Zaten kendi yeni çalışmalarım nedeniyle forumdan uzaklaşmam kaçınılmazdı Ancak, son günlerde yaşananlar, forumdan çok çabuk ve geri dönmemek üzere soğumama neden oldu
Bundan sonra yeni ortamlarda, yeni forumlarda buradaki değerli insanları ağırlamak dileğiyle Kendinize iyi bakın, insanlara sevgiyle yaklaşın
ThePcMaN
haydaaaaaaaa nedir bu yaprak dökümü yaw.........
Hoşgeldin
BAY BAY thepcman.
hayırlısı olsun arkadaşım...
pardon karıştırdım güle güle dostum
quote:
Orjinalden alıntı: thepcman
Arkadaşlar
Zaten kendi yeni çalışmalarım nedeniyle forumdan uzaklaşmam kaçınılmazdı Ancak, son günlerde yaşananlar, forumdan çok çabuk ve geri dönmemek üzere soğumama neden oldu
Bundan sonra yeni ortamlarda, yeni forumlarda buradaki değerli insanları ağırlamak dileğiyle Kendinize iyi bakın, insanlara sevgiyle yaklaşın
ThePcMaN
+1 şu +1 hareketini hiç sevmezdim ama olsun.. bari giderken kullanayım
arkadaslar yapmayın ya nereye gıdıyorsunuz.
gavura kızıp oruc bozulmaz.
Arkadaş sanırım ayrılan yönetim parçasından oldukça etkilenmiş aksine ayrılan grup bir nedenden dolayı ayrıldım diyip kapatsa güzel bir davranış olurdu.
Giderken burası rezalet burdaki kullanıcılar buraya gelin gibi yaklaşımlara girmeleri çok üzücü verdikleri rahatsızlık ve yanlış izlenimlerden dolayı kullanıcıları sıkmaktadırlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme