Şimdi Ara

ELİPTİK BİSİKLET voit mi? kettler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
21.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kettler Verso 109 Eliptik Kondisyon Bisikleti almayı düşünüyorum, kullanan veya farklı önerisi olan var mı? varsa lütfen cevaplasın 1hafta içinde karar vermem lazım. herkese teşekürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml10 -- 16 Ekim 2012; 12:04:52 >

• Arkadaşlar hiç kimse mi bilgi sahibi değil bu konuda?
    yoksa bu forumu kullanan kişi sayısı benim düşündüğümden daha mı az?
  • voit gercekten iyi bi marka haklısınız. ama kettlerde pek duymamış olmama rağmen sağlam bi markaymış...
    artı iki markanın aynı para olanları karşılaştırdığında kettler daha iyi sanki... ama kullanan çok fazla yok sanırım kimseden ses çıkmıyor....

• http://www.herevelazim.com.tr/spor/tam-spor-bisikleti 6 aydır kullanıyoruz... Gayet iyi...
  • Merhabalar.
    Eliptik Bisiklet almadan önce marka ve özellik seçimine karar vermeniz gerekiyor. Burada voit markasını öneririm. Ama daha öncesi eliptik bisikletler hakkında bilgi sahibi olmak gerek. Mutlaka biliyorsunuzdur. Ama yinede bu konudaki tekkik makaleleri incelemek gerek.
    Satın alma girişiminden önce eliptik bisiklet mi yoksa kondisyon bisikleti mi sizin için gerekli buna karar vermiş olmanız gerek.
    http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/10/eliptik-bisiklet-mi-kosu-band-m.html
    Öncelikle hangi eliptik bisiklet sizin işnize yarar. Bunu tespit etmelisiniz. Aşağıda vereceğim linkte bunun cevabını bulabilirsiniz.
    http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/10/hangi-kondisyon-bisikletini-tercih.html

Bu sorulara cevap bulduktan sonra şimdi markayı seçebilirsiniz. Bu bağlamda voit özellikle ev tipi ürünlerde son derece özenli bir markadır. Bunu kesinlikle söyleyebiliriz. Aşağıdaki listede gittigidiyordaki voit eliptik bisiklet fiyatlarını görebilirsiniz.
    gittigidiyor eliptik bisikletler satıcılarını görebilirsiniz. tıklayınız...
    İnşallah mesajım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcanseverdonanimhaber -- 6 Kasım 2012; 17:43:16 >

• Merhaba
    Uzun süre spor salonlarında profesyonel grade eliptik bisiklet kullandım.
    Açıkçası ev tipi olanlar ile salon tipi olanlar arasında dağlar kadar fark var. İnternetten aradığımda yurtdışında Voit'in Ec-470 gibi üst segment ürünlerinin fiyatlarına yakın Agile vb. birçok marka var, bunlar Voit'ten çok daha iyiler ancak Türkiye de satılan yer yok.

Öncelikle şunu vurgulamak istiyorum, 2000 TL'nin altında bir ürün alacaksanız günde ne kadar kullanmak istediğiniz, çıkaracağı ses, disk ağırlığı vb. birçok parametre var. Voit'in ürünleri kalitesiz ve Türkiye'de alternatif ev tipi ürün satan fazla firma yok. Eğer 2000 TL üstü birürün almak istiyorsanız Tunturi, Nordic Track vb. markalara da bakabilirsiniz. Bence gidip yerinde denemeden karar vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_carlos_79

Merhaba
    Açıkçası ev tipi olanlar ile salon tipi olanlar arasında dağlar kadar fark var. İnternetten aradığımda yurtdışında Voit'in Ec-470 gibi üst segment ürünlerinin fiyatlarına yakın Agile vb. birçok marka var, bunlar Voit'ten çok daha iyiler ancak Türkiye de satılan yer yok.

Öncelikle şunu vurgulamak istiyorum, 2000 TL'nin altında bir ürün alacaksanız günde ne kadar kullanmak istediğiniz, çıkaracağı ses, disk ağırlığı vb. birçok parametre var. Voit'in ürünleri kalitesiz ve Türkiye'de alternatif ev tipi ürün satan fazla firma yok. Eğer 2000 TL üstü birürün almak istiyorsanız Tunturi, Nordic Track vb. markalara da bakabilirsiniz. Bence gidip yerinde denemeden karar vermeyin.

Ec-470 serisi pahalı ancak çok fonksiyonel bir cihaz.Voitin en iyi ürünlerinden biri.Türkiyede spor ve fitness malzemelerinde en iyi hizmeti veren bence voit markasıdır.Diğer markalarda çok problemler yaşayabilirsiniz.Ec-470 modelini voit online yetkili satış noktalarından voit türkiye garantisiyle temin edebilirsiniz.
    http://www.sportifsepetim.com/?urun-1009-Voit-White-Ec-470-Eliptik-Bisiklet---Kargo-ve-Kurulum-Ucretsiz.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal_carlos_79

Merhaba

Söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum. KAtılmadığım nokta voit özellikle ev tipi ürünlerde çok iyi. Kalitesiz demek biraz acımasızca olmuş. Çünkü voitin yarı fiyatına satılan ve çok kalitesiz o kadar ürün varki. Voiti o kategoriye sokmak çok anlamlı değil. Sİzin de dediğiniz gibi öncelikle ürünü alış sebebinizi çok iyi analiz etmeniz gerek. Ev için mi yoksa profesyonel bir salonda mı kullanacaksınız. Buna karar verdikten sonra araştırma yapmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Bu arada bir tane makale paylaşmak isterim.
    http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/11/kondisyon-bisikletlerinin-faydalarn.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Voit'in EC-470 modelini kullanan biri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Kullanımı rahat mı? Günde ortalana 1 saat kullanımda bakım problemi ortaya çıkıyor mu? Ses düzeyi nasıl?
  • Voit'in EC-470 DİSK ağırlığı nedir acaba? ben de eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ev tipi ve 130 kiloyum şu an bahsi geçen alet uyar mı bana
  • bu arada ben voit D-30 aldım. bi süredir kullanıyorum. fena değil çok ses de yapmıyor. ama çok güven vermiyor sanki her an sorun çıkartacakmış hissi verdi bana, birde kullanırken hafiften sağa sola sallanıyor.
  • benim gibi hiç görmeyenler için söyleyim. bu aletler buradan/resimlerden küçük gibi görünüyor ama beklediğinizden daha büyük.
  • arkadaşlar dynamic ve voit ürünlerini sizlere uygun fiyatlarla satabilirim.

marka modeli özel mesaj ile gönderiniz. dilerseniz sanalpazar.com üzerinden size özel ilan açabilirim.

ücretsiz kargo ve yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum seçeneği ile..
  • 500 TL civarı bütçeye hangi modeli önerirsiniz. Performans fiyat oranlaması yaptığınızda öne çıkan modeller var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.