biraz naz yapıyo üç kırmızı vermekte bende zırt pırt donuyodu ama birtül üç kırmızıya vermiyodu en sonunda yarım saat içinde verdi...
quote:
Orjinalden alıntı: CemaL79
yaklaşik 2- saatlik normal çalişmadan sonra gene başladı donmaya. ama ilginçtir sadece donuyor, 3 kırmızı yakmıyor. bu arada beni live dan bilen bilir ( 2 kişi kullanıyoruz ) günde yaklaşik 15 saat açik kalır. bu yaklaşik 10 aydır böyle. valla microsoft tr den bir sonuç cıkacagını sanmıyorum ama usa ile de nasıl temas kuracagım bilmiyorum, çünkü ingilizce yok denecek kadar az.
eh hocam 2048 üretimli bile olsa günde 15 saat acik olunca normal bence yani ingilizce bilen yakının veya arkadaşın varsa temaz kurabilirsin.
günde 15 saat, 10 ay, iyi bile dayanmış alet. yinede geçmiş olsun dostum
artık direk 3 kırmızı veriyor. ne görüntü nede başka bişey. evet bencede iyi dayandı alet. ama ilginç olan 2005 üretimli makinam vadı oda aynı şekil 6ay çaliştı. banlanınca satmiştım. ben sattıktan 2 ay sonra oda 3 kırmızı vermiş. alan kişi günde 2 saat kullanıyormuş. yani çok çaliştırtmak bence o kadar da kötü değil. işleyen demir paslanmaz misali.
15 saat mi vay be bende diyodum heralde 11 oynuyorum napıyorum faln neler varmış
quote:
Orjinalden alıntı: angel2910
15 saat mi vay be bende diyodum heralde 11 oynuyorum napıyorum faln neler varmış
bu 15 saatin hepsi oyun değil. makinada yaklaşik 100 demo bi okadarda video vs var ama makina çok çaliştı o kesin
İşleyen demir paslanmaz ama işledikçe de yıpranır.
Günde 15 saat ve FWSİZ kullanarak makinanın hakkını vermişsin. Bende de 2007/7 üretimli FWsiz elite PAL var günde en fazla 2 saat kullanıyorum. Arıza durumunda kesinlikle MS a gönderirdim yerinde olsam. Çevrende İngilizce bilen konuşan yoksa gidersin bi kursa hocalara açıklarsın durumu, aralarında zaman ayıracak biri çıkar muhakkak, ağzının kenarıyla parada teklif edersin tamam işte bağladın gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: aldeberan
Günde 15 saat ve FWSİZ kullanarak makinanın hakkını vermişsin. Bende de 2007/7 üretimli FWsiz elite PAL var günde en fazla 2 saat kullanıyorum. Arıza durumunda kesinlikle MS a gönderirdim yerinde olsam. Çevrende İngilizce bilen konuşan yoksa gidersin bi kursa hocalara açıklarsın durumu, aralarında zaman ayıracak biri çıkar muhakkak, ağzının kenarıyla parada teklif edersin tamam işte bağladın gitti.
ingilizce bilen arkadaş çok, hatta 1 tanesi şuan abd de. ama hiçbiri şimdi musait değil. neyse eninde sonunda denk geliriz.önce mail atayım bakalım. gelişmeleri buraya yazarım. benim gibi fw siz kullanan arkadaşlara da bilgi olur en azından
bu arada hata kodu da 0102.
quote:
Orjinalden alıntı: CemaL79
bu arada hata kodu da 0102.
Gerçek 3 kırmızıyı almışsın malasef..
resimlerden gördüğüm kadarıyla aletin pek hava alma şansı kalmamış, bi tarafında ps3 bi tarafında masa arkasında duvar çok yakın hepsi birbirine hava sirkülasyonu çok zor olur o şekilde geçmiş olsn bu arada..
ms tr den hiç bir sonuç çıkmadı. sadece aldıgınız yer ile görüşün diyorlar.
USA kesinlikle ilgilenecektir.
Vah vah ! Elite de gördü 3 K'yı yazık ! Ben demiştim 1 yıla yakın belli olur diye ! Yok dediler soğutma olmuşta bilmem ne ! Yaw yürü git bill gates diyecem allahtan gitti
quote:
Orjinalden alıntı: E3
Vah vah ! Elite de gördü 3 K'yı yazık ! Ben demiştim 1 yıla yakın belli olur diye ! Yok dediler soğutma olmuşta bilmem ne ! Yaw yürü git bill gates diyecem allahtan gitti
Günde 15 saat açık kalırsa bence normal
Geçmiş olsun.Elite'in 3k vermesine çok şaşırdım.Şimdiye kadar duymamıştım gören.Yeni eklenen heatsinkler ve değiştirilen board işe yaramamış demek.amerikaya giden bir tanıdığın varsa kolayca halledesin.Sanırım faturaya falan ihtiyaç olmadan direk seri no'dan çıkartıyolar ne zaman ve nereden alındığını.Fransadan bir arkadaş carrefourdan yeni 360 alıp banlı ve bir süre sonra kilitlenen makinasını yenisinin kutusuna koyup mağaza'dan para iadesi almıştı..Kolay gelsin.
Çok geçmiş olsun Arkadaşım. Bende 6.6.2007 üretimli Elite sahibiyim şuana kadar hiç duymamıştım 3K ama açıkca söylemeliyimki korkmaya başladım bende. Ben Coller Fan kullanıyorum ve yaklaşık 8 ay oldu bi sorun yaşamadım şuana kadar 1-2 donmanın haricinde. Umarım Elite' lerde 3K oranı arkadaşların dediği gibi %1-2 dir. Tekrar çok geçmiş olsun.