Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

altis mk 550 ( sanırım bu kayışlıymış) olumsuz tepkiler aldım. goodman 210da aynı şekilde manyetik değilmiş o çok fonksiyonlu güzel bir alet gibi geldi.

altis sp 9000 manyetikmiş. fiyatları uygun. mk nın fiyatı daha uygun diye onu alasım var ama kayışlıdır, koku yapar çabuk elinde kalır diyorlar. karar veremedim hala.

bunları kullananız var mı, hangisini önerirsiniz?
    ses çok çıkarırlar mı?
  • Oncelikle yararli bilgiler icin cok tesekkur ederim. Manyetik eliptik bisiklet almaya karar verdim ve bunun icin ayirdigim para 800 tl civarinda. Parcalari birlestirmekle ugrasmak istemedigim icin voit dusundum ve d30 ile d40 arasinda kaldim. Bu iki cihaz arasinda fark var midir? Ozellik farki goremedim ben. Ikincisi alternatif bisiklet onerilerine acigim (Izmirde servis montaj yapiyorsa).

Not: Tabletten yazdigim icin turkce karakter sorunu var. Kusura bakmayiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zslayz

Oncelikle yararli bilgiler icin cok tesekkur ederim. Manyetik eliptik bisiklet almaya karar verdim ve bunun icin ayirdigim para 800 tl civarinda. Parcalari birlestirmekle ugrasmak istemedigim icin voit dusundum ve d30 ile d40 arasinda kaldim. Bu iki cihaz arasinda fark var midir? Ozellik farki goremedim ben. Ikincisi alternatif bisiklet onerilerine acigim (Izmirde servis montaj yapiyorsa).

Not: Tabletten yazdigim icin turkce karakter sorunu var. Kusura bakmayiniz.

slm alabildinmi aldıysan ilk izlenimlerin nasıl kullanışlımı bende almaya düşünüyorum
  • zslayz Z kullanıcısına yanıt
    Tek farkı koltuk olup olmaması.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de Voit'in LC210 ya da LC310 modellerinden birini almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır?
    Ses çıkarır mı? Çabuk bozulur mu? Selesi olması bir sorun mudur? Benzer fiyat aralığında başka tavsiye edebileceğiniz ürün var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plep05 -- 29 Eylül 2014; 15:52:27 >
  • 300-500 TL arası eliptik bisiklet tavsiyesi bekliyorum , teşekkürler.
  • Koşmak ve yürümek arasında hiçbir fark yoktur. Koşu bandı veya bisiklet gibi aletlerede para vermeyin..

Kendinize kaliteli bir ayakkabı alın ve her gün yarım saat yürüyün
  • 600-700 TL ye kadar eliptik bisiklet bakıyorum arkadaşlar. Odamda fazla yer yok ama ayarlıcaz bi şekilde .
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Dynamic 950
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Dynamic 950

Ona baktım da hiçbir yerde bulunmuyor. Normal mağazalardan alınabilir mi ?

www.bizdeuygun.com
    Bizdeuygun.com - Güvenli ve Uygun Alışveriş
    http://www.bizdeuygun.com/Dynamic-950-Eliptik-Bisiklet_176947.html
    burada var heralde ama güvenebilir miyim bilmiyorum. Ekşiden okuduğuma göre güvenilir gözüküyor.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu Adana Real'de teşhirde vardı. Interspor üzerinden bayilerine bakabilirsiniz ayrıca.

Dediğiniz siteyi bilmiyorum. n11 veya gitti gidiyor sitelerini de araştırın ayrıca. biraz daha garantili olur.
  • Kafayı yiyeceğim en sonunda. Bir türlü uygun eliptik bisiklet bulamıyorum
  • ben de alacağım bu bisikletlerden. Foreverfit bulunmuyor hiçbir yerde. voit gereksiz pahalı geliyor. kettler kafama yatıyor ama o kadar para bağlamak ters geliyor. dynamic 950 olabilir o da bir kaç sitede var anca. bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

ben de alacağım bu bisikletlerden. Foreverfit bulunmuyor hiçbir yerde. voit gereksiz pahalı geliyor. kettler kafama yatıyor ama o kadar para bağlamak ters geliyor. dynamic 950 olabilir o da bir kaç sitede var anca. bakalım hayırlısı.

Bende seninle aynı düşüncelerdeyim kettler aklıma yatıyor ama 1500 gibi para vermek konusunda emin değlim. Altis 750mk var 350 lira herkes çok memnun ondan mı alsam karar veremedim.

Evde spor yapmak hoşuma giderse ileride daha iyisini alırım belki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakamisin

quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

ben de alacağım bu bisikletlerden. Foreverfit bulunmuyor hiçbir yerde. voit gereksiz pahalı geliyor. kettler kafama yatıyor ama o kadar para bağlamak ters geliyor. dynamic 950 olabilir o da bir kaç sitede var anca. bakalım hayırlısı.

Bende seninle aynı düşüncelerdeyim kettler aklıma yatıyor ama 1500 gibi para vermek konusunda emin değlim. Altis 750mk var 350 lira herkes çok memnun ondan mı alsam karar veremedim.

Evde spor yapmak hoşuma giderse ileride daha iyisini alırım belki?

bugün hepsiburada dan Kettler 7648-800 Cross P Eliptik Bisiklet siparişi verdim. paraya kıydım anlayacağın, almışken iyisini alalım dedik. uzun ömürlü olması dileğiyle. servisi yok bulunduğum yerde, siparişten 1 saat sonra arayıp kurabilir misiniz diye sordular teknik servis numarası vereyim dediler, hallederim dedim. akşama kargoya veriyorum dedi bir gelsin bakalım. motolu modeli bu disk ağırlığıda 14 kg ve pedal yükseklik ayarı falan var.

• ARKADASLAR EN IYISI YORKTUR ISTEYEN VARSA YARDIMCI OLABILIRIM PROFESYONELDIR
  • Altis mk750 aldım n11 den 300 tlye geldi. Bakalım düzenli yaparsam ileride kaliteli bir şeyler alırım
  • UMUTKOCA32 U kullanıcısına yanıt
    En iyisi olabilir lakin 1000Tl den aşağı modeli yok. Hatta 1000Tl ye bile yok.
  • malzeme geldi kurdum. 10dk 6. Seviye zorluk seviyesi ile demedim nefes nefese bıraktı beni. Kurulum basit. Artık düzenli kullanmak kaldı. Ses sıfıra yakın sadece zorluk ayarını motor yaptığı için o anki motor sesi duyuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekliptik bisiklet alacağım lütfen yardım edin kilom 96 sizce alacağım bisikletlerin kilo göstergesi 100 acaba bunları alsam faydalı olurmu uzun süre kullanabilirmiyim

http://www.delitilki.com/spor-ve-hobi/yeni-spor-arkadaslariniz/dunlop-315el-manyetik-eliptik-bisiklet.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.