Şimdi Ara

ELVEDA RUMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATV de pazartesi akşamları oynayan elveda rumeli dizisini izleyenler varmı
    izlemiyosanız tavsiye ederim çok komik bi dizi... Osmanlı zamanında makedonyada yaşanan olayları biraz komik biraz duygusal anlatan ama çok içten , sıcak bi dizi

• evet güzel dizi
  • bunun sebebi oyuncu kalitesi çok yüksek ve konusmaları çok güzel
  • dizinin oyuncuları gerçektende çok kaliteli rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar
  • ben de bir arnavut olarak fırsat buldukça bakıyorum ama açıkçası her bölüme bakamadım. Berrak tüzünataç'ında oyunculuğu hiç fena değilmiş konuşma sı onamı ayit yoksa dublaj(seslendirme) kullanıyomu merak ettim doğrusu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 8 Kasım 2007; 16:19:22 >
  • Damdaki Kemancı'yı izleyen varsa karşılaştırma yapsın.Kurgu,karakterler ve replikler hemen hemen aynı.Senaryo yazarı az utanır,bu kadar mı cahil sanıyorlar bizi.
  • damdaki kemancıyı bilmiyorum ;ama konuşmaları ilişkileri çok sıcak,çok tatlı bi dizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mekke ve Medine'den Tarihi Kareler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dişindım dişindıım
  • Diziye baktımda çok sıkıcı ve kötü bir dizi,şiveler ilk başta sempatik geliyor ama sonradan bayıyor çünkü aşırı kasıyorlar şiveli konuşacam diye senaryo da zaten sıkıcı ötesi..
  • valla duyduguma gore berrak tuzunatac oynuomus sırf onun icin izlerm diziyi
  • sütçü ramiz olsun sütçü nün yegeni naaaaaamık olsun çok güzel, severek izliyoruz.
  • naamiiik
  • İdare Eder
  • Şu an tek izlenebilir dizi Bıçak Sırtı bana göre
  • müzikleri güzel
  • ramiz aga bulgarcayı iyi kıvırıyo.en güzel de şive alex i oynayan elemandan geliyo.

anyrıca naaaaaaaaamik.
  • dizi reklamını hatırlıorum sadece

ramiz
  • Bize Naaaaaaamik gialdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.