Selamlar.Bundan yaklaşık 1 hafta önce Switcheasy Capsule Rebel Iphone kabı sipariş etmiştim ve de parayı banka havalesi ile yatırdım.Ancak 1 haftadır siparis durumu beklemede.Heralde bir sorun çıktı işin kötü yanı siteyle nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler
elmasepeti'nden alışveriş tecrübem yok ancak sonuçta bütün online alışveriş mağazaları benzer işleyişe sahipler ve sıkıntı yaşacağınızı sanmıyorum, en fazla bu şekilde saygısızca bekletirler. aşağıda iletişim bilgileri mevcut ama eposta ile başvuru tercihimizdir demişler ama yine net bir görüşme telefon yolu olacaktır. Müşteri Hizmetleri Sorumlusu: Fatmanur YETKİNŞEKERCİ Ankara Cumhuriyet VD 3320329290 Ticaret Sicil Numarası: 199779
Fatura Adresi: Elma Sepeti Bilgisayar Yazılım İthalat İhracat Eğitim Servis ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bayraktar Mahallesi İkizdere Sokak 6/1 06670 - Gaziosmanpaşa / Ankara
Mal Kabul, Elden Satış ve İletişim Adresi: Elma Sepeti Bilgisayar Yazılım İthalat İhracat Eğitim Servis ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bayraktar Mahallesi İkizdere Sokak 14/B 06670 - Gaziosmanpaşa / Ankara Tel: 0312 - 436 06 50 (pbx) Faks: 0312 - 436 13 60 Çalışma Saatleri: 09:00 - 18:00 (Pazartesi - Cuma) (Merkez ofisimiz ve depomuz haftasonları kapalıdır) E-Posta: satis@elmasepeti.com
İstanbul Ofisi: Altunizade Mahallesi Mahir İz Caddesi 28/1 34662 - Üsküdar / İstanbul Tel: 0216 - 474 28 18
Bende geçen sene iPod touch 2G' me Switcheasy NEO kılıf sipariş vermiştim kapıda ödemeli olarak. Siparişi verirken stokta var gözüküyordu ve hemen kargolayıp yollarlar 2-3 güne elimde olur diye düşünmüştüm ama Benimkide 1 haftada geldi. 100 kere mail attım ama pek takmadılar.
Ben de mail attım demin
ya demin bir şey farkettim ürün fiyatı 65.47 tl diyor ben 70 tl yatırmıştım da 5 tl kargo ücretini eklemişler 71.03 tl diyor toplam tutara 1 lira eksik yatırmışım bu yüzden beklemede galiba sipariş
ben çok ürün aldım hiçbir problemle karşılaşmadım..
Bir mail attım mail geldi sonra ödeme onaylandı diye heralde 3-4 gün içinde elime ulaşır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme