Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sağolun, vakit ayırıp detaylı anlatmşsınız elinize sağlık. Bir soru daha sorayım, elektrikli olmasının ne avantajı var? Koşu bandında olduğu gibi diski kendi mi çeviriyor?

İyi akşamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

Hocam sağolun, vakit ayırıp detaylı anlatmşsınız elinize sağlık. Bir soru daha sorayım, elektrikli olmasının ne avantajı var? Koşu bandında olduğu gibi diski kendi mi çeviriyor?

İyi akşamlar,

Şöyle,
    Şu anda cihaz yanımda değil...Ama zamanında elektriksiz denedim de... :D
    Elektrik göstergeleri-kalp hızınızı ölçmeyi ve zorluğu ayarlıyor....
    Elektriksiz EN kolay seviyede dönüyor...En kolay pek kullanışlı değil...
    Yanılmıyorsam göstergelerin arkasında pil yeri de var...tam hatırlayamadım...Pil taktım mı takmadım mı ...kayıt hafızası da var..fişsiz hafıza gitmesin diye kanımca...çünkü fişsiz göstergeler çalışmıyordu....

Ayrıca...diski kendi çevirmiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli55 -- 9 Nisan 2013; 21:09:40 >
  • Ben şahsen Voit Ec-470 modelini tercih ederim.bu cihazdada 16 kademli motor sertlik ayarı bulunmaktadır.Alttaki linke tıklarsanız canlı destek bölümünden indirim isteyebiliyorsunuz.

Rebook eliptik bisikletlerin türkiyede servis ağının yaygınlığını çok fazla bilmiyorum.Yarın öbürgün servis sıkıntısı çekmemek gerek.Voitin 81 ilde servis hizmeti sunması açısından daha cazip geliyor.

• A101 den buffalo ev tipi eliptik bisikleti aldım kurdum baya uğraştım dünden beri kullanıyorum gayet hoşuma gitti koşu bandı gibi değil gayet eğlenceli ve terletici ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olefini

Ben şahsen Voit Ec-470 modelini tercih ederim.bu cihazdada 16 kademli motor sertlik ayarı bulunmaktadır.Alttaki linke tıklarsanız canlı destek bölümünden indirim isteyebiliyorsunuz.

Rebook eliptik bisikletlerin türkiyede servis ağının yaygınlığını çok fazla bilmiyorum.Yarın öbürgün servis sıkıntısı çekmemek gerek.Voitin 81 ilde servis hizmeti sunması açısından daha cazip geliyor.

Parası da iymiş .

• 400 TL Civarı kullandığınız ve memnun olduğunuz eliptik bisiklet tavsiyesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScS1965

http://www.hepsiburada.com/liste/altis-mk-750-manyetik-eliptik-kondisyon-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporaltis1125&categoryId=407474

altis hakkında ne düşünüyorsunuz ? kilo 130

ben mk 650 sini aldım. iyi ses metal hareketlerinden çıkıyor. az bi ses var. acayip terletiyor. suan servisine isim düşmedi. orasıni bilmiyorum ama tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eliptik manyetik kullananlar bir süre sonra bilek, ayak ve parmaklarda uyuşma yaptığından şikayet etmiş. Bunun sebebi hareketin doğası gereği mi yoksa aletin meydana getirdiği elektro manyetik alan mı bilmiyorum. Ürünü kullananlar bu konu hakkında da yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.

Bu arada aramalar sonucu aşağıdaki ürünleri fiyat/performans olarak cazip buldum. Bu ürünleri kullananlar da düşüncelerini paylaşabilirlerse güzel olur. Ürünlerden biri eliptik diğeri ise spin bike. Eliptik koşma hareketini spin bike ise klasik bisiklet hareketini esas alıyor. Birbirlerine göre farklı avantajlara sahipler hangisinin daha verimli olduğu tamamen kullanıcının hedeflediği çalışmaya bağlı.

Altis Mk 750 Manyetik Eliptik Kondisyon Bisiklet
     Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri
    Fiyat: 317,90 TL (Kredikartı olanlara ayrıca 31,79 TL MaxiPuan Hediye) - Kargo ücretsiz.

Altis Bio Spin Bike Bisiklet
     Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri
    Fiyat: 318,01 TL (Havale/EFT fiyatı) - Kargo ücretsiz.

• Bugün 2 tane YENİ ELİPTİK BİSİKLET piyasaya çıktı.Bende bugün gördüm güzel bir şeye benziyor.İstersen sende bi göz at :
    1)
    2)

Bunlar kardeşim bi bakarsınız güzel eliptik bisikletler fiyatıda uygun.

