Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1092. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.876
Cevap
634
Favori
1.607.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Cuma günü eyt den emeklilik verdim. Sgk ya emekli başvurusu yaparken maas aldıgım bankamı ykb yi seçtim. Promosyon almak için maas tasıma işlemini ne zaman yapmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt

Yani bir görüş istersen ama su içsen daha iyi...

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

İlk maaşın yattıktan sonra taahhüt ya da banka değişiklik işlemlerini yapman gerekiyor.

Taahhüt vermeden promosyon alamazsınız.

• özket kullanıcısına yanıt

Sözleşme yapmadan ayni bankaya yatmaya devam eder prom8syon ödemezler.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Böyleyse otomatik ödeme iptal etmeye çalıştığımda neden promosyon yanacaktır gibi bir uyarı atıyor bunu kullanarak bir fayda sağlayabilir miyim?

• Emekliyi aç bırakmaya devam edeceğiz demiş akape bakanı...
    Ne kadar doğru yaptıklarını 29 ekim de anıtkabir de bir kez daha gördük... Atatürk ün kemikleri sızlıyordur o rte tezahüratları yapanları görünce...
    Aziz nesin zamanında ne de güzel söylemiş;

www.sozcu.com.tr
    Bakan Işıkhan açıkladı: Emeklilik sistemi ve maaş hesaplaması değişecek mi? - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/bakan-isikhan-acikladi-emeklilik-sistemi-ve-maas-hesaplamasi-degisecek-mi-p100170

www.sozcu.com.tr
    Emeklileri isyan ettirecek karar: Enflasyon oranında zam geliyor - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/emeklileri-isyan-ettirecek-karar-enflasyon-oraninda-zam-geliyor-p100153

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 31 Ekim 2024; 11:5:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ING turuncu yüksek faiz hesabına 3 ay en az 12500 TL yatırırsak 15 Ocak 2025'te 2000 TL promosyon verilir diyor. Bunu yapan var mı? 45 gün %51 faiz veriyor. Sonrasında ne faiz verecek göremedim.

• aberdi kullanıcısına yanıt
    ocak ayında %15 gibi enf. farkı verirler. emeklinin bir kısmı yine kendilerine perişanlığı layık gören partiye verir. kelimeler yetmiyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emekli yılının bitmesine 2 ay kaldı keyfini çıkarıyormusunuz dostlar

• EMEKLİ MAAŞLARI 4 AYLIK ENFLASYON FARKIYLA NE OLACAK? 

TÜİK tarafından açıklanan ekim ayı enflasyon verilerine göre, ekim ayında enflasyon oranı yüzde 2,88 artış gösterdi. Bu verilere dayanarak, SSK ve Bağ-Kur emeklileri 4 aylık enflasyon farkı neticesinde yüzde 12,06 oranında bir zam almış oldu.

iyisiniz hadi köftehorlar % 12 zam cepte şu an  

www.sozcu.com.tr
    Memur ve emekli maaşı netleşiyor: 4 aylık enflasyon farkı belli oldu - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/memur-ve-emekli-maasi-netlesiyor-4-aylik-enflasyon-farki-belli-oldu-p101320

• chaplinn kullanıcısına yanıt
    şu berbat dönemi ve berbat ötesi ülke yönetimini, muhalefet, doğru hareket ederek, etkili işler yaparak, uygun şekilde kullanırsa, 2025 nisan mayıs gibi iktidar değişir. bu ocak ayı, mevcut zulüm yapanların, son sadaka verişi olur. yeni gelen hükümet, emeklilere insan gibi maaş verir. demedi demeyin.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Hocam pes sen hala bu cacık muhalefetten umutlu musun aynısının laciverdi kıçı deri koltuğa alışan bir daha o deri koltuktan kalkamıyor iştee emekli işçi takımı olarak her zaman biz ezileceğiz ülkenin tüm yükünü bize yükleyecekler patronlar siyasiler buzlu bademleriyle sefalarını sürmeye keyiflerine bakmaya vasıfsız çoluğunu çocuğunu torpille oraya buraya sokmaya devam edecekler böyle gelmiş böyle gider..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    yani diyorsun ki, hiç bir şey yapmayalım. bundan bile kötüye giderken, ses çıkarmayalım. kurbanlık kuzu gibi boynumuzu bıçağa uzatalım.

doğru mu anlamışım? keşke hiç yazmasaydınız. ben şahsen, kurbanlık kuzu olmayı reddediyorum. 23 yıldır bizi ezenlere karşı çıkıyorum. henüz iktidarını görmediğimiz partileri , yerin dibine sokup, mevcut iktidarı yüceltmek istemiyorum. hadi rastgele.

• 23 yıldır, giderek diktatöryel bir hale bürünen, en ufak muhalif sese bile tahammül edemeyen, vurdukça vuran, kırdıkça kıran partiye destek olan, kendisini ezilmiş, muhalif sayan kişiler, sizi ciddiye alan sizden beter olsun.

destek olmak, illa hüloğğ çekmekle olmaz. yıllar yılı, akp karşısına çıkan her alternatifi pislemeye çabalamakla da olunur. bunu yine anlamayacaksınız . çünkü zerreseini anlasanız, zaten bu saçmalığı savunmazsınız.

12.500 lira şu devirde çöpün çöpü. 30 sene .. gibi çalışmanın karşılığı bu mu? hiç mi emekli tanıdığınız falan yok. hiç mi empatiniz kalmadı? üç öğün çaya-simite yetmeyen bu sadaka ile, aman chp gelmesin, aman öbürü gelmesin diye kendinizi yırtıyorsunuz. zafer partisi bile gelse bundan kötü OLAMAZ. yeter artık.

