Şimdi Ara

Elite Dangerous - Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu oyunu cevırmeye nıyetlı yada planlarında olan arkadaslar var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Elite Dangerous İçin Türkçe Yama İsteği

Elite Dangerous, uzay simülasyonu türündeki popüler bir video oyunudur. Türk oyuncular tarafından da büyük ilgi gören oyun, ne yazık ki Türkçe dil desteğiyle yayınlanmamıştır. Bu durum, oyunun keyfini tam anlamıyla çıkarmayı engelleyebilmektedir.

Türk oyuncuların uzun süredir beklediği Elite Dangerous Türkçe yama, henüz resmi olarak yayınlanmamıştır. Ancak topluluk tarafından geliştirilen yamasız seçenek bulunmaktadır. Bu yamasız, oyunun metinlerini Türkçe'ye çevirerek oyunun anlaşılmasını ve oynanmasını kolaylaştırmaktadır.

Eğer Elite Dangerous için Türkçe yama kullanmak isterseniz, ilgili forumları ve topluluk sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu platformlarda, yamasızın en son sürümünü bulabilir ve kurulum talimatlarına ulaşabilirsiniz.

Elite Dangerous Türkçe yamasının kullanımı, oyun deneyimini önemli ölçüde artırabilir. Oyunun metinlerini anlayarak, oyun içi görevleri daha kolay tamamlayabilir ve oyunun sunduğu evreni daha iyi keşfedebilirsiniz.

Türkçe yama, özellikle yeni başlayan oyuncular için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Oyunun karmaşık mekaniklerini ve terminolojisini daha kolay anlamanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla olsa güzel olur dostum da hayırlısı aktif grup var ama discordda ordan destek alabilirsin şimdilik çok yardımcıda oluyorlar

• Keşke bi arkadaş el atsa, Türkçe hak eden bana göre ender oyunlardan.
  • bi ara bakmıştım tool bulamamıştım translate isterseniz çevirebilirim ama tabi tool lazım

• Tekipteyim, umarım el atan biri çıkar.
  • unknownelement kullanıcısına yanıt
    Translate bile olur , umarım biri yardım eder tool konusunda
  • 10 numara 5 yıldız olur.

mp oyun olduğu için diğer oyunlara nazaran zor olur gibi geliyor.

• İlgisini çekebilecek çevirmen bulamadık sanırım.
  • deluxx kullanıcısına yanıt

sanırım

• şu güzelim oyunu çevirebilen bir babayiğit çıkmadı ya valla bitmiş ya

• Help :)
  • yamadan bir haber varmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.