< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elon MUSK'tan Twitter çalışanlarına: Ya kovacağım ya da işi zamanında bitireceksiniz! (2. sayfa)
-
-
Hintli Sundar Pichai Google’ın başına geçtikten sonra şirket daha önceden aldığı ivmeyi kaybetti. Hatta zarar etmekle karşı karşıya satılır. Atıp tuttular bu Hintli de boş çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ezilen çoğunluğun kaymağını doktorla avukat mı yiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamda orjinallik adına hiç bir şey yok !
dikey iniş yapan roket sistemi bile, ana fikri ona ait değil !
sadece sembolik bir ikon olarak kullanılan bir karakter.
-
Bloklu olduğum için şu mesava direkt cevap veremedim ama içimde kalmasın. Siz galiba ibadethanelere sadece tuvaletiniz geldiğinizde gittiğiniz için Hint Camisine sizi almıyor olabilirler mi? Yoksa camiye, sinagoga ve kiliseye durduk yere niye sürekli gider insan, çok dinli misiniz diyeceğim de sanmam, aklıma sadece tuvaletlerini kullanmak için giriyorsunuzdur demek kalıyor:)))
-
Forumdaki işsizler mi, onların yağlama ve yıkama çalışmaları için aylık aldığı paraları bilsen ufkun açılır :)))
-
E bu bahsettiğin şeyleri Elon'un bizzat kendisi yapıyor :))))
-
Dünyadaki bütün toplumlar özellikle de azınlıklar birbirlerini tutar. Amerika'da bir şirketin tepe yönetimine birkaç Türk veya başka bir milletten birilerini koysan bir süre sonra çoğaldıklarını görürsün ve çürüme başlar. İnsanın doğasında var bu.
Şu an alphabet'in ın içine etmiş durumdalar. En eski ürünleri google bile düzgün çalışmıyor. Herhangi bir şey aradığında yığınla alakasız saçma sapan şeyler geliyor. Haber sitelerinin bile manipülasyonuna bile engel olamıyor. Çoğu zaman Bing ve duckduckgo kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam benim kafadan.
-
Twitter gelsin şimdi bedavaya 😅💵
Elon rahat durmaz 🫵🏾
Twitter denilen yer adeta bir lağım çukuru.
Kendisi gibi düşünmeyen, oy atmayan, yaşamayanlara saldırılan, küfürler yağdırılan, aşağılanan bir çukur. Ülkemizdeki versiyonu da ekşi denilen çukur.
Buralara milyon tane Elon el atsa bir hat olmaz. İnsanlar artık insanlıktan çıkmışlar, adeta nefretle hayata tutunuyor, besleniyorlar.
Bu tiplerin kişilik, kalite sorunu var. Bıraın iyileşmeyi daha da kötü hale gelecek gün geçtikçe.
-
"Tımarhane org" adıyla bir twitter klonu sosyal medya sitesi açsalar büyük rağbet görür gibi...
-
Yazılımcıyım diye hava atan o şirkette popo büyütenlerin hakkından sen gelirsin.O SJW boş beleş adamları kov İlhan abi 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İş gerçeğiymiş, nerede iş gerçeği? Siz gerçekten hintlilerin oturarak para kazandığını mı sanıyorsunuz? Hadi göster kaynağın var mı çok merak ettim. Forumdakilerin işi gücü yalan dolan gerçekten de. Amerikadaki beyazlar sizin kadar ağlamıyordur.
FAANG denilen şirketlerde en ufak işi yapmayın, sizi direk çizerler. Bu şirketler yazılımcılardan gelir elde edebildikleri için bu adamlara çok para veriyorlar.
İş yapıyormuş gibi yaparak gibi yatamazsın, iş geliştirme süreçlerinden hiç haberiniz yok mıçınızdan fikir üretiyorsunuz. İş analistlerinin istediği feature'lar gelecek sürümde çıkmıyor mu? Oturup sorarlar, Türkiye'de bile yapıyorlar böyle şeyleri Twitter mı yapmayacak?
Kod mod çiziktirmişim diyorsunuz, sektörün içindeyim ben. Böyle bir özelliği 1 haftada çıkarabilmek çok zor. Bunun analizi, geliştirmesi ve testi oluyor. Twitter bu anlamda çok gelişmiş bir şirket bile olsa gerçekler var. Bu adam millete 80 saat çalışacaksın diyor, sen bir satır kod yazmayı geçtim analizini dahi yapamazsın bu işlerin. Sanki yıllardır FAANG'ta çalışıyormuş gibi açıklıyor bir de bak hele. Memur musun kim bilir.
Konunun Hintliler ile gram alakası yokken bile ortalıktan böyle boş beleş mesajların çıkması bile insanımızın kalitesini gösterir hale gelmiş. Bu ülkede akp'nin %50 oy almasına harbiden şaşırmıyorum.
-
Ne alakası var ki bunun bu konu ile?
Ayrıca kendisi gibi düşünmeyen dediğiniz kişiler Alex Jones, Donald Trump ve Kanye West gibi aptallar mı?
Forumda bu durumda değil mi zaten? Bak ben üstte sizin gibi düşünmüyorum şimdiden ezici çoğunluğa çıktınız, kendiniz böyle ortam oluşturunca ağzınız açılmıyor ama karşı taraf oluşturunca mötünüz tutuşuyor bir anda. Harbiden iki yüzlülük yapıyorsunuz.
-
Bu adam çok akıllı
Hmm faang ve clean code dediğinize göre size inanmalıyım. Oooo analiz de demişsiniz o zaman itaat bile ederim.
Üzücü..
-
itici
-
Bu herifin tek derdi para, özgürlük demokrasi bilmemne diye zırvalıyor
-
Saka yapıyorsunuz galiba. Bunların ne olduğunu 2 dakika bakarsanız ne demek istediğimi zaten anlarsınız ama sizin içinize itici fikirler o kadar yerleşmiş ki rasyonaliteden tamamen uzaklaşmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X