Hocam düzgün bizden birisi siyasi konuma gelse bile sistem onu fazla yaşatmıyor hemen ayağını kaydırıyor eliyor. Gerçekleri konuşalım Adalet sadece zengine işliyor fakire fukaraya şerefli onurlu haysiyetli insana adalet ne gezer bu ülkede ne de dünya da Verginin vergisinin vergisini veriyoruz daha noolsun Eski Kızılay başkanının kızı kaza yapıyor fakir garibanın çocuğunu öldürüyor bir gün bile içeri girmiyor Tersi olsa nolur konuşmaya bile gerek yok bu ülkenin gerçeklerini de kabullenmek lazım.Kimse fakiri garibanı yoksulu sevmiyor ama çatır çatır o garibanın vergisini almayı biliyorlar..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

yine 23 yıllık akp dönemindeki her türlü hukuksuzluğu yazıyor ama çözüm yok diyorsunuz. HAYIR KARDEŞİM, ÇÖZÜM VAR. başka partileri seçmek. o da yapmayınca başka partileri seçmek. yoksa kaderimiz böyleymiş deyip, ezilmeye davetiye çıkarmak değil yapılacak olan. onu sürekli yaptığınız için hiç bir şey düzelmiyor. biraz düşünün üstünde.

• Metin Akpınar, Uzun Lafın Kısası'nda Türkiye'deki emeklileri değerlendirdi

programın aslı

https://www.youtube.com/watch?v=emUoxVzVjx0

Ünlü sanatçı Metin Akpınar bir röportaj sırasında kendisinin de emekli olduğunu belirterek

“10 bin 400 lira maaş alıyorum, birikimim olmasa sürünürüm!” dedi.

https://www.dailymotion.com/video/x97w8g2

Metin Akpınar: 43 milyon aç var, çare arayan yok

Sanatçı Metin Akpınar toplumun içinde olduğu durumu tanımladı: KAOS, BUHRAN, ÇÜRÜME...

Vatandaşın gerçek gündemi unutuldu.

Milyonlarca insan geçim derdinde ve ekonomik krizi yaşıyor.

ASAL araştırmanın eylül anketine göre halkın yüzde 62’si ekonomi ve işsizliği birinci sorun olarak görüyor.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar da Bağ-Kur emeklisi olarak 10 bin 400 lira maaş aldığını açıkladı ve “86 milyonun 43 milyonu aç. Bu çözülmesi gerekirken en önemli olay ‘Abdullah gelsin Meclis’te konuşsun’… Toplumca cinnet geçiriyoruz. Çok büyük çürümeye girdik” dedi. ABizde istifa müessesi yok. Artık kriz değil bu. Kaos, buhran.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Kasım 2024; 17:23:58 >

hocam hep 23 yıllık diyorsunuz.lütfen düzeltin büyük felaket 22 yıl önce oldu. 

• İş siyasete gelmiş bir iki kelam da ben edeyim. Benim çalıştığım sürede şirket patronlarım ve sanayi cevresi satıcılar musteriler agırlıkla sagcı idi( zaten ulke genelinde de agırlık bu sasılacak bir durum yok.)

Baskanlık secimine kadar kimseyle siyaset konusmazdım onlar da benim siyasi gorusum uzerine pek konusmazlardı.(arada kk nedenli takılırlardı)

Baskanlık secimi oncesi buraya kadar yedik ictik eglendik ama Baskanlıga evet demeyin diye tek tek hepsiyle konustum. Ama maalesef fikirlerini değiştiremedim. Secmenler hep daha fazlasını isterler / istediler ve aldılar da.(Bunun bir adı var da yazmıcam.)

Mesele adaylarda değil seçmenlerde. Bunu idrak etmemiz lazım.Ben Z kuşaktan müthiş ümitliyim hala çünkü üni okuyor iş yok yurt dısı dusunuyor vize yok uni birinci sınıfı okuyacaksa kontenjanlara sınavsız birileri catır catır yerlesiyor(!) cok madde var boyle tek tek yazamam su an. AB deki akranı son marka telefon tablet laptop ve arabalara binebiliyor e ulkem genci izliyor iç geçiriyor... ayrıca ulkem uni gencliğinde kendi aralarında cok ciddi bir ayrılık yok onceki kusaklar gibi değiller net mi sagladı bunu hayat sartları mı bilemiyorum da daha konusabilen uzlasamasa dahi saygı duyuyorum aga diyebilen bir guruh bu cok iyi bir sey. Bu guruha kendini anlatabilen birileri olursa ne ala yani kafa olarak enerji olarak bu guruhu yakalayabilen bir aday lazım:) var mı:) bence yok. Hal böyle olunca da sonuç değişmez değişemez.

Bizim eyt ye yapılacak yuzde 5o zammı bekleyerek stres olmamamız lazım.

( bence ne yuzde 50 si yuzde yuz olsa yetmez o da ayrı...)

gelirimizi arttıracak işler bulmamız fikir uretmemiz lazım.

ben son tahlilde bir iki iş modeli buldum ocak 2025 zamlarını gorelim piyasayı gorelim siyaseti gorelim ona gore baslıcam bakalım.

• dsoto kullanıcısına yanıt
    bana daha ağır gelmiş demek ki.

• 
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.