Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: jamboree

quote:

Arkadaşlar,Voit At-300 nasıl bir cihazdır disk ağırlığı nedir? fiyatı 1100 lira almaya değer mi?

iyi fena değil, arkadaşımda var 3 ay sonra biraz sesi artmış gibi geldi bana,
    150kg kapasite avantajı var ama sanırım disk ağırlığı 7 kg

Kettler malzeme kalitesi olarak voit den daha iyi bence, yukarıdaki arkadaşın yazdığı Rivo P bence daha iyi

Peki nerden bulacağız bu "Rivo P"yi.Türkiye de varmı satan yerden yani inaternet üzerinden bulamadım ben ???

Turkiye dagitimcisi Ender Spor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,Voit At-300 nasıl bir cihazdır disk ağırlığı nedir? fiyatı 1100 lira almaya değer mi?

iyi fena değil, arkadaşımda var 3 ay sonra biraz sesi artmış gibi geldi bana,
    150kg kapasite avantajı var ama sanırım disk ağırlığı 7 kg

Kettler malzeme kalitesi olarak voit den daha iyi bence, yukarıdaki arkadaşın yazdığı Rivo P bence daha iyi

Peki nerden bulacağız bu "Rivo P"yi.Türkiye de varmı satan yerden yani inaternet üzerinden bulamadım ben ???

Turkiye dagitimcisi Ender Spor

Fiyatları yazmıyor...

• Telefon edip ogrenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefon edip ogrenebilirsin

Dediğin gibi telefon açıp soralım bakalım...
  • Tekrar selamlar, az evvel ender sporu aradım ve ellerinde "Kettler Verso 309" eliprik bisiklet var dediler.Fiyatı ise: 1079 TL
    nasıl sizce iyi midir?ne dersiniz?Teşekkürler...
  • quote:

Tekrar selamlar, az evvel ender sporu aradım ve ellerinde "Kettler Verso 309" eliprik bisiklet var dediler.Fiyatı ise: 1079 TL

Bendeki 109 un üst modeli 309.
    Sertlik ayarı elektronik kontrollü programları var.
    Kasası aynı gibi görünüyor, o da 130 kg kapasiteli, eğer 100kg dan az sa ağırlığınız tavsiye ederim. Fiyat iyi
  • quote:

quote:

Tekrar selamlar, az evvel ender sporu aradım ve ellerinde "Kettler Verso 309" eliprik bisiklet var dediler.Fiyatı ise: 1079 TL

Bendeki 109 un üst modeli 309.
    Sertlik ayarı elektronik kontrollü programları var.
    Kasası aynı gibi görünüyor, o da 130 kg kapasiteli, eğer 100kg dan az sa ağırlığınız tavsiye ederim. Fiyat iyi

125 kiloyum.. boyum ise 1.86 haliyle sanırsam 150 kilo kapasiteli olanlara bakmam lazım.Amma hangisini alacağımı şaşırdım...1500 tl ye kadar çıkabilirim.

• Evet o halde 150 kg kapasitelilere bakmak gerek,
    At300 demiştiniz o olabilir
  • quote:

Evet o halde 150 kg kapasitelilere bakmak gerek,
    At300 demiştiniz o olabilir

At300 disk ağırlığı az gibi geldi bana,bir de ses çıkarmaya başladı demişsiniz de
  • merhabalar. arkadaşlar hepimiz kabul edelim ki bu bir uzmanlık alanı. ve sağlığı yakından ilgilendiriyor. bu yüzden arkadaşlara yorumları için teşekkür etmekle birlikte sizlere uzman önerileri için video eğitim dökümantasyonu sunuyorum. iyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Eliptik bisiklet alacaklar diskin ağırlığına ( minumum 7 kg) ve aletin kaldırabileceği yük kapasitesine dikkat etsinler. Dynamic 950 eliptik bisikleti alalı 1 ay oldu çok fazla kullanmamış olmamıza rağmen disk problemi yaşadık. Şu an disk serviste ve parça bekleniyor. 95 kiloyum her ne kadar kitapçığında maksimum 100 kg kapasiteli yazıyor olsada büyük olasılıkla aletin kapasitesi maksimum 80-90kg aralığı. Bu aleti alacak olanlar için uyarı mahiyetinde tecrübemi paylaşmak istedim.

