Şimdi Ara

elite 3 kırmızılı halde çalişmaya devam ediyor(makina usa ya dogru yola çıktı)MUTLU SON!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm Amerikan konsolların 3 yıl garantisi var.
    Bu arada Rüyamda Elite Xbox360'ın eriyip elime geldiğini hissettim. Çalışmaya devam ediyordu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 13 Temmuz 2008; 12:03:51 >
  • halo edition da bu sorun varmı acep bi makinayı yaktım halo aldım buda yanarsa kendimi yakacam bende
  • elite almak veya arcade makinalara para vermek mantık işi degil çıktıgı ilk gün bu foruma yüzlerce kez yazdım hepsi kapitilistlerin para tuzagı hiçbir getirisi artsı olmuyor yurdum insanı malesef bu cihazları kullanmaktan aciz yazıyoruz her ne halt kullanıyorsanız 360 adında mutlaka illa bir sorunla karşılaşmadan aldınız ilk hafta sogutma takviyesi yaptırın elite olması zpyr miş falconmuş hepsi dolan para tuzagı
    sogutmanızı kendiniz yaptırın boşuna dışarı para vermeyin inter cooler falan hikaye cihaz kapandımı 3k tehlikesi baş gösteriyor cihaz çalışırken fanları sogurutur harici fanlarda sogutur ama kapanınca hepsi durur
    malesef sorunlar başlar bir müddet sonra........ öncelikle herzaman dashboard'a dönün direk kapatmayın ve harici fan kulananlar ufak bir işlem ile kendiniz veya başkasına yaptırın elektrigi adaptörden alsınki sistem kapandıktan sonra dahi cihazın içindeki harareti tahliye etmeye devam etsin.... 500 kere yazdık benle live'da oynayan bilir 2 senelik konsolum tek problem çıkarmadı oguz ( fenarbahçe trr keops (utkan) hepsi benim konsolu bilir hatta canlı canlı kameradan fw ve modifiye işlemlerini yaparak onlara gösterdim

cihazın açmanıza gerek yok inter cooleri usb den degilde çıkışını özel yapım 24w bir adaptöre baglayın amperi yüksek olsun biraz (fanlarında adaptöründe) .. direk götürn elektronikçeye halledin yapamazsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 13 Temmuz 2008; 15:16:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

elite almak veya arcade makinalara para vermek mantık işi degil çıktıgı ilk gün bu foruma yüzlerce kez yazdım hepsi kapitilistlerin para tuzagı hiçbir getirisi artsı olmuyor yurdum insanı malesef bu cihazları kullanmaktan aciz yazıyoruz her ne halt kullanıyorsanız 360 adında mutlaka illa bir sorunla karşılaşmadan aldınız ilk hafta sogutma takviyesi yaptırın elite olması zpyr miş falconmuş hepsi dolan para tuzagı
    sogutmanızı kendiniz yaptırın boşuna dışarı para vermeyin inter cooler falan hikaye cihaz kapandımı 3k tehlikesi baş gösteriyor cihaz çalışırken fanları sogurutur harici fanlarda sogutur ama kapanınca hepsi durur
    malesef sorunlar başlar bir müddet sonra........ öncelikle herzaman dashboard'a dönün direk kapatmayın ve harici fan kulananlar ufak bir işlem ile kendiniz veya başkasına yaptırın elektrigi adaptörden alsınki sistem kapandıktan sonra dahi cihazın içindeki harareti tahliye etmeye devam etsin.... 500 kere yazdık benle live'da oynayan bilir 2 senelik konsolum tek problem çıkarmadı oguz ( fenarbahçe trr keops (utkan) hepsi benim konsolu bilir hatta canlı canlı kameradan fw ve modifiye işlemlerini yaparak onlara gösterdim

cihazın açmanıza gerek yok inter cooleri usb den degilde çıkışını özel yapım 24w bir adaptöre baglayın amperi yüksek olsun biraz (fanlarında adaptöründe) .. direk götürn elektronikçeye halledin yapamazsanız

cok dogru
    bende makina kapattiktan sonra icerideki havayi disari atmasi icin aldigim fanlari aciorum 1-2 dakikaya icinde soguk oluyo ve birsey daha soleyecegim sakin disaridan iceri havayi atmasi icin fan yapmayin cunku 3k verebilir bende oldu ve lensiniz tozlanabilir bu arada bu konsolu yapanlar icindeki aletlerin hangisinin sicak hangisinin soguk tutmak gerektigini bildikleri icin oyun oynarken sakin fanlari falan acmayin

• quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

elite almak veya arcade makinalara para vermek mantık işi degil çıktıgı ilk gün bu foruma yüzlerce kez yazdım hepsi kapitilistlerin para tuzagı hiçbir getirisi artsı olmuyor yurdum insanı malesef bu cihazları kullanmaktan aciz yazıyoruz her ne halt kullanıyorsanız 360 adında mutlaka illa bir sorunla karşılaşmadan aldınız ilk hafta sogutma takviyesi yaptırın elite olması zpyr miş falconmuş hepsi dolan para tuzagı

dostum iyi güzel diyorsunda bu makinaların birazda ısıya ihtiyacları var fazla soğutmakta iyideğildir tamamen şans işi iyi makina olması benim makina 3 ay sonra 2 yaşında olacak ben nebir artı fan denedim nede bir diğer önlemleri aldım yani şunu derimki makinan ise gerisi boş bu makine giderse diğer alcağım makine bunun kadar kesinlikle gitmez

• yok ben oyundan cıktıtktan sonra dashboardda 15 dakika bekletilmesinden yanayım makine elle hissedilebilir bir sogukluga erisiyor sonrada kapatabilirsiniz
  • nihayet nakinayı bugun yolladım.dün yaklaşik 30 dk lık görüşme sonrasında bana(daha dogrusu arkadaşima) yollayacagım adresi verdiler. bende bugun ptt ile yolladım. normalde 47 lira tutuyordu ama ben çabuk gitmesi için express servisle yolladım, oda yaklaşik 80 ytl tuttu. sanırım 1 ay içinde sonuçlanır bu olay. gelişmeleri buradan yazarım.
  • Hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

ee elite bu, 3 kırmızı verirken bile bi yolunu bulup çalışıyo alet. yoksa neden elite desinler makinaya dimi

yakında bu 3k nın filmi yapılır ben size diyim dünyada bu kadar meşhur olmuşken

bu arada geçmiş olsun kardeş bende bjk liyim

ayrıca o 3k yı bence ps3 ü kıskandığı için vermiştir sende ta dibine sokmuşsun be kardeş

DOSTUM YORUMUNA KOPTUM :d

• O tv'de oyun oynamak ne güzel olur beaa :D
    Allah olmayanlara nasip etsin :D ( ilk önce bi xbox 360 ondan sonra tabi :D )
    Bu arada Ps3 'de var snde sana soralım Ps3'mü Xbox360'mı daha ii ? :D
    Bu arada geçmiş olsun inş. yapılıp en kısa zamanda eline ulaşır ;)
  • kardeş geçmiş olsun
  • ilk mesajı editledim,yardımı olan tüm arkadaşlara teşekkürler
  • Benimki 10/2007 elite ve ilginç bir durum var hala anlayamadım. Dashboardda yarım saat filan beklettiğimde biraz sıcak üflüyor fanlardan ama 4-5 saat oyun oynadığımda (COD5, TombRaider vs) bu sefer ılık esiyor. Yani dashboarddakinden daha soğuk hava üflüyor/daha az ısınıyor. Sanırım cihaz dashboardda iken fanları full açmıyor ama oyuna girince full moda alıyor.
  • çok geçmiş olsun bende bu msjları okuyarak ps3 takas edemiyorum xbox360 ile

tabi şöyle birşey var her güzelin bir kusuru var xbox360 3k sı :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.