik aldim decathlondan artik iyimi yaptim kotumu bilemedim .

• yaki83 kullanıcısına yanıt
    pakaji2 kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda domyos 03 essential almayı düşünüyorum, genel olarak markanın kalitesinden memnun musunuz? Bir problem çıkardı mı?
  • Domyos EL520 aldım ben de, kuruluma gelmelerini bekliyorum. Voit vs. araştırdım ama Decathlon'un servis konusunda iyi olması nedeniyle Domyos tercih ettim. Umarım iyi çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Domyos el520 eliptik aldim decathlondan artik iyimi yaptim kotumu bilemedim .

Memnun musunuz acaba?

• Arkadaşlar merhaba. Eşim için koşu bandı alacağız. Bu konulardan hiç anlamıyoruz. 2500-3000 TL civarı ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • voit d40 silver coll tasima kapasitesi nedir arkadaslar internette bulamadim

• arkadaşlar bana 120 kg kapasiteli (120 kiloyum) seleli eliptik bisiklet tavsiyesi verebilecek olan var mi? pahali bisey olmasin 2.el alacagim

• selesiz eliptik bisiklet tavsiyesi var mı suan guncel en F/P olan

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.