Ben de aynı cihazı almayı düşünüyorum, tekrar bi sorun yaşadınız mı acaba? Çalışırken ses yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulufb

quote:

Eliptik bisiklet alacaklar diskin ağırlığına ( minumum 7 kg) ve aletin kaldırabileceği yük kapasitesine dikkat etsinler. Dynamic 950 eliptik bisikleti alalı 1 ay oldu çok fazla kullanmamış olmamıza rağmen disk problemi yaşadık. Şu an disk serviste ve parça bekleniyor. 95 kiloyum her ne kadar kitapçığında maksimum 100 kg kapasiteli yazıyor olsada büyük olasılıkla aletin kapasitesi maksimum 80-90kg aralığı. Bu aleti alacak olanlar için uyarı mahiyetinde tecrübemi paylaşmak istedim.

Ben de aynı cihazı almayı düşünüyorum, tekrar bi sorun yaşadınız mı acaba? Çalışırken ses yapıyor mu?

Tayin işleri sebebi ile uzun süredir kullanmıyorum. Yaklaşık 1 ay aralıksız kullanmıştım diskin rulmanı ses yapınca gelip değiştirdiler kardeşim ara sıra kullanıyor ses konusunda endişeniz olmasın şaşırtıcı derecede sessiz bir alet. Servis konusunda Türkiye'nin en iyileri. vida bağlantılarından birinin kazara kırılması sonucu koca iki kapağı sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Ürünlerinin arkasında duran bir firma.

• quote:

quote:

quote:

Tayin işleri sebebi ile uzun süredir kullanmıyorum. Yaklaşık 1 ay aralıksız kullanmıştım diskin rulmanı ses yapınca gelip değiştirdiler kardeşim ara sıra kullanıyor ses konusunda endişeniz olmasın şaşırtıcı derecede sessiz bir alet. Servis konusunda Türkiye'nin en iyileri. vida bağlantılarından birinin kazara kırılması sonucu koca iki kapağı sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Ürünlerinin arkasında duran bir firma.

Usta sağolasın cevap için, geç gördüm geç yazıyorum kusura bakma. Aldım ben de kullanıyorum aynı cihazı şu an, çok da memnunum ama acaba sadece benimkinde mi öyle yoksa genel problem mi, en kolay seviyede bile çok sert, spor salonunda 1 saate yakın aralıksız pedal çevirebiliyorken bunda max. 15 dk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Usta sağolasın cevap için, geç gördüm geç yazıyorum kusura bakma. Aldım ben de kullanıyorum aynı cihazı şu an, çok da memnunum ama acaba sadece benimkinde mi öyle yoksa genel problem mi, en kolay seviyede bile çok sert, spor salonunda 1 saate yakın aralıksız pedal çevirebiliyorken bunda max. 15 dk.

Ufak bir ayar gerekiyor. Sevisi ararsanız hallederler. Ayrıca servis geldiğinde ekranın bağlı olduğu demiri en alttaki birleşme yerinden gresletin şimdi olmasa bile ileride gıcırtı yapabilecek tek yer. Servisteki elemana söylerseniz bilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ufak bir ayar gerekiyor. Sevisi ararsanız hallederler. Ayrıca servis geldiğinde ekranın bağlı olduğu demiri en alttaki birleşme yerinden gresletin şimdi olmasa bile ileride gıcırtı yapabilecek tek yer. Servisteki elemana söylerseniz bilir.

İlk kurduğum anda da sert gelmişti, kurulum onayı için gelen eleman normali bu bi ayarı yok, gevşetirseniz gıcırtı yapar demişti. Ama bence de bi ayar yapılabiliyor olmalı, tekrar görüşeyim servisle olmadı ben denerim, teşekkür ederim.

• Voit AT-300 Eliptikal veya Voit Eco Eliptik Bisiklet kullanan varmı arkadaşlar tavsiye bekliyorum acil.
    aralarında ki fark nedir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 14 Kasım 2012; 22:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

Voit AT-300 Eliptikal veya Voit Eco Eliptik Bisiklet kullanan varmı arkadaşlar tavsiye bekliyorum acil.
    aralarında ki fark nedir acaba.

