|
Elon Musk, anlamsız bulduğu Twitter özelliğini kaldırıyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
iyi ediyor, öyle beleş yok aypon reklamı
-
Tam iphone haberleri bitti derken yine köşeden yakalamış iphonu sayın editör
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi kaldırdım diyor da yarın Apple veya Google para verir. Parayı vereninkini gösterir
-
helal olsun, akıllı adam.
illa isterim diyen olursa da parayla satar :))
-
sırf o yazı için koşa koşa iphone alanlar ne olacak peki elon efendi ?
-
benim için iyi bir özellik. boş boş konuşan androidli fakirleri ortaya çıkarıyordu
-
şu fanatiklik ve kendisi gibi olmayanı aşağılık görme olayınıza bitiyorum. biraz kafanızı kullanmak zor olmasa gerek. iphone 6 kullanıcısı elit ama mesela mate 50 kullanıcısı fakir ha? şu garip zihniyetiniz gerçekten anlamsız. telefonu özelliği için değil istisna olmaksızın sadece gösteriş için kullanan sizlerden bu topluma ve dünyaya zerre fayda gelmesini beklememek gerek. hatta gidip akpye oy verin tam olsun
-
O kadar zenginsen Twitter'ı satın alıp sadece iphone için yapsaydın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam türkiye algısıyla yurtdışını karşılaştırmak mantıklı değil sen burda 2.5 kata aldığın için o telefonu hak veriyorum sana da iphone alelade fiyat performans bir telefon.. Keza 1100 birimdir kendisi.. Türkiyede algı çok farklı çünkü 1 telefon kendine 1.5 telefon devlete alınıyor bu ülkede..
Huawei ve Samsung çalışanları değil çalıştıkları ajanslar attı o tweetleri. Çoğuda bilerek atıyor dandik sitelerde ve çeviri haberciliği yapan 3.dünya ülkelerindeki sitelerde sayfa sayfa haber oluyor ilgili Tweet. Hala daha konuşuluyo misal o Tweetler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sana katılıyorum lakin insanların beyin.dll bulunamadı şeklindeki yaklaşımlarına katlanamıyorum. nasıl bir eziklik psikolojisi ise apple kullanıcılarının belki %90ı telefonu özelliklerinden bağımsız sadece ismi ve logosu için alıyor. ben gelişemeyen zihniyete kızıyorum açıkçası. forumda özel not ekleyerek engellediğim kişi saysını tahmin edemezsin. en azından görmeyeyim diyorum ama bakteriden hızlı çoğalıyorlar mübarek. iddia ediyorum bazı primat türlerini al eğit bu kitleden daha zeki olurlar
-
“İtibarıyla” şeklinde yazılır o kelime. Editörlerin yazım kurallarına dikkat etmesi güzeldir. Konu için teşekkürler.
AHAHAHH umarım kalkmaz iphone yazısı çok önemli androidciler kudurabilir.
-
sakin paşam ya ne dertliymişsin abv =DDD ilkanım sakin yargı dağıtacağın son insanım. gaza gelme. eğlenmene bak.
-
güzel fikir bak sen zengin olsan dünya daha yaşanılabilir bir yer olur. vizyon var bir kere. adamsın
-
senin gibi insanların yaşıyor olması bünyede işgal ediliyormuş hissi yaratıyor, arkadaşa hak veriyorum.
-
Suppordle
Kanka engellediğin için cevap veremedim ama şöyle diyeyim: sabahtan beri size kolayca yargı dağıtabileceğiniz malzeme verdim ama ortaya çıkan sonuç çok vasat.
-
foruma zeka yaş sınırı getirilmeli. inanın şu veletlerden kurtulsak ve forum eski ruhuna dönse çok güzel olacak ama saygı değer forum yönetimi sanki tek amacı forumu yok etmekmiş gibi davranarak bunu her fırsatta gösteriyor. karakteri oturmamış, aciz, liseli zihniyetinden kurtulamamış, kendi başarısız ve mutsuz hayatından sıkılıp başkalarını tilt etmeyi hayat amacı edinmiş kişilerin kendilerine değil ailesine üzülüyorum. düşünün gerçek hayatı geçtim sanal ortamda bile insanlar sizi engelliyor çok kötü bişey lan. ve utanmadan sıkılmadan hala cevap verme cesaretinde bulunuyorlar. işte kötü ekonomi sonucu yeterli beslenip zihinsel gelişimini tam anlamıyla tamamlayamamış bireyler böyle ortaya çıkıyor. sonra bunlara bakıp gençler geleceğimizi kurtaracak diye düşünüyor insanlar
-
Artık direkt modelleri yazacakmış..
iyi ediyor, öyle beleş yok aypon reklamı
|
şu fanatiklik ve kendisi gibi olmayanı aşağılık görme olayınıza bitiyorum. biraz kafanızı kullanmak zor olmasa gerek. iphone 6 kullanıcısı elit ama mesela mate 50 kullanıcısı fakir ha? şu garip zihniyetiniz gerçekten anlamsız. telefonu özelliği için değil istisna olmaksızın sadece gösteriş için kullanan sizlerden bu topluma ve dünyaya zerre fayda gelmesini beklememek gerek. hatta gidip akpye oy verin tam olsun
|
Tam iphone haberleri bitti derken yine köşeden yakalamış iphonu sayın editör
|
sırf o yazı için koşa koşa iphone alanlar ne olacak peki elon efendi ?
|
benim için iyi bir özellik. boş boş konuşan androidli fakirleri ortaya çıkarıyordu
|
Tüh, şimdi nasıl hava atacaklar? Yapma bunu Elon. |
Benzer içerikler
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- netgsm şikayet
- spotify ne kadar internet yer
- netflix oyunları ücretli mi
- tiktok hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X