Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1091. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: radiohead_yorke
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22.155
Cevap
640
Favori
1.629.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank mobilden 3 eylülde başvurduğum maaş taşıma işlemim 19 ekim itibariyle yine taşınmamış…. Maaş yine eski bankam ziraate yattı. Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. Pazartesi günü direkt bankaya gideceğim. Akbank mobil üzerinden işlem aksaklık yaşıyor belliki. Bankaya gitmeden mobilden çözelim derken 2 aydır promosyon alamadık rezilliğin daniskası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 19 Ekim 2024; 0:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Sorma hocam 2 kartı indirdim tek ticari kart8m kaldı. Mobilden olmadı tlf ile arayacağım oda olmazsa kartı direk iptal edeceğim. Ticari faaliyet devam etse lazım olurdu da bu emekli maaşı ile ne edelim 800.000 tl limiti.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

200. Yılı bekle hocam o zaman verilecekmiş.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Sizin 20'sinde yatacak promosyon yattı mı?

500+500 TL

Düzeltme: PROMOSYON YATTTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 22 Ekim 2024; 15:13:15 >
  • Kemal kullanıcısına yanıt

ikisi de yatmamış hocam. 500 tl aktivasyon ayrı vardı o yatmış sadece. kayıt açacağım. 500+500 promosyon kampanyasına katılıp ödeme alabilen oldu mu?

edit: bugün yatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 22 Ekim 2024; 14:49:40 >
  • Emekli maaşını tabanda birleştirmeye devam...
    Akape den emeklilik sisteminde herhangi bir düzeltme beklenmiyor, bunlar ancak düzgün olanı bozar, bozduğunda ısrar eder...
    Emekliye bunlar gidene kadar gün yüzü göstermeyecekler...

www.sozcu.com.tr
    Bakan Işıkhan resmen açıkladı: Emeklilik sistemi değişiyor mu? - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/bakan-isikhan-resmen-acikladi-milyonlarca-emekliye-kotu-haber-p96479

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aberdi kullanıcısına yanıt
    dul ve yetim maaşı alanlrla beraber 16 milyona yakın vatan evladı. bunalrın yakınları, çocukları, torunları derken 25-30 milyon insan. en az 20-22 milyonu seçmendir. ülkedeki seçmen sayısı 60 milyon falan.yani hükümet düşürür bu sayı. ama bazıları mazoşizm seviyor olabilirler. maaş diye aldıklarının, ülke gerçeğinde zerre değeri kalmadı. 14 maaş, 25 kira. veya 14 maaş, 1 kilo et 500. durum psikedelik bir hal aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 21 Ekim 2024; 17:28:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

düşürse şimdiye düşürürdü. insanlar takım tutar gibi parti tutuyor

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    ben de zaten, olması gerekenin neden olmadığını , kendimce açıklarken, olayın anormalliğine dikkat çekiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler bir şey soracağım atıyorum x bankasına maaşı taşıdım,3 yıl bittikten sonra otomatik tekrar o günün koşullarına göre yeniden tutar yatıyor mu yoksa yatmadan devam mı ediyor?

• İlk mesaj 1 yıldır güncellenmemiş sanırım. Şu an en yüksek promosyonu hangi banka veriyor ve ne kadar arkadaşlar?

• @özket
    Bildiğim kadarıyla 3 yılın sonunda yenilenmiyor.

@M i M
    Yapı kredi
    Akbank
    Denizbank
    Vakıfbank
    QNB
    ING

Bu bankalara bakabilirsiniz. Kimilerinde fatura talimatı vb uygulamalarda Extra bonus, nakit verilebiliyor. Mesela vakıfbank için de aylık harcama limiti veriliyor.
    https://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

net bilen var mı acaba?

• özket kullanıcısına yanıt

3 yıl bitince istersen aynı bankaya tekrar 3 yıl daha taahhüt verip o zamanki promosyonu alabilirsin. İstersen başka bankaya da herhangi bir ceza ya da bedel ödemeden geçebilirsin.

• Kemal kullanıcısına yanıt

Otomatik olarak yatıyor diye hiç ellemedim bankadan memnun olduğumdan dolayı 3 yılın üzerine iki yıl geçmiş bu durumda yapacak bir şey var mı yoksa su mu içelim?

• Arkadaşlar, Cuma günü eyt den emeklilik verdim. Sgk ya emekli başvurusu yaparken maas aldıgım bankamı ykb yi seçtim. Promosyon almak için maas tasıma işlemini ne zaman yapmam gerekiyor.

Yani bir görüş istersen ama su içsen daha iyi...

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

İlk maaşın yattıktan sonra taahhüt ya da banka değişiklik işlemlerini yapman gerekiyor.

Taahhüt vermeden promosyon alamazsınız.

Sözleşme yapmadan ayni bankaya yatmaya devam eder prom8syon ödemezler.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Böyleyse otomatik ödeme iptal etmeye çalıştığımda neden promosyon yanacaktır gibi bir uyarı atıyor bunu kullanarak bir fayda sağlayabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.