Akbank mobilden 3 eylülde başvurduğum maaş taşıma işlemim 19 ekim itibariyle yine taşınmamış…. Maaş yine eski bankam ziraate yattı. Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. Pazartesi günü direkt bankaya gideceğim. Akbank mobil üzerinden işlem aksaklık yaşıyor belliki. Bankaya gitmeden mobilden çözelim derken 2 aydır promosyon alamadık rezilliğin daniskası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 19 Ekim 2024; 0:15:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1091. sayfa)
-
-
Sorma hocam 2 kartı indirdim tek ticari kart8m kaldı. Mobilden olmadı tlf ile arayacağım oda olmazsa kartı direk iptal edeceğim. Ticari faaliyet devam etse lazım olurdu da bu emekli maaşı ile ne edelim 800.000 tl limiti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200. Yılı bekle hocam o zaman verilecekmiş.
Sizin 20'sinde yatacak promosyon yattı mı?
500+500 TL
Düzeltme: PROMOSYON YATTTI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 22 Ekim 2024; 15:13:15 > -
ikisi de yatmamış hocam. 500 tl aktivasyon ayrı vardı o yatmış sadece. kayıt açacağım. 500+500 promosyon kampanyasına katılıp ödeme alabilen oldu mu?
edit: bugün yatmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 22 Ekim 2024; 14:49:40 > -
Emekli maaşını tabanda birleştirmeye devam...
Akape den emeklilik sisteminde herhangi bir düzeltme beklenmiyor, bunlar ancak düzgün olanı bozar, bozduğunda ısrar eder...
Emekliye bunlar gidene kadar gün yüzü göstermeyecekler...
www.sozcu.com.trBakan Işıkhan resmen açıkladı: Emeklilik sistemi değişiyor mu? - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/bakan-isikhan-resmen-acikladi-milyonlarca-emekliye-kotu-haber-p96479
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
dul ve yetim maaşı alanlrla beraber 16 milyona yakın vatan evladı. bunalrın yakınları, çocukları, torunları derken 25-30 milyon insan. en az 20-22 milyonu seçmendir. ülkedeki seçmen sayısı 60 milyon falan.yani hükümet düşürür bu sayı. ama bazıları mazoşizm seviyor olabilirler. maaş diye aldıklarının, ülke gerçeğinde zerre değeri kalmadı. 14 maaş, 25 kira. veya 14 maaş, 1 kilo et 500. durum psikedelik bir hal aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 21 Ekim 2024; 17:28:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düşürse şimdiye düşürürdü. insanlar takım tutar gibi parti tutuyor
-
ben de zaten, olması gerekenin neden olmadığını , kendimce açıklarken, olayın anormalliğine dikkat çekiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abiler bir şey soracağım atıyorum x bankasına maaşı taşıdım,3 yıl bittikten sonra otomatik tekrar o günün koşullarına göre yeniden tutar yatıyor mu yoksa yatmadan devam mı ediyor?
-
İlk mesaj 1 yıldır güncellenmemiş sanırım. Şu an en yüksek promosyonu hangi banka veriyor ve ne kadar arkadaşlar?
@özket
Bildiğim kadarıyla 3 yılın sonunda yenilenmiyor.
@M i M
Yapı kredi
Akbank
Denizbank
Vakıfbank
QNB
ING
Bu bankalara bakabilirsiniz. Kimilerinde fatura talimatı vb uygulamalarda Extra bonus, nakit verilebiliyor. Mesela vakıfbank için de aylık harcama limiti veriliyor.
https://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi
net bilen var mı acaba?
-
3 yıl bitince istersen aynı bankaya tekrar 3 yıl daha taahhüt verip o zamanki promosyonu alabilirsin. İstersen başka bankaya da herhangi bir ceza ya da bedel ödemeden geçebilirsin.
-
Otomatik olarak yatıyor diye hiç ellemedim bankadan memnun olduğumdan dolayı 3 yılın üzerine iki yıl geçmiş bu durumda yapacak bir şey var mı yoksa su mu içelim?
-
Arkadaşlar, Cuma günü eyt den emeklilik verdim. Sgk ya emekli başvurusu yaparken maas aldıgım bankamı ykb yi seçtim. Promosyon almak için maas tasıma işlemini ne zaman yapmam gerekiyor.
Yani bir görüş istersen ama su içsen daha iyi...
-
İlk maaşın yattıktan sonra taahhüt ya da banka değişiklik işlemlerini yapman gerekiyor.
Taahhüt vermeden promosyon alamazsınız.
-
Sözleşme yapmadan ayni bankaya yatmaya devam eder prom8syon ödemezler.
Böyleyse otomatik ödeme iptal etmeye çalıştığımda neden promosyon yanacaktır gibi bir uyarı atıyor bunu kullanarak bir fayda sağlayabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X