• AvcGtc A kullanıcısına yanıt
    bunlar da manyetik mi? özelliklerinde bahsedilmemiş
  • Arkadaşlar merhaba,
    eliptik bisiklet almayı düşünüyorum, seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? hangi markalar daha iyidir? activa iyi midir mesela?
  • 240 tl ye Goodman 210 eliptik kondisyon bisikletini aldım. Eliptik bisiklet,twister ve lateks kordlar aynı üründe toplandığı için hoşuma gitmişti, fiyatıda uygun olunca bu ürünü sipariş verdim. İnşallah yararlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: zcanseverdonanimhaber

Koşu Bantları ile Eliptik Bisikletlerin sürekli karşılaştırıldığını görüyoruz. Oysa ki bu iki ürün farklı kulvarlarda bulunan ve bazı noktalarda birbirleri ile farklı noktalara hizmet eden cihazlardır. Koşu Bandı adı üzerinde koşu ve yürüyüş için kullanılmaktadır . Eliptik bisiklet ise alt ve üst kas gruplarını çalıştırarak işlevini görmektedir. Her iki ürün de kalori harcamayı sağlar evet. Bu konuda şüphe yok . Ama şu var ki; eliptik bisikleti kullanır ike kalp ritminiz ve nabzınız belirli bir seviyeye gelmiş olmalı ki o ada 15 dakikanın üzerinde belirli bir tempo ile yürümek veya hareket etmek ile sağlanır. Siz Eliptiki bisikleti kullanırken 10 dakikada işinizi bitirip inersiniz.Eliptik bisiklete binmeden önce 15 dakikalık bir hareketiniz yok ise siz eliptiki bisiketi kullanırken yap yakamıyacaksınız demektir. AYnı şey koşu bandı için de geçerlidir aslında. Koşu bandında da 5 dk yürüyüp sonra bırakırsanız koşu bandı da tam işlevini yerine getirmez. Şunu söyleyebiliriz. yarım saat koşu bandında ve yarım saat eliptik nbisiklet kullanırsanız ne olur. Bunu cevabı; Yaklaşık aynı kalorileri yakarsınız. Ama eliptik bisiklette kaslarınız daha fazla zorlanacaktır. Bununa birlikte koşu bandında orta tempo yarım saat durabilirsiniz ama eliptik bisiklette yarım saat durmak biraz sıkıcı gelebilirz.

kosubandirehberi.blogspot.com
    Koşu Bandına Talep Artmakta.Peki Koşu Bandı alacaklar ve kullanacaklar ne kadar bilinçli?
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2012/11/kosu-bandna-talep-artmaktapeki-kosu.html

Koşu Bandı Kullanmanın İnsan Sağlığı Üzerindeki Faydaları
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2013/01/kosu-band-kullanmann-insan-saglg.html

www.sportifsepetim.com
    sportifsepetim.com
    http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=56

aga ben 15-20 dk eliptik yapıyorum...normalde 15 dk kondisyon bisikleti ile başlıyodum ama bana pek bişe verdiğini hissetmiyodum boşuna çeviriyomuşum gibime geliyodu ?

öyle yapmaya devam mı edeyim yani önce kondisyon sonra eliptik mi yapsam ?

bi de salona gidene kadar 300 metre yürüyorum zaten o sayılır mı hareket için ?

Aldığınız eliptik bisikletin çalışma sistemine göre direnç ayarı değişebilmektedir.Eliptik bisikletlerin manyetik olan modelleri makbuldür.Erğer kalori yakmak istiyorsanız bol bol yürüyüş ve kondisyon bisikleti egzersizleri yapmanız gerekiyor.Kondisyon bisikletlerindeki direnç ayarlarını arttırırsanız sıkılşmanıza yardımcı olur.

Size tavsiyem önce normal kondisyon bisikletinde 15-20 dk ısının, varsa koşu bandına geçin 10dk,yoksa eliptik bisikletine geçin, 10-15 dk eliptik bisikleti kullanın.Direnç ayarını kademeli olarak arttırmayı ihmal etmeyin.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. fitness salonlarında yapacağınız çalışmalar öncesinde 15-20 dk eliptik bisikleti yeterli olmasına rağmen 300 metre yürüyüş çok yeterli gözükmemektedir. minumum 1 km olmalı. Herhangi bir spor aktivitesi için özellikle de ağırlı çalışacaksanız vücudunuzun yeterli nabız yüksekliğini çıkması ve kaslarınızın yeterince hareket etmesi gerekiyor. ya fitness salonlarında koşu bantlarında biraz daha yürüyüş yapmanız ya da gelirken yürüdüğünüz mesafeyi biraz daha artırmanız gerekmektedir.