Merhabalar

At300 eliptik bisiklette gösterge olarak mesafe, hız, efor, RPM (dakikadaki adım sayısı), kalori ve nabız
    Eco Eliptik bisiklette Hız, zaman, mesafe, kalori, nabız mevcuttur.

At300 Avuç içinden nabız ölçer, eco eliptik bisiklet elden nabız ölçer.

Eco daha yeni bir modeldir. Fiyat olarakta aynıdır ürünleri aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.
    Satın almak isterseniz sitemize üye olduğunuzda 75 Tl hediye çeki kazanmaktasınız ve sipariş esnasında kullanabilirsiniz..

Voit AT-300 Eliptikal
    www.sportifsepetim.com
    sportifsepetim.com
    http://www.sportifsepetim.com/pinfo.asp?pid=796

Voit Eco Eliptik Bisiklet
    www.sportifsepetim.com
    sportifsepetim.com
    http://www.sportifsepetim.com/pinfo.asp?pid=1435

• Koşu Bantları ile eliptik Bisikletleri direk karşılaştırmak çok anlamlı değil kanısındayım. Zira sadece harcanan kalori anlamında bir karşılaştırma yapılıyor ki çok sağlıklı bir yaklaşım değil.
    Kalori yakmak anlamında eliptik bisikletin avantajlı olduğu doğrudur. Çünkü yüksek efor sarfetmeden ve çok yorulmadan hem kol hem de ayak kaslarını çalıştırırsınız. Hem çok kalori harcarsınız hem de aşırı yorulmazsınız. Ama maksat yüksek hızda koşmak ve kondisyon sağlamak ise eliptik bisiklet koşu bandı ile aynı işlevi görmeyecektir. Aslında koşu bantları ile eliptik bisikleti karşılaştırmak spor arabası mı daha hızlı yoksa tır mı çok yük taşır sorusuna cevap vermek gibidir.
    Sizlerle çok istifade ettiğim bazı makaleleri paylaşmak istiyorum.
    kosubandirehberi.blogspot.com
    Koşu Bandında Nasıl Koşmak Gerekir?
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2012/11/kosu-bandnda-nasl-kosmak-gerekir.html

Koşu Bandı Kullanımının incelikleri
    Kondisyon Cardio Nedir ve Kondisyon Cardio Egzersizlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
    http://indirsepete.com/Haber/Kondisyon-Cardio-Egzersizleri-Ile-Nasil-Saglikli-Bir-Vucuda-Kavusulur-pmn3.html

• DYNAMIC 950 HEM SAGLAM HEM KULLANISLI

www.sporservis.com
    Türkiye'nin 7/24 Online Spor Mağazası - SporServis.Com
    http://www.sporservis.com/?urun-1991-DYNAMIC-950-ELiPTiK-KONDiSYON-BiSiKLETi--Kargo---Kurulum-Bedava-.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

arkadaşlar ben dynamic 950 aldım kullanıyorum kesinlikle şiddettle öneririm!!! voit ec-850 modelini biliyorum dynamic 950'nin yanından bile yaklaşamaz... o kadar iddalıyım...

eliptik alınırken dikkat edilmesi gerekenler...

-disk çapı geniş olacak....
    -disk ağırlığı mümkün olduğunda ağır olacak.
    -ağırlık kademeleri gayet şiddetli olacak.

ilk etapta aklıma gelenler bunlar..

voit ec-850 modelini gerçekten biliyorum nerdeeyse bu ürünü alacaktım dynamic 950'yi görünce voit ec-850'den direkt vazgeçtim... deneme şansı olanlar her ikisini de deneyip bir baksınlar...

Evimde kullanıyorum. eğer görüş fikir almak isteyen arkadaşlarımız olursa seve seve yardımcı olurum...

İyi akşamlar hocam,

nasılsın memnun musun bende almayı düşünüyorum herhangi bi sıkıntıyla karşılaştınmı acaba?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.