Şimdi Ara

elite 3 kırmızılı halde çalişmaya devam ediyor(makina usa ya dogru yola çıktı)MUTLU SON!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: azurik

Geçmiş olsun.Elite'in 3k vermesine çok şaşırdım.Şimdiye kadar duymamıştım gören.Yeni eklenen heatsinkler ve değiştirilen board işe yaramamış demek.amerikaya giden bir tanıdığın varsa kolayca halledesin.Sanırım faturaya falan ihtiyaç olmadan direk seri no'dan çıkartıyolar ne zaman ve nereden alındığını.Fransadan bir arkadaş carrefourdan yeni 360 alıp banlı ve bir süre sonra kilitlenen makinasını yenisinin kutusuna koyup mağaza'dan para iadesi almıştı..Kolay gelsin.

ne kadar mükemmel yaparlarsa yapsınlar sonuçda mutlaka arada fire çıkar. aslında ilk çıkan elite lerde sanırım 3 kırmızı yulsekti bunlara göre. bana göre genede an iyisi elite şu anda. özellikle benim gibi live ile çok içli dişli olanlar için. o yuzden almayı düşünen arkadaşlar kesinlike vazgeçmesinler. zaten falcon olanlarda sanırım yok denecek kadar az olur 3 kırmızı.

• Gecmis olsun Cemal, Live uzeri mesajinida aldim ve uzuldum.

Elindeki makinen USA oldugu icin Avrupa garantisine girmiyor malesef. Yapilacak sudur, USA'ya gidecek o makine (fis-mis hicbir sey gerekli degil, sadece ve sadece makineyi göndereceksin, hdd, kol, headsett hicbirsey gönderme yaninda)...oradaki arkadasin xbox servisine telefon acacak, diyecek benim Elite'm 3K gördu, ondan makinenin arkasindan seri nosunu ve arkadasinin adresini isteyecekler....2 gune kalmaz gelir evinden alirlar makineyi sonrada 3 hafta sureleri var makineni tamir edilmis bir sekilde veya yenisini evine geri getirmeleri icin. Eger gecikirse, arkadasina rica et tel. acsin xbox servisine ve beklemenin uzun surdugu yuzunden magdur kaldigini ve buna karsilik ona esantiyon ne vereceklerini sorsun...buyuk bir ihtimalle ya 1-2 oyun veya kablosuz headset, extra el padi verirler yaninda....EGER gecikirse.

USA xbox supertun telefon numarasi:
    Assistance by phone seven days a week.
    1-800-4MY-XBOX

http://www.xbox.com/en-US/support/contact/?WT.svl=nav

Bu arada Isvec'deki Playstation ve Xbox konsollarinin servisine bakan arkadasimdir ve onunla son görustugumuzde yani HDMI'li olan X360'lardan ayda 1-2 tane tamire geldigini söylemisti...bu da yilda en fazla 24 yapar...o kadar satilan alet karsisinda bu rakam hicbirsey degil. Seninkinin 3K vermesi biraz sanssizlik malesef Cemal, umarim en yakin zamanda tamir ettirirsin makineni USA yoluyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 10 Temmuz 2008; 20:01:50 >

• abi önce mail attık durumu anlatan. eger olumsuz bir yanıt gelirse ben arkadaşima yollayacagım artık makinayı. bakalım ne cavap gelecek
  • geçmiş olsun dostum inşallah düzelir
  • zeyphyr lerde 3k görülüyordu sanırsam.
  • Arkadaşlar ne kadar korkuyorsunuz bu 3kdan günde 15 saat oynarsanız ve hava akışı iyi değilse falcon olsa bile böyle bir sonuç ortaya çıkabilir sonuçta hassas bi alet ayrıca elektronik bir alet birazda şanş işi ama allah kimsenin başına vermesin
  • Çok çok geçmiş olsun Cemal
  • havluya sararak son kullanma hakkımı kullanıyorum. zaten ms olumsuz olursa yeni makina alıcaktım. kısacası şu an tekrar çalişmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

havluya sararak son kullanma hakkımı kullanıyorum. zaten ms olumsuz olursa yeni makina alıcaktım. kısacası şu an tekrar çalişmaya başladı

Kardeşim hiç yorma makinayı haklıyken haksız duruma düşersin direk gönder makinayı
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

havluya sararak son kullanma hakkımı kullanıyorum. zaten ms olumsuz olursa yeni makina alıcaktım. kısacası şu an tekrar çalişmaya başladı

Kardeşim hiç yorma makinayı haklıyken haksız duruma düşersin direk gönder makinayı

Makinayi acmadigi surece garanti kapsamindadir! Makineyi havluya sarsada-sarmasada.
  • Geçmiş olsun.Bir COD sever olarak inşallah en yakın sürede aramıza katılırsın
  • Geçmiş olsun, umarım kısa sürede hallolur.
  • Benim arcade falconda çok nadiren de olsa donma yapıyor korkuyorum 3k görecem diye.
    Gerçi 3 ay içerisinde 3 kez oldu ayda bir falan ancak oluyor ama ne bileyim, 3k görmem İnşallah.
  • Geçmiş olsun.Benimki 2007-10 Falcon.3k verme olasılığı nedir?
  • Cemal'im COD3 te bana o kadar ateş edersen böyle olur elbette. Çok geçmiş olsun en kısa sürede hal olur inşallah.
  • Jasperlar çıkana kadar hepsinde bu risk olacak galiba, sadece risk biraz azaldı Arcade'lerde, Jasperlar artık tam çözüm olmalı 45nm CPU + 45nm GPU kasa içi soğutma ve şimdiye kadar ki hatalardan ders çıkartırsa Jasperlar kurtarır ama onlarda da kullanılacak BENQ DVD-ROM lar back upoynamaya izin vermiyecek diye bi takım söylentiler vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superman1

