Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
13
Favori
174.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimey

quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

arkadaşlar ben dynamic 950 aldım kullanıyorum kesinlikle şiddettle öneririm!!! voit ec-850 modelini biliyorum dynamic 950'nin yanından bile yaklaşamaz... o kadar iddalıyım...

eliptik alınırken dikkat edilmesi gerekenler...

-disk çapı geniş olacak....
    -disk ağırlığı mümkün olduğunda ağır olacak.
    -ağırlık kademeleri gayet şiddetli olacak.

ilk etapta aklıma gelenler bunlar..

voit ec-850 modelini gerçekten biliyorum nerdeeyse bu ürünü alacaktım dynamic 950'yi görünce voit ec-850'den direkt vazgeçtim... deneme şansı olanlar her ikisini de deneyip bir baksınlar...

Evimde kullanıyorum. eğer görüş fikir almak isteyen arkadaşlarımız olursa seve seve yardımcı olurum...

İyi akşamlar hocam,

nasılsın memnun musun bende almayı düşünüyorum herhangi bi sıkıntıyla karşılaştınmı acaba?

Hala kazasız belasız.. arızasız bi şekilde devam kullanmaya ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cimey

quote:

arkadaşlar ben dynamic 950 aldım kullanıyorum kesinlikle şiddettle öneririm!!! voit ec-850 modelini biliyorum dynamic 950'nin yanından bile yaklaşamaz... o kadar iddalıyım...

eliptik alınırken dikkat edilmesi gerekenler...

-disk çapı geniş olacak....
    -disk ağırlığı mümkün olduğunda ağır olacak.
    -ağırlık kademeleri gayet şiddetli olacak.

ilk etapta aklıma gelenler bunlar..

voit ec-850 modelini gerçekten biliyorum nerdeeyse bu ürünü alacaktım dynamic 950'yi görünce voit ec-850'den direkt vazgeçtim... deneme şansı olanlar her ikisini de deneyip bir baksınlar...

Evimde kullanıyorum. eğer görüş fikir almak isteyen arkadaşlarımız olursa seve seve yardımcı olurum...

İyi akşamlar hocam,

nasılsın memnun musun bende almayı düşünüyorum herhangi bi sıkıntıyla karşılaştınmı acaba?

Hala kazasız belasız.. arızasız bi şekilde devam kullanmaya ediyorum.

Nereden aldınız acaba aleti internetten mi yoksa magazadan mı?

• Dynamic 950 bir süre sonra ses yapmaya başlıyor mu?
    Ayrıca bu ürün yerine motor kontrollü olanlardan almaya ihtiyaç var mı?
  • goodman 210 eliptik kondisyon bisikleti son zamanlarda en iyi satanlardan. aynigunkargo'da kampanyada. ücretsiz kargo + peşin fiyatına 6 taksit 236 TL. aşağıda linkini ve resmini gönderiyorum

www.aynigunkargo.com
    Aynigunkargo.Com - Ado Bilişim (Bosch Yetkili Satıcısı)
    http://www.aynigunkargo.com/urun/en-ucuz-goodman-210-eliptik-bisiklet---ucretsiz-kargo.aspx

• rivo p'yi uzun süre kullananlar varsa, son bir yorumda bulunabilirler mi?

uzun vadede alet herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu acaba, şimdiye kadar nasıl bir performans aldınız vs.

bugün aleti almaya gidiceğim artık ama son bir yorumları alayım dedim.

şimdiden yorum yapacaklara teşekkürler :)
  • Hocam biraz zaman gecmis ama Kettler Rivo p aldınız mı ? Aldiysaniz Birkaç sorum olacak..kurulum icin servis geliyor mu ve kullandıysanız aletten memnun musunuz? Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim..teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, forumdaki ve konudaki yorumları iyice okuduktan sonra kafam iyice karıştı :) sizden fikir almak istedim bende eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. manyetik olanlar ve zincirli olanlar arasında nasıl farklar var ? zincirli olanlar çok ses çıkarır mı ? ( ev içi kullanımda ) önerebileceğiniz fiyat/performans ürünleri var mı?
    şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar dynamic ve voit ürünlerini sizlere uygun fiyatlarla satabilirim.

marka modeli özel mesaj ile gönderiniz. dilerseniz sanalpazar.com üzerinden size özel ilan açabilirim.