Size önereceğim makaleleri okumanız ve videoları seyretmeniz sizin istifadeniz olacaktır.

Kış Aylarında Zayıflamak için Ne Yapılmalıdır? Koşu Bandı Zayıflatır mı?
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2012/11/ks-aylarnda-zayflamak-icin-ne-yaplmaldr.html

Koşu Bandı Kullanmanın İnsan Sağlığı Üzerindeki Faydaları
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2013/01/kosu-band-kullanmann-insan-saglg.html

http://www.youtube.com/watch?v=O0mz31nBAjw - Tuğçe KAHYAOĞLU soruyor Koşu Bandı Kullanmanın İncelikleri
    Sportif Sepetimyoutube
    Koşu Bandı ve Kondisyon Bisikleti Genel Bilgileri - www.sportifsepetim.com
    http://www.youtube.com/watch?v=qctnWeGgjvI
    - Koşu Bandı ve Kondisyon Bisikleti Genel Bilgileri - sportifsepetim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcanseverdonanimhaber -- 9 Eylül 2013; 11:52:50 >

• Selamlar,

Yeni aldigim voit d 40 eliptik bisikteten (1 hafta kadar oldu) kemanvari sesler geliyor.cok rahatsiz ediyor spor yaparken.. bugun satin aldigim yeri aradim ve durumu anlattim, vidalar biraz gevsetilirse duzelir dediler. sali gunu gelip kontrol edecekler. baska kullanan varmidir bu aletden, bu kronik bir sorunmudur bilen varmi ?
  • GOODMAN 210 BU FIYATA BENCE IYI URUN

www.sporservis.com
    Türkiye'nin 7/24 Online Spor Mağazası - SporServis.Com
    http://www.sporservis.com/?urun-1781-goodman-210-n-eliptik-bisiklet--kargo-&-kurulum-bedava-

Dijital göstergede hız, zaman, mesafe ve kalori bilgileri görülebilir.
    - Kurulu Ebatları : Yükseklik: 149cm Boy: 164cm En: 58cm
    - İsterseniz, hareketli / isterseniz sabit pozisyona gelebilen kollar
    - Kademeli ayarlanabilir pedal direnci
    - Selesi sayesinde oturarak veya geniş palet şeklindeki pedalları sayesinde ayakta kullanım olanağı sağlar.
    - Kullanıcının boyuna göre sele yüksekliği ayarlanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: melisguder

GOODMAN 210 BU FIYATA BENCE IYI URUN

www.sporservis.com
    Türkiye'nin 7/24 Online Spor Mağazası - SporServis.Com
    http://www.sporservis.com/?urun-1781-goodman-210-n-eliptik-bisiklet--kargo-&-kurulum-bedava-

Dijital göstergede hız, zaman, mesafe ve kalori bilgileri görülebilir.
    - Kurulu Ebatları : Yükseklik: 149cm Boy: 164cm En: 58cm
    - İsterseniz, hareketli / isterseniz sabit pozisyona gelebilen kollar
    - Kademeli ayarlanabilir pedal direnci
    - Selesi sayesinde oturarak veya geniş palet şeklindeki pedalları sayesinde ayakta kullanım olanağı sağlar.
    - Kullanıcının boyuna göre sele yüksekliği ayarlanabilir.

manyetik olmadığından dolayı benim için uygun bir spor aleti değil...
    yeniden ben de sağlam bir bisiklet aramaya başladım bakalım...

• ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Selamlarr ben de sizden sessiz bir eliptik tavsiyesi alabilir miyim ? Esasinda kosu bandi dusunuyordum kosmayi seviyorum ancak sesli okur ve alt kati rahatsiz ederim diye cok cekiniyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: rueta

Selamlarr ben de sizden sessiz bir eliptik tavsiyesi alabilir miyim ? Esasinda kosu bandi dusunuyordum kosmayi seviyorum ancak sesli okur ve alt kati rahatsiz ederim diye cok cekiniyorum..

Üst seviye eliptik bisikletler dışındaki hemen hemen hepsi belli bir kullanımdan sonra sesli çalışmaya başlıyor. Tabi benim gibi deli gibi biniyorsanız bu durum geçerli :) Düzenli olarak yağlama yaparsanız bu sorunu büyük ölçüde ortadan kaldırabilirsiniz. Fiyat olarak en uygunu ve sağlamı Dynamic 950 olarak görünüyor... Şimdilik ben Voit in AT300 serisi gibi bir bisiklete bakıyorum. Siz de farklı bir alternatif bulursanız beni haberdar edin :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.