Şimdi Ara

Elo helldeyin yardım edin :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr serverinde Gold 5 im mmr'em op.gg de 1400 civarı gözukuyoki gayet az mainim yok ama en sevdiğim şampiyon nasus butun gün sadece nasus oynaya bilirim hiç sıkılmadan dk 35 de 750 stack kastıgım oluyor ama o stackle bile oyunu kazandıramıyorum gercekten tank kastıgım halde bana focuslanan karsı takımı karsı bile bizim mid ve adc armut topluyo tam anlamıyla. Kazanınca 12 lp gelıyor kaybedınce 23 lp gidiyor 2 oyunda kazandıgım lpyi 1 oyunda kaybediyorum. Win lost 161-170.

Benim eloma yakın maini jungler biri yardımcı olursa iyi olur ondan istediğim solo yu unutum mid ve botu kastırması ben bu eloda kendıme guvenıyorum her turlu kasarım ama bot ve midden oyun kaybediyorum.
    İyi bir duoya ihtiyacım var.

www.lolking.net/summoner/tr/3164901#profile

Bu arada forumdaki daymınd 1 ve cilingir abilerimiz ablarımız beni istediği gibi eleştirip low,noob gibi şeyler diye bilirler alınmam. Herkese iyi forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Zekdan- -- 22 Haziran 2014; 22:28:40 >

• Gold 5 elo hell ise sükût altındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanrevann -- 22 Haziran 2014; 22:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanrevann

Gold 5 elo hell ise sükût altındır.
    quote:

Orijinalden alinti: Kanrevann

Gold 5 elo hell ise sükût altindir.

Yasamadan anlayamazsın kardesim tabiki daha kötüdür bu ligin asagyları ama resmen isgence cekiyorum ben suan bulundugum ligte hep takımım suçlu demiyorum ama bazen öyle insanlar geliyorki adam main adc diyo last hit ozurlusu oluyor illaki geliyor 2 maçtan 1inde yükselemiyorum ve lostlarım winlerimi geçti gerçekten sansızlıktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Zekdan- -- 22 Haziran 2014; 22:41:14 >
  • Duo gir mümkün olduğu kadar , troll feeder gelme şansı azalır.

• 750 stackla q ya para sıkıştırsan nasus kendisi taşırdı oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

750 stackla q ya para sıkıştırsan nasus kendisi taşırdı oyunu
    quote:

Orijinalden alinti: SekreterAdam

750 stackla q ya para sikistirsan nasus kendisi tasirdi oyunu

Genelde o noktadan sonra kazanıyoruz ama karsıda iyi adc gelırse Randuine gelen nerften sonra zor nasusla cok kite yiyorum.
  • Dakika 35 de 750 stack demek tflere tam katılmamışsın demek.Tp alıcaksın spell olarak birde ghost.Sürekli ışınlanıcaksın doldukça bot laneye dragona oyunun kaderi değişecek.Bende senin gibi tamamen stacke dayardım oyunu ama yanlış seçim

• Abi nasus tank olarak çok işe yarıyor- damageside yüksek. Ancak Asla 1 vs 2 herosu değil. Takım için tanklamaktan adha fazlasını yapan bi hero denemelisin. Malp. Ultisi tf için bire bir. Onun dışında iyi bir jungle oyunu başta taşır. Jungle iyiyse jungleni dahada geliştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Dakika 35 de 750 stack demek tflere tam katılmamışsın demek.Tp alıcaksın spell olarak birde ghost.Sürekli ışınlanıcaksın doldukça bot laneye dragona oyunun kaderi değişecek.Bende senin gibi tamamen stacke dayardım oyunu ama yanlış seçim

Xeske bi lol kinge baksaydın yazmadan önce hayalet ve ışınlanı her zaman alıyorum tflere katılıyorum ama dakika 20 - 25 lere kadar tflere katılmıyorum dakika 25 de 300 - 400 arası stack kasıyorum eğer rakip cok ittirmişse veya ejdere çağırıyolarsa tflere katılıyorım onun dışında ayrı ittrmeyi tercih ederim . Bence böylesi cok daha iyi ve ben kuleye yaklasınca rakipde geri cıkmak zorunda kalıyor.
  • elo hellmi o

elo hellde olan arkadaşlara tavsiyemde oyuna bi arkadaşınızla girin ilk seçimseniz leona leblanc boşta kanalı alın arkadaşınızla değiştirebiliceğiniz şampiyonlarınız olsun.
    takımınızla sinerjiniz iyi olsun bol bol tebrik edin.Her zaman totem alın (destek olmanıza gerek yok) mid top kavgası yapmayın.İlk seçimde lb boşa rica edin.Oldukça garanti şampiyonları oynayın kendinize güvenin ve malp yasuo combosu yapın.

not: bu leona lb metaya en uygun oldukları için örnek verdim kendi sinerjinize uygun iyi oynadığınız bi karakterde bunun yerini alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Zekdan-

quote:

Dakika 35 de 750 stack demek tflere tam katılmamışsın demek.Tp alıcaksın spell olarak birde ghost.Sürekli ışınlanıcaksın doldukça bot laneye dragona oyunun kaderi değişecek.Bende senin gibi tamamen stacke dayardım oyunu ama yanlış seçim

Xeske bi lol kinge baksaydın yazmadan önce hayalet ve ışınlanı her zaman alıyorum tflere katılıyorum ama dakika 20 - 25 lere kadar tflere katılmıyorum dakika 25 de 300 - 400 arası stack kasıyorum eğer rakip cok ittirmişse veya ejdere çağırıyolarsa tflere katılıyorım onun dışında ayrı ittrmeyi tercih ederim . Bence böylesi cok daha iyi ve ben kuleye yaklasınca rakipde geri cıkmak zorunda kalıyor.

Xeşke anlaşabilsek ama sen benim eski kafadansın şuan öyle düşünüyosun.Neyse ligin yükseldikçe nasıl oynaman gerektiğini anlıcaksın zaten ( eleştiri için demiyorum tecrübe edineceksin).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Zekdan-

quote:

Xeşke anlaşabilsek ama sen benim eski kafadansın şuan öyle düşünüyosun.Neyse ligin yükseldikçe nasıl oynaman gerektiğini anlıcaksın zaten ( eleştiri için demiyorum tecrübe edineceksin).

Ben stack kasıcam diye bencilce davranıp takımı 4 vs 5 bırakan bir insan değilim ve hepte nasus oynamıyorum sonucta ama ortam uygunsa stack kasmanın hıc bır zararı yok ki oyunu kazandırdıgım oluyor önemli olanda bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.