ücretsiz kargo ve yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum seçeneği ile..
  • arkadaşlar dynamic ve voit ürünlerini sizlere uygun fiyatlarla satabilirim.

marka modeli özel mesaj ile gönderiniz. dilerseniz sanalpazar.com üzerinden size özel ilan açabilirim.

ücretsiz kargo ve yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum seçeneği ile..
  • İstanbul'da eliptik bisiklet için yedek parça bulabileceğimiz bir yer var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son durum nasıldır, ben de özellikle sessiz çalışan bir eliptikle ilgileniyorum. Şimdiki weslo cayır cayır ses çıkarıyor, kafa ütülemekten başka komşuları da rahatsız ediyor olabilir.

Kettler şu anda ortalıkta görünmüyor, Interspor'da Voit Eco'nun motorlusu var dedi satış danışmanı bir arkadaş, normal Eco ile aynı fiyat dedi ama başka hiçbir yerde de bu yönde bilgi göremedim.

Gerçi motorlu benim için çok elzem değil, uygun fiyata olursa hayır demem ama asıl ve öncelikl kriterim sağlam malzeme ve sessiz çalışması.

Dynamic 950 kullanıcısı arkadaşlar memnun mu genel ve sessizlik performanslarından? Yabancı bir sitede de Kettler için çok ses yapıyor yazılmış, kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

Arkadaşlar son durum nasıldır, ben de özellikle sessiz çalışan bir eliptikle ilgileniyorum. Şimdiki weslo cayır cayır ses çıkarıyor, kafa ütülemekten başka komşuları da rahatsız ediyor olabilir.

Kettler şu anda ortalıkta görünmüyor, Interspor'da Voit Eco'nun motorlusu var dedi satış danışmanı bir arkadaş, normal Eco ile aynı fiyat dedi ama başka hiçbir yerde de bu yönde bilgi göremedim.

Gerçi motorlu benim için çok elzem değil, uygun fiyata olursa hayır demem ama asıl ve öncelikl kriterim sağlam malzeme ve sessiz çalışması.

Dynamic 950 kullanıcısı arkadaşlar memnun mu genel ve sessizlik performanslarından? Yabancı bir sitede de Kettler için çok ses yapıyor yazılmış, kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Dynamic 950 bulabilirsen kaçırma derim. Sessiz ve sağlam alet. 1 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz.

• Arkadaşlar ben özellikle alt beden den kilo vermek için bir spor aleti almak istiyorum

koşu bandı için araştırma yaparken burayı buldum..

koşu bandında hızlı koşamam sadece yuruyuş veya tempolu yürüyüş olabilir..

