Bildirim
Eliptik Bisiklet / Koşu Bandı Tavsiyeleri (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Altis Oxigen kaçarak uzaklaşın.
Ben pişman oldum aldığıma 3. gün gıcırdamaya başladı 3 defa servis geldi ancak hala aynı problem. Çıldırttı beni. 9kg disk ağırlığı var diye aldım ben böyle dandik bir şey görmedim. -
Arkadaslar bende kosu bandi almayi dusunuyorum, ortalama 1000-1200 arasi bir alet almayi dusunuyorum, gunde 3 km falan kosarim, onerileriniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eliptik bisikleti Kaynakçıya götürüp lehimlettiğimden beri hiç gıcardamıyor Her gün de kullanıyorum
Ama bir sorunum var. Eliptik bisiklet kullanırken ve kullandıktan sonra Sol Bacağımda bir kas ağrısı oluyor.
Bacağımın tam Eliptik bisikletin mıknatıslarının önünde olan kısmında.
Sizce bu dönen mıknatısların yaydığı elektromanyetik Radyasyon'dan mı oluyordur ?
Benzer problem yaşayan var mı? Neticede bu cihazlar sürtünmesiz çalışıyor. O kadar harcanan efor nereye gidiyor derseniz, Radyasyon olarak havaya yayılıyor. Tabi bunu satarken söylemiyorlar. Ama zararlı mı onu öğrenmek istiyorum. Bacağımdaki (sol) ağrının sebebi bu olabilir mi ? -
400 450 arası eliptik bisiklet ne tavsiye edersiniz -
40 dk giriş seviyesinde 300 kalori. Nasıl iyi mi sizce de? -
quote:
Orijinalden alıntı: A_AYDIN
40 dk giriş seviyesinde 300 kalori. Nasıl iyi mi sizce de?
İdare eder ama daha iyi olabilir. :)
Ben de yeni bir bisiklet bakıyorum. Aslında koşu bandı ile bisiklet arasında kararsız kalıyorum. Spor salonuna gitmek hele kış günü benim için çok zor geleceği için böyle bir karar aldım. Fiyatının hakkını verebilecek bir cihaz bakıyorum. Gıcırdamaya tahammülüm hiç yok. :) -
Bugün 43 dk 450 kalori
Koşu bandı pek sevmiyorum, bana çok sıkıcı geliyor. Normalde yazın bisikletle gidiyordum işe, 5 gidiş 5 geliş. Kış gelince hantallaştık iyice:)
Voit AT-300 aldım eliptik bisiklet, gayet de memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: A_AYDIN
Bugün 43 dk 450 kalori
Koşu bandı pek sevmiyorum, bana çok sıkıcı geliyor. Normalde yazın bisikletle gidiyordum işe, 5 gidiş 5 geliş. Kış gelince hantallaştık iyice:)
Voit AT-300 aldım eliptik bisiklet, gayet de memnunum
Ooo ilerleme var baya :)) Koşu bandı daha keyifli aslında. Hedef koymak lazım. Fakat bacak kasları koşu bandında daha fazla kasılıyor. Ben de bisikletle işe gitmek için memleketten getirmiştim fakat havalar soğudu. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 5 Aralık 2015; 21:54:52 > -
Aynen hergün seviyeyi biraz daha yükseltiyorum, süreyi pek uzatmadan :)
Koşu bandı sert zemin ya, sakatlanmaya daha müsait. Vardı bende alışamadım sattım. Eliptik daha güvenilir geliyo bana bu bakımdan. -
Orası kesin. Ben yıllardır koşarım. Bu sene aşil tendonum çok ağrımaya başladığı için 3 aydır ara verdim. Fakat iyileşti yeniden başlayacağım. :) -
En temizi eliptik hocam, boşverin koşu bandını:)
gören de kârım var zannedecek eliptiklerden -
http://www.hepsiburada.com/dynamic-e16-eliptik-bisiklet-pm-sporv1dybse
Dynamic E-16 aldım. 3 aydır kullanıyorum. Somunlar vidalar zamanla gevşiyor ama malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. Evde yapılan antrenmanların olmazsa olmazı eliptik bisiklet. Ses yapmaz alt komşuya gürültü gitmez. Bence koşu bandından daha işlevsel cardio açısından. Fiyatı da 500 tl nin altında. Bütçenizi zorlamaz. -
http://www.hepsiburada.com/voyager-trainer-manyetik-dikey-kondisyon-bisikleti-p-SPORHBDDTTRA-1
http://www.hepsiburada.com/altis-mk500-manyetik-kondisyon-bisikleti-pilates-bandi-hediye-pm-sporaltis1124
Bu aleti alsam pişman olur muyum acaba? Sürekli takip ediyorum bu başlığı ama halen bisiklet alamadım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 6 Aralık 2015; 15:57:53 >
-
Sağlam antrenman istiyorsanız eliptik alın, dikey bisiklet fazla kolay gelir. Tabi hiç antrenmanınız yoksa bilemem. -
Antremanım 1.5 senedir yok ondan öncede spor salonuna üyeydim. Zorluk ayarlı olsa bile dikey bisiklet önermez misiniz? -
Bence fazla basit ya. Çok araştırdım ben de, malum kış geldi dışarıda bisiklet binemez olduk. Eliptik alırsan üst tarafı da çalıştırır. Bugün 6. günüm eliptikte, 48 dk'da 524 kalori. Dikey bisikletle bu kadar kalori yakılmaz tahminimce. Forma girmek için eliptik öneririm. -
hertürlü eliptik bisiklet ve kondisyon ürünleriniz için,
www.sporfirsati.com veyawww.voitonline.com'u inceleyebilirsiniz.
0216 3488445 veya 0212 4200009'dan bilgi alabiirsiniz. -
Bugünkü sporda toplam 52 dk 630 kalori.
P1 4. Seviye 35 dk 356 kcal
P12 8. Seviye 17 dk 274 kcal şeklinde arka arkaya iki farklı programla. -
Ben haftada toplam 10 kere 15 dakika yapıyorum; Sene başından bu yana 8 kilo civarı verdirdi. 15 dakika sonunda da biraz karın ve ağırlık çalışıyorum evde. Eliptik bisiklet insan anatomisi için Biçilmiş kaftan; fitness'da yüzyılın buluşu =) Ama sorumu cevaplayan olmadı. Manyetik olarak yayılan radyasyonu telefonla ölçtüm Dünya'nın manyetik alanına eşit bir alan yaratıyor. Bu artı ve eksi olarak dalgalanıyor. Bir arkadaş iyi olur vücuttaki Kireçlenmeye dedi =D
Sizin fikriniz nedir? Terletmesi ve kondisyonu açısından çok iyi olan bu zımbırtı Hücre kimyasını zararlı şekilde bozabilir mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X