oyunları orjinal mi kullanıyon yok eğer kopya ise microsoft kabül etmez o şekilde haberin olsun
Makina fw sızmış
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
X360 ne olursa olsun falcon bile olsa illaki bir önlem alınması gerekiyor hiç olmazsa bir intercoler alınması gerekiyor veya el yapımı soğutmalar kullanılmalı.
Şimdi sıcaktan olmadı diyenler çıkacaktır sizlere sorarım yaz ayları gelmeden şu forumda 2006 konsolardan bile 3k haberi yok denecek kadar azdı.Şimdi dikkat edin 3K başlıkları arttı.
Geçmiş Olsun Usta....X360 in yanında ps3 tea gördüm...Fazla Bişi Kaybetmezsin gelecek oyunlardan.....İnşallah Çözüm Bulabilirsin
Geçmiş olsun...
abi birde 1 ayda filan geliyomuş garantiden makina.
senin odayıda gördümya artık ölsemde... :)
çok ilginç hala makine çalışıyo ne hikmetseaz birazda olsa
geçmiş olsun
harbi cok uzuldum ve 3k gormus eliteide dunya gozuyle gordum
coook gecmis olsun sana moralini bozma garanti yoluyla halledersin o isin pesine dus
ama calısmasıda bi acayip
quote:
Orjinalden alıntı: Basarrrr
harbi cok uzuldum ve 3k gormus eliteide dunya gozuyle gordum
coook gecmis olsun sana moralini bozma garanti yoluyla halledersin o isin pesine dus
ama calısmasıda bi acayip
elit bu boru değil 3k lı iken bile çalışır maşallah elitelere arada sırada çıkar elektronik alet sonuçta normalde %33 ilen bu oran 2006 uretimlerde şimdi ise %1 gibi birşey yani korkmayın arkadaşlarım jasper geldiinde fw yapılamayacakmış haberiniz olsun ya illaki bir gun onuda hallederler....ama sonuçta gonul rahatlıgı ile zephyr ve falcon alabilirsiniz bunların 3k oranı %1-2 falan......normal eşyalar gibi aynen.....eğer alet gumburtuye giderse fw y kaldırıp garantiye verebilirsiniz
Cemal benim makina Tarik ta biliyorsun dimi, altindan girip ustunden cikiyordur elite'imin simdi benimkide 3k gorur tariktan aldiktan sonra kesin
ee elite bu, 3 kırmızı verirken bile bi yolunu bulup çalışıyo alet. yoksa neden elite desinler makinaya dimi
quote:
Orjinalden alıntı: dreampowder
ee elite bu, 3 kırmızı verirken bile bi yolunu bulup çalışıyo alet. yoksa neden elite desinler makinaya dimi
yakında bu 3k nın filmi yapılır ben size diyim dünyada bu kadar meşhur olmuşken
bu arada geçmiş olsun kardeş bende bjk liyim
ayrıca o 3k yı bence ps3 ü kıskandığı için vermiştir sende ta dibine sokmuşsun be kardeş
geçmiş olsun.. zephyr mi falcon mu board ?
Şu aralar hava çok sıcak yahu sıcaktan ben bile 3k vercem yakında
geçmiş olsun arkadaşım....
Başın sağolsun, inşallah değişim yaptırırsın, :(
Arkadaşım vakit kaybetmeden Microsoft'un U.S ofidiyle bir şekilde temasa geç durumu izah et , emin ol kargo ücretide onlara ait olmak üzere makinanı sıfırıyla değiştireceklerdir, ama 45 gün gibi bir süreyi gözden çıkar, bu durumun aynısı 2006'da Amerikadan cor paket alan arkadaşımın başına geldi makina 2 ay sonra 3k verdi önce Türkiye Microsoft arandı ama sürekli oyalayıp ilgilenmediler arkadaşta Amerika ofissiyle önce email yoluyla sonrada telefonda görüşüp makinasını yolladı ve tam 47 gün sonra yeni makinasına kavuştu kargo masraflarınıda Microsoft üstlendi..
bence daha fazla çalıştırmadan makinayı garaniye veya tamire vermeye çalış
ya benim korktuğum nokta üretim tarihine bakın 2007 nin sonlarında nasıl oldu acaba üretim hatası yok belli konsola sıcakken bi darbe falan oldu mu?
yaklaşik 2- saatlik normal çalişmadan sonra gene başladı donmaya. ama ilginçtir sadece donuyor, 3 kırmızı yakmıyor. bu arada beni live dan bilen bilir ( 2 kişi kullanıyoruz ) günde yaklaşik 15 saat açik kalır. bu yaklaşik 10 aydır böyle. valla microsoft tr den bir sonuç cıkacagını sanmıyorum ama usa ile de nasıl temas kuracagım bilmiyorum, çünkü ingilizce yok denecek kadar az.