koşu bandı mı, sizlerden duyduğum bu eliptik bisiktel mi tavsiye edersiniz?
  • Koşu Bantları ile Eliptik Bisikletlerin sürekli karşılaştırıldığını görüyoruz. Oysa ki bu iki ürün farklı kulvarlarda bulunan ve bazı noktalarda birbirleri ile farklı noktalara hizmet eden cihazlardır. Koşu Bandı adı üzerinde koşu ve yürüyüş için kullanılmaktadır . Eliptik bisiklet ise alt ve üst kas gruplarını çalıştırarak işlevini görmektedir. Her iki ürün de kalori harcamayı sağlar evet. Bu konuda şüphe yok . Ama şu var ki; eliptik bisikleti kullanır ike kalp ritminiz ve nabzınız belirli bir seviyeye gelmiş olmalı ki o ada 15 dakikanın üzerinde belirli bir tempo ile yürümek veya hareket etmek ile sağlanır. Siz Eliptiki bisikleti kullanırken 10 dakikada işinizi bitirip inersiniz.Eliptik bisiklete binmeden önce 15 dakikalık bir hareketiniz yok ise siz eliptiki bisiketi kullanırken yap yakamıyacaksınız demektir. AYnı şey koşu bandı için de geçerlidir aslında. Koşu bandında da 5 dk yürüyüp sonra bırakırsanız koşu bandı da tam işlevini yerine getirmez. Şunu söyleyebiliriz. yarım saat koşu bandında ve yarım saat eliptik nbisiklet kullanırsanız ne olur. Bunu cevabı; Yaklaşık aynı kalorileri yakarsınız. Ama eliptik bisiklette kaslarınız daha fazla zorlanacaktır. Bununa birlikte koşu bandında orta tempo yarım saat durabilirsiniz ama eliptik bisiklette yarım saat durmak biraz sıkıcı gelebilirz.

kosubandirehberi.blogspot.com
    Koşu Bandına Talep Artmakta.Peki Koşu Bandı alacaklar ve kullanacaklar ne kadar bilinçli?
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2012/11/kosu-bandna-talep-artmaktapeki-kosu.html

Koşu Bandı Kullanmanın İnsan Sağlığı Üzerindeki Faydaları
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2013/01/kosu-band-kullanmann-insan-saglg.html

www.sportifsepetim.com
    sportifsepetim.com
    http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=56

• quote:

Orijinalden alıntı: zcanseverdonanimhaber

Koşu Bantları ile Eliptik Bisikletlerin sürekli karşılaştırıldığını görüyoruz. Oysa ki bu iki ürün farklı kulvarlarda bulunan ve bazı noktalarda birbirleri ile farklı noktalara hizmet eden cihazlardır. Koşu Bandı adı üzerinde koşu ve yürüyüş için kullanılmaktadır . Eliptik bisiklet ise alt ve üst kas gruplarını çalıştırarak işlevini görmektedir. Her iki ürün de kalori harcamayı sağlar evet. Bu konuda şüphe yok . Ama şu var ki; eliptik bisikleti kullanır ike kalp ritminiz ve nabzınız belirli bir seviyeye gelmiş olmalı ki o ada 15 dakikanın üzerinde belirli bir tempo ile yürümek veya hareket etmek ile sağlanır. Siz Eliptiki bisikleti kullanırken 10 dakikada işinizi bitirip inersiniz.Eliptik bisiklete binmeden önce 15 dakikalık bir hareketiniz yok ise siz eliptiki bisiketi kullanırken yap yakamıyacaksınız demektir. AYnı şey koşu bandı için de geçerlidir aslında. Koşu bandında da 5 dk yürüyüp sonra bırakırsanız koşu bandı da tam işlevini yerine getirmez. Şunu söyleyebiliriz. yarım saat koşu bandında ve yarım saat eliptik nbisiklet kullanırsanız ne olur. Bunu cevabı; Yaklaşık aynı kalorileri yakarsınız. Ama eliptik bisiklette kaslarınız daha fazla zorlanacaktır. Bununa birlikte koşu bandında orta tempo yarım saat durabilirsiniz ama eliptik bisiklette yarım saat durmak biraz sıkıcı gelebilirz.

Koşu Bandına Talep Artmakta.Peki Koşu Bandı alacaklar ve kullanacaklar ne kadar bilinçli?
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2012/11/kosu-bandna-talep-artmaktapeki-kosu.html

Koşu Bandı Kullanmanın İnsan Sağlığı Üzerindeki Faydaları
    http://kosubandirehberi.blogspot.com/2013/01/kosu-band-kullanmann-insan-saglg.html

www.sportifsepetim.com
    sportifsepetim.com
    http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=56

aga ben 15-20 dk eliptik yapıyorum...normalde 15 dk kondisyon bisikleti ile başlıyodum ama bana pek bişe verdiğini hissetmiyodum boşuna çeviriyomuşum gibime geliyodu ?

öyle yapmaya devam mı edeyim yani önce kondisyon sonra eliptik mi yapsam ?

bi de salona gidene kadar 300 metre yürüyorum zaten o sayılır mı hareket için ?

• Ben de Reebok C5.7e Cross Trainer var...Tavsiye ederim...Biraz pahalı ama bence çok iyi....
  • ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli55

Ben de Reebok C5.7e Cross Trainer var...Tavsiye ederim...Biraz pahalı ama bence çok iyi....

Selamlar,

Nereden aldınız? Sanırım elektrikli? Ses, gürültü vs. gibi sıkıntı var mı, biraz kullanım deneyimlerinizi alsak?

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli55

Ben de Reebok C5.7e Cross Trainer var...Tavsiye ederim...Biraz pahalı ama bence çok iyi....

Selamlar,

Nereden aldınız? Sanırım elektrikli? Ses, gürültü vs. gibi sıkıntı var mı, biraz kullanım deneyimlerinizi alsak?

Teşekkürler,

Ürünü gittigidiyordan Parya Pazarlamadan aldım...Evet cihaz elektrikli...

Cihaz BAYAĞI büyük bir kutuda geldi...kendim kurdum...Çok parçadan oluşuyor...Yanında civata sıkmak için gerekli el aletleri geliyor...Civataları iyi sıkmanız lazım yoksa biraz gıcırtı yapabiliyor...Ses konusunda beni rahatsız etmedi...neyle kıyas etmek lazım bilemiyorum ama Metalik çarklar harıl harıl dönüyor gibi bir ses gelmiyor...Bende bir de Voit EC 350 var ona göre ses daha az...Voit de pedal çapı dar olduğu için kullanırken kendinizi kasıyormuşsunuz gibi hissettiriyor bunda ise pedal çapı fazla (aynı nedenle cihaz biraz uzun) olduğundan kaslar daha rahat çalışıyor gibi...

Ben profesyonel değilim Voit in pahalı modelleri de var fakat...Voit bildiğim kadarıyla Meksika malı Reebok ise Birleşik Krallığın bu bir kalite ölçüsü değil biliyorum fakat şahsi nedenlerden Avrupa lı markadan almak istedim...Voit i daha önceden almıştım maddi nedenlerden ucuz birşey lazımdı...

Bir de nabız sayar Voit de biraz garip ölçüyor...Diyelim nabzım 130 gibi...100 den yavaş yavaş 130 a çıkıyor...Reebok doğru nabzı çok hızlı gösteriyor...Çok deneme yapmadım ama öyle gibi...Reebok un elinizi tuttuğunuz çubuklarda (ismini bilemicem :)..) demir yeri otomatik nabzı ölçüyor...ayrı bir yere tutmanıza gerek yok...Çubukların tepesinde birer tane içi parmağa uygun derin topuz kısımlar var..Bu kısımlar dokunmatik zorluğu ayarlıyor...(bir taraf + ,diğer taraf -)İlk kullanırken parmaklarımı hep oraya koyuyordum cihaz zorluğu hep artıyor bende buna anlam veremiyordum.... :) ...Ürünün gittigidiyor daki resminde ayak koyma yerinin üstünde bir çıkıntı var...ayak parmaklarının üstüne denk geliyor...Kullanırken biraz obsesif biriyim tırnağımı takarım diye terlikle biniyorum...Eksi denmez ama söyliyim dedim...

Reebok un başka pahalı modelleride var...Fakat satanı pek bulamadım...Zaten bu cihaz bile bütçemi bayağı zorladı...
    Malzeme kalitesi çok iyi diyecem ama o fiyat aralığında kıyas edeceğim ürün göremedim...Bulunduğum ilde genelde ucuz model ve markalar var...Spor malzemeleri de satan bir marka diye güvenesim tuttu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli55 -- 7 Nisan 2013; 18:41:03 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.