Geçmiş olsun.Benimki 2007-10 Falcon.3k verme olasılığı nedir?

dostum 3k gpu kaynaklı bir problem, zephyr-falcon farketmiyor risk her zaman, var taki 65nm gpu ya sahip jasper cihazlar gelene kadar,jago arkadaşın yazdığı gibi o cihazlardada lite-on dvd sürücüler olucak,hatta 2008.05 üretimli cihazların bir kısmında-2008.06 üretimli cihazlarınsa tamamında lite-on sürücüler kullanılıyor bakınız http://www.360drives.com umarım bu sürücüleride hacklemenin bir yolunu bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 11 Temmuz 2008; 16:23:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhanww2

Cemal'im COD3 te bana o kadar ateş edersen böyle olur elbette. Çok geçmiş olsun en kısa sürede hal olur inşallah.

evet gökhan biraz da çok ahını aldık milletin , nazara geldik

bu arada attıgımız maile cevap geldi. oldugu gibi buraya koyuyorum.çünkü şu an cevirecek kimse yokbelki buradan cıkar

Thank you for writing Xbox Customer Support.

We’re sorry to hear that your Xbox 360 console is flashing three red lights on the Ring of Light. We understand that the upper-right quadrant light is the only light that does not flash red. The three flashing red lights may indicate that your Xbox 360 console has experienced a hardware failure.

Please read the FAQs that discuss warranty changes for the three flashing red light hardware failures. To read it, please visit the following Microsoft Web site:

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/resources/warrantyfaq.htm

If you suspect that you are experiencing this issue, you can submit a console-repair request online. However, before you submit your request, we ask that you first try the following two steps to verify that you are indeed experiencing this issue:

1. When you turn on the console, examine the light on the power supply. The power supply light should illuminate green even if the three lights on the Ring of Light flash red. If the power supply light is not green, please troubleshoot the issue using the following links:

a. Power supply light is ORANGE:http://support.microsoft.com/kb/906102

b. Power supply light is RED:http://support.microsoft.com/kb/906101

c. Power supply light is NOT ILLUMINATED:http://support.microsoft.com/kb/906103

2. If the power supply light illuminates GREEN, please turn off the console. Wait 10 seconds, and then again turn on the console to see whether the symptom occurs again.

If your console continues to display the three flashing red lights, your console may have to be repaired. For information about how to start the repair process online, please visithttp://www.xbox.com/support , and then click “Console Repair?” in the upper-right section of the Web page.

Note: The online console repair service is currently not available in all countries or regions.

If you would rather contact Xbox Phone Support directly for your console’s repair, you may call us at the number we have indicated below.

The current turnaround time for console repair is 2-3 weeks from the time you shipped the console.

In order for the process to take as little as possible, you need to send your console to us as soon as you can base on the agreed shipping method discussed with our Phone Support Representative.

Again, I apologize for any inconvenience. Thank you for your understanding.

You may also call Xbox Phone Support at 1-800-4MYXBOX (1-800-469-9269); International (direct dial to U.S.): 425-635-7180 at your earliest convenience, and we’ll be happy to help you. We are open everyday from 9:00 A.M. to 1:00 A.M. Eastern Time/6:00 A.M. to 10:00 P.M. Pacific Time.

If you need to reply to this e-mail, please reply 'with history' (include any previous e-mail) or reference to Service Request Number 1072588281 so we can expedite our service to you.

NOTE: You may also check warranty and repair status for your XBOX console by going online athttp://service.xbox.com/ using your Windows Live ID account.

Thank you for visiting Xbox.com. If you should have future questions on Xbox products or services, please be sure to revisit our Web site as we are continually adding information to enhance our service.

Sincerely,

May

Xbox Customer Care Team

• Cemal;
    1. linkte 3 kırmızı hatasıyla ilgili garanti değişimleri ( herhalde garanti kapsamında olup olmama durumları) hakkında bilgi bulabilirmişsin. Eğer orada yazılan sorunlardan birini yaşadığına eminsen online tamir isteğinde bulunabilirmişsin.

Fakat bunu yapmadan önce:
    Güç kaynağına bak, oradaki ışık konsolun 3 kırmızı vermiş olsa dahi yeşil olmalıymış. Işık eğer turuncuysa orange linkine, kırmızıysa red linkine, eğer ışık yoksa 3. linke bakacakmışsın.

2. eğer güç kaynağı yeşil ışık veriyorsa konsolu kapat 10 saniye bekle ve tekrar aç ve bak bakalım sorun tekrar ediyor mu?

Eğer hala devam ediyorsa online repair bölümünden kaydını yaptır. Fakat bu özellik her ülkede yokmuş. ( bizde yok elbette)

Diğer bir yol olarak telefonla onlara ulaşmanı öneriyorlar, görevliyle kargo şartlarını konuşup gönderebilirmişsin. ( Fakat burada da ülke bilgisi yok)

bence bu iş o yolla halledilemez ama, konsolu kargolarda heder etmek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanww2 -- 11 Temmuz 2008; 17:27:26 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.