Bildirim
ELVEDA RUMELİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet güzel dizi -
bunun sebebi oyuncu kalitesi çok yüksek ve konusmaları çok güzel -
dizinin oyuncuları gerçektende çok kaliteli rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar -
ben de bir arnavut olarak fırsat buldukça bakıyorum ama açıkçası her bölüme bakamadım. Berrak tüzünataç'ında oyunculuğu hiç fena değilmiş konuşma sı onamı ayit yoksa dublaj(seslendirme) kullanıyomu merak ettim doğrusu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 8 Kasım 2007; 16:19:22 > -
Damdaki Kemancı'yı izleyen varsa karşılaştırma yapsın.Kurgu,karakterler ve replikler hemen hemen aynı.Senaryo yazarı az utanır,bu kadar mı cahil sanıyorlar bizi. -
damdaki kemancıyı bilmiyorum ;ama konuşmaları ilişkileri çok sıcak,çok tatlı bi dizi -
dişindım dişindıım -
Diziye baktımda çok sıkıcı ve kötü bir dizi,şiveler ilk başta sempatik geliyor ama sonradan bayıyor çünkü aşırı kasıyorlar şiveli konuşacam diye senaryo da zaten sıkıcı ötesi.. -
valla duyduguma gore berrak tuzunatac oynuomus sırf onun icin izlerm diziyi -
sütçü ramiz olsun sütçü nün yegeni naaaaaamık olsun çok güzel, severek izliyoruz. -
naamiiik -
İdare Eder -
Şu an tek izlenebilir dizi Bıçak Sırtı bana göre -
müzikleri güzel -
ramiz aga bulgarcayı iyi kıvırıyo.en güzel de şive alex i oynayan elemandan geliyo.
anyrıca naaaaaaaaamik. -
dizi reklamını hatırlıorum sadece
ramiz -
Bize Naaaaaaamik gialdı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X