Yaklaşık 1 senedir uzun zamanımı geçirdiğim (harcadığım,tükettiğim) forumdan ayrılıyorum.Mesajlarımın genellikle büyük bir kısmını bu bölüm oluşturduğu için buraya açma gereği duydum. Bilerek veya bilmerek kalbini kırdığım,üzdüğüm arkadaşlarımdan,büyüklerimden varsa özür dilerim. Geride kalan tüm arkadaşlarıma hayırlı ömür ve güzel hayat diliyorum,her şey gönlünüzce olsun. Esen kalınız.
hayırdır kardeş internetin olmadığı bir yere mi gidiyorsun
askermisin
internete sansür gelio ya onu dio heralde :D
Eksikliğini hissetmeyeceğiz
Pardon, çıkaramadım İmzana bakılırsa dönersin geri
Pardon, çıkaramadım İmzana bakılırsa dönersin geri
güle güle yıldızın parlasın
hocam biraz araştırdım sizi sözlükte taner göde abimiz hakkında yazdığınız yazının son kısmı beni çok güldürdü
onboardx Günde 9-10 saat interneti elinin altında olan birisiyim.
lucadris24 Üni devam ettiğinden tecil ettirdim,elinde sonunda yapacağız ama ben beklemedeyim. jay jay justified Duygularıma tercüman olmuşşun, evet eksikliğimi hissettirme.
engişdene İmzamın sonunu okumadın herhalde. sinoplu2009 Kim bilebilir ki belki de. ssd23062306 Eyvallah,sağolasın.
Onur.K Farketmez ben her yerde konuşurum.Şimdi yanlış anlaşılmasın bir konuyu bilmezssem atıp tutmam, susarım. Benim hakkımda doğru olmak şartıyla yazılanları hiç bir zaman inkâr etmem. Neyse aramızda kalsın.
peki niye veda ediyorsunuz hocam orayı açıklasanız keşke
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.K
peki niye veda ediyorsunuz hocam orayı açıklasanız keşke
Şımartma sen de
güle güle
Ben buralardan baya uzak kalmışım ya
Tanımıyorum ama belki dönersiniz de tanışırız, zira bende aynı konuyu 2 sene önce açmıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme