benim 2 tane charım soyuldu *82 lvl yaklasık 400 m lik eşya gitti *42 lvl 50 m gitti
Ve bir sürü arkadasımın charı çalındı çalınıor çalıncak.
Ben hiç bi türlü kmseye şifre mi vermedim ya da cafe lerde göstermedim. Sadece pc den Loader den oyuna girdim. Şüphelendiğim 2 tane organ var. 1) illegal program olan loader. * Ben 4-5 kere oyuna multi giris yapdım 2 sinde charlarım soyuldu. 2) Gold satan siteler. * gold botları 2-3 kere ard arda bann landı we gold fiyatları yükseldi bunu sitelerdede duyurdular. Benim düşüncem bu siteler bizim gibi masum insanları bann ladılar ( sadece düşünce hiç bi site üstüne alınmasın ).
Ve bunLardan doğan sonuçLar doğruLtusunda 2 tane charım gitti. Emeğim gitti. Silkroadı pc den sildim artk oynamıcam, emek hırsızları olduğu sürece size zewk weren oyunlardan vazgeçin. Benim onlar hakkında tek söliceğim şey,
'' PARAM VE MALLARIM HELAL ! EMEĞİM VE HAKKIM HARAM OLSUN !!!! ''
allaha emanet ...
Geçmiş olsun. Bir oyun için üzelmeye değmez. Hem oyunu bırakmana yaramış.
paran ve malların neden helalolsun onlarda haram olsun insanların emegine göz diken serefsizlere lanet olsun
büyük geçmiş olsun
illegal program kullanıyorsan sonuçlarına katlanacaksın
g.olsun .. loader dan bende süpheleniyorum..
iyide ben kaç zamandan beri loaderi kullanıyorum hala char soyulmadı
sana geçmiş olsunn
bnmde bu gün gitti sanırım şifre değişmiş içinde en az 100m edicek eşya vardı charın 15 günlük presi ve oyun başlagıcındaki ticketları ayrıca 2 sp ticket 1 gold ticket 1 aylık aaa düşündükce çıldırcam
Loader Adında Bizlere Sunulan Trojen Yerleştirilmis 3 Defa Giriş Hakkı Tanıyan Programlar Var Bunlar Sayesinde Bizden Charlarımız Hakkında Bilgiler Alınıyor Bu Programlardaki Trojenlerle Bilgisayarımızdaki Msn ye Kadar Her Yazımızın Bilgilerini Alıyorlar
sen de loader ile girdikten hemen sonra oyundan çıkınca şifreni değiştirseydin.
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Loader Adında Bizlere Sunulan Trojen Yerleştirilmis 3 Defa Giriş Hakkı Tanıyan Programlar Var Bunlar Sayesinde Bizden Charlarımız Hakkında Bilgiler Alınıyor Bu Programlardaki Trojenlerle Bilgisayarımızdaki Msn ye Kadar Her Yazımızın Bilgilerini Alıyorlar