Şimdi Ara

elite 3 kırmızılı halde çalişmaya devam ediyor(makina usa ya dogru yola çıktı)MUTLU SON!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gökhan saol. 3 kırmızı verdiğinde güç kaynagı yeşildi. yalnız kime sorsam degmez diyor. gerçekten buradan usa e yollamak 1-2 ay beklemek benim için hiç sorun değil. ben zaten bunu yollasamda yollamsamda yeni makina alıcam. çünkü tamirde olsa pek hayır gelmez artık bu makinadan.
  • Cemal her 3K bizim bildiğimiz tipik 3K sorunu olduğunu göstermiyor. Başka nedenlerle de 3K verebiliyor cihazlar. Onun için bu adam olmaz diye düşünme. Üstelik adam etmek zorundalar. Eğer US'ye uygun şartlarda yollayabilirsen bence bunu mutlaka kullan. Yok makul bir bir fiyat çıkmıyorsa burada bir tamirciye ver büyük ihitmalle hallederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: durin

Cemal her 3K bizim bildiğimiz tipik 3K sorunu olduğunu göstermiyor. Başka nedenlerle de 3K verebiliyor cihazlar. Onun için bu adam olmaz diye düşünme. Üstelik adam etmek zorundalar. Eğer US'ye uygun şartlarda yollayabilirsen bence bunu mutlaka kullan. Yok makul bir bir fiyat çıkmıyorsa burada bir tamirciye ver büyük ihitmalle hallederler.

hata kodu 0102. o yuzden dedim. bide zaten makina günde 15 saat açik kalıyor , kısacası kırmızı yemiş makina bana yaramaz.
    bu arada dünden beri (havlu operasyonundan) makina çalişiyor. bakalım kaç gün gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 11 Temmuz 2008; 18:05:10 >
  • Kardeşim geçmişolsun valla hdmi lı xbox lar da kesin çözüm değilmiş gördük...bir 3k gören biri olarak hani olurda abd kargo uğraşmıyım dersen fatih abi ile bi görüş derim.. benim xboxla da ilgilendi, elinden gelen herşeyi yapar.. Ayrıca durin arkadaşın da dediği gibi her 3k kesin ölüm demek değil, bir voltaj düşmesi bile 3k ya sebep olabiliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: haso_mari

Kardeşim geçmişolsun valla hdmi lı xbox lar da kesin çözüm değilmiş gördük...bir 3k gören biri olarak hani olurda abd kargo uğraşmıyım dersen fatih abi ile bi görüş derim.. benim xboxla da ilgilendi, elinden gelen herşeyi yapar.. Ayrıca durin arkadaşın da dediği gibi her 3k kesin ölüm demek değil, bir voltaj düşmesi bile 3k ya sebep olabiliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

hata kodu 0102. o yuzden dedim. bide zaten makina günde 15 saat açik kalıyor , kısacası kırmızı yemiş makina bana yaramaz.
    bu arada dünden beri (havlu operasyonundan) makina çalişiyor. bakalım kaç gün gidecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Jasperlar çıkana kadar hepsinde bu risk olacak galiba, sadece risk biraz azaldı Arcade'lerde, Jasperlar artık tam çözüm olmalı 45nm CPU + 45nm GPU kasa içi soğutma ve şimdiye kadar ki hatalardan ders çıkartırsa Jasperlar kurtarır ama onlarda da kullanılacak BENQ DVD-ROM lar back upoynamaya izin vermiyecek diye bi takım söylentiler vardı.

Jasperlarda 65 Nm CPU + 65 Nm GPU olucak 45 nm yok henüz.
  • bak dostum havlu taktiği eskidi yine üç kırmızı göreceksin bu kesindir üç kırmızı gördüğünde göndericeğim mesajla taktiği mutlaka uygula pişman olmayacaksın
  • BU TAKTİK KESİN ÇÖZÜM ISRAR EDİYORUM İSTERSEN TELEFONLA BİLE YARDIM EDERİM
    xbox ın kapat ve iki tane kulak çubuk u al ve arkadaki fanların içine sok ve konsolu aç üç kırmızıdan iki kırmızıya inene kadar bekle iki kırmızıya indikten sonra prizi çekmen lazım power düğmesinden kapanmaz çünkü sonra sağ taraftaki çubuk u çıkart o teki çubuk içinde kalacak makinan artık tek fanlı bir biçimde çalışacakkonsolunu aç babalar gibi oyna hem makinanın tamir olup olmayacağını böylece öğrenmiş olurus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Temmuz 2008; 21:35:08 >
  • 45nm'ye 2009'da geçilecek ve yanlış hatırlamıyorsam adı Valhalla(valla) olacak.Ama yanlış duymuş da olabilirim ismini.
  • çok nankör bir cihaz bu 360 orjinal oynarsın banlanmasın diye aynı işi gören konsolun üstüne 200ytl verirsin elite alırsın oda 3k yakar bide amerikaya gönderene kadar bir çile dönücek diye bir stres yaşarsın giden paralara mı yanarsın konsolun bir anca gelsin lanet olsun parasınamı dersin ps3 kırılsa kimse bu kahrı çekmiycekti be

alacak olan varsa çaksın fw'yi keyfine baksın 3k yakana kadar banlanana kadar direk tek ilanda sattın sattın hepsini satamdın ugraşma at çöpe ömrünü yer adamın
  • Öncelikle geçmiş olsun Cemal. Ben zamanında bir arkadaşın İngiltere'den alınan konsolu için Xbox İngiltere arayıp kayıp oluşturmuştum, oradaki akrabasına gönderseydi (sonradan burada tamiri seçti ve pişman oldu), tamir veya büyük ihtimalle değişim yapacaklardı. Ama son derece ilgililerdi.

Öncelikle Amerika'da bir tanıdığın var mı ? Varsa, o mutlaka sonuç alacaktır ve ben Elite olduğu için değişim yapılacağını düşünüyorum. Burada sorun, senin Xbox360'ı oraya nasıl göndereceğin ve gelen paketi nasıl alacağın. Eğer Dhl, Ups, Tnt vs. hızlı kurye ile gelirse, gümrüğe takıldığı zaman ilave ücretler çıkar. Eğer normal posta ile gelirse nasıl takip edeceksin. Ama uğraşırsan eline ulaşabilir de fazla bir ücret ödemeden. Fakat garantisi yok.

Bu arada, benim ban'lı olan konsolum burada tamir gördü ve neredeyse yıl oldu diyebileceğim süredir çalışıyor. Bunu da, sehpa arasında yatay değil, açıkta dik kullanmaya borçluyum bence.

Bence sen yeni bir tane al, Elite'in tamir işlemleri arkadan gelsin. Nasılsa hallolunca paraya döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 12 Temmuz 2008; 11:42:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ghosts of sparda

45nm'ye 2009'da geçilecek ve yanlış hatırlamıyorsam adı Valhalla(valla) olacak.Ama yanlış duymuş da olabilirim ismini.

Herhalde Micro$oft Valla abi bu sefer 3k yok demek istiyor

Bu arada Cemal arkadaşım,havlu tekniğini kullanarak cihazın tamir edileceği varsa bile (Türkiye'de tamirden bahsediyorum) son şansını kaybetmiş olacaksın.

Havludan sonra 3 k verirse tek yol Micro$oft kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Öncelikle geçmiş olsun Cemal. Ben zamanında bir arkadaşın İngiltere'den alınan konsolu için Xbox İngiltere arayıp kayıp oluşturmuştum, oradaki akrabasına gönderseydi (sonradan burada tamiri seçti ve pişman oldu), tamir veya büyük ihtimalle değişim yapacaklardı. Ama son derece ilgililerdi.

Öncelikle Amerika'da bir tanıdığın var mı ? Varsa, o mutlaka sonuç alacaktır ve ben Elite olduğu için değişim yapılacağını düşünüyorum. Burada sorun, senin Xbox360'ı oraya nasıl göndereceğin ve gelen paketi nasıl alacağın. Eğer Dhl, Ups, Tnt vs. hızlı kurye ile gelirse, gümrüğe takıldığı zaman ilave ücretler çıkar. Eğer normal posta ile gelirse nasıl takip edeceksin. Ama uğraşırsan eline ulaşabilir de fazla bir ücret ödemeden. Fakat garantisi yok.

Bu arada, benim ban'lı olan konsolum burada tamir gördü ve neredeyse yıl oldu diyebileceğim süredir çalışıyor. Bunu da, sehpa arasında yatay değil, açıkta dik kullanmaya borçluyum bence.

Bence sen yeni bir tane al, Elite'in tamir işlemleri arkadan gelsin. Nasılsa hallolunca paraya döner.

benim planımda aslında bu şekilde. bunu abd ye yollayacagım, yeni makina alıp,gelincedede bunu satarım.
    daha önce yurtdışına herhangi bişey yollamadım ama 200 ün üzerinde yurt dişindan gelen paketim oldu. bunlara xbox360 da dahil. özel kargo şirketleri ile yollamak yaklaşik 200 ytl tutuyor. bu yuzden onlarla işim olmaz. ptt ile tahminim 50-60 ytl tutacak. çünkü abd den gelen xbox360 için 53$ kargo ödemiştim.ayrıca ptt dende takip edebiliyorsun ve sigorta yapılıyor. tek sorun gümrük. ama ondada servise gidip gelecegi için bir problem çıkacagını sanmıyorum.

şu için makina çalişyor. artık bozulana kadar bekleyecegim.

• Geçmiş olsun kardeş, koyar adama valla yarım milyarlık malın atıl duruma gelmesi.

Benim 2006/11 üretimli alet sorunsuz çalışıyo bu sıcaklarda sürekli açık şaşıyorum bazen, nazar değmesinde aman
  • geçmiş olsun günde kaç saat oynardın odan kaç dereceydi yaklaşık?
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Geçmiş olsun kardeş, koyar adama valla yarım milyarlık malın atıl duruma gelmesi.

Benim 2006/11 üretimli alet sorunsuz çalışıyo bu sıcaklarda sürekli açık şaşıyorum bazen, nazar değmesinde aman

senin alet 3k ile tanışacak biraz daha sıkarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 13 Temmuz 2008; 5:51:10 >
  • pal falkon üretimli (175watt) cihazlarda 3k gören oldu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-RaMo

pal falkon üretimli (175watt) cihazlarda 3k gören oldu mu ?

Bu nitelillerde bu forumda 3K gören olmadı ya da ben görmedim
  • zipir75 diye bir arkadaş görmüştü sonra ne oldu bilmiom...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.