Arkadaşlar çok saçma gelebilir size ama bu arabayı çok begendim fiyatınıda bilmiyorum resimlerde çok süper bu aracı türkiyeye nasıl getirebilirim akıl vericek varmı ne kadar masraf çıkar
arac harbıden guzelmıs grey market işi yapan büyük galericilere sormak lazım onlar getirir ithaalat izni olan firmalar yani..
araba harbıden guzelmıs
aracın distribütörü Çelik Motor, yani KIA'nın distribütorü..
mail atmayı deneyin, olmadı arayın sorun..
Getiren varken sizin onu Çin'den getirtmeniz, evrak vs , çok zor..
Geelynin emgrand modellerini birinin acilen getirmesi lazım. Adamlar kalitede çağ atladı biz hala donanım fakiri araçlara talim. EC7nin yeni hali 40-50bin arasına ülkeye gelse güzel satış yapar mesela.
bizde emgrand ec7 var ve ilk arabam oldugu için emgrand almak istiyorum araba masallah daş gibi acemiliğimi onunla attım ne zamandır bu arabayı takip ediyorum. rusyada çok satılan emgrand dogudada çok satılıyor bi ara rus sitelerinde baktım fiyatları 20 tl civari bizim ötv den dolayı pahalı emgrand serisi gelse süpersatılır dizel otomatik vs gelse çok satılır. çin malı die küçük görüyorlar anca bilmiyorlarkı kaşıktan çatala bıcak vs hep çin ayrıca motor avensis motor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme