Bildirim
Eminem My Darling | ŞEYTANLA KONUŞMASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hail Satan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Daedra Malthael
Hail Satan
2.00 dan devam edin zaman kaybetmeyin konuşmalara bak ya -
up biri mantıklı yorum yapsın bu adamın derdi ne -
korkmak istemiyom izlemicem xd
Eminemi severim ama ciddi anlamda reklam kokusu aliyorum bende artik
Masonluğa girmek zordur,çıkmak ise çok kolaydır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
aynen adam açık açık diyor şeytanla anlaşma yaptım yok bilmem ne dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi geliyor bana facebook twitter paylaştığı gönderilere bak adamın banada reklam kokusu geliyor eskisi gibi değil
@Baytar.
o ne demek şimdi bana kalırsa çıkmak daha zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofıeld -- 20 Ocak 2014; 17:13:02 > -
mağara
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofıeld
quote:
aynen adam açık açık diyor şeytanla anlaşma yaptım yok bilmem ne dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi geliyor bana facebook twitter paylaştığı gönderilere bak adamın banada reklam kokusu geliyor eskisi gibi değil
@Baytar.
Girmek daha zordur.Girebilmek için en az iki üstad tarafından loncaya önerilmen gerekir.Ayrıca iyi tanınan ve zengin biri olma şartları vardır.Çıkmak ise masonlukla bağdaşmayan,adı lekeleyecek kişilerin loncayla bağlantısı kesilir.Tabi çıktıktan sonra bildiklerini anlatırsa işler değişir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baytar.
quote:
quote:
@Baytar.
Girmek daha zordur.Girebilmek için en az iki üstad tarafından loncaya önerilmen gerekir.Ayrıca iyi tanınan ve zengin biri olma şartları vardır.Çıkmak ise masonlukla bağdaşmayan,adı lekeleyecek kişilerin loncayla bağlantısı kesilir.Tabi çıktıktan sonra bildiklerini anlatırsa işler değişir.
Loncadan mısın nereden biliyorsun bunları
-
-
Yav ingilizce bilmiyosun niye konu açıyosun ?
İllüminatiye rest çektiği şarkıdır.Tellendim yine.
Düzenleme:Baktım altyazı da varmış sorun nerde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kael'thas -- 20 Ocak 2014; 18:28:01 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: elbiskuha
yahu adam şeytanla konuşmuyor.slim shady ( sarı kafalı hali ) ile konusuyor.eminem ile slim shady arasındaki fark bu da ;
Tamam işte illüminati nin yarattığı kişilik ben şeytanla konuşuyor demedim yani öyle dedim ama o anlamda değildi şeytana ruhunu satması hakkında ve kurtulmak istediği hakkında konuşmaları güya şeytanı yansıtmış işte attığın caps shadyi iyi açıklamış
@Kael'thas
İngilizceyi iyi biliyorum dostum
Lose yourself-1999 verse 2 -the new world order-
I'm not afraid-2013
İçindeydi rest çeken ender şarkıcılardan lil' wayne de öyle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
yahu adam şeytanla konuşmuyor.slim shady ( sarı kafalı hali ) ile konusuyor.eminem ile slim shady arasındaki fark bu da ;
http://pbs.twimg.com/media/BAHdzqfCQAAwYcZ.jpg
Tamam işte illüminati nin yarattığı kişilik ben şeytanla konuşuyor demedim yani öyle dedim ama o anlamda değildi şeytana ruhunu satması hakkında ve kurtulmak istediği hakkında konuşmaları güya şeytanı yansıtmış işte attığın caps shadyi iyi açıklamış
@Kael'thas
hayır kardeşim.kimsenın yarattığı kişilik falan değil.slim shady eminemin bi parçası.çoğu insanın bi çılgın yanı ve normal yanı vardır.eminem de kendı cılgın yanını yani slim shady i sevmıyor yada daha dogrusu tehlikeli görüyor.ve bazen şarkılarında aradaki ikilemi anlatıyor.
bu da slim shady ep ( 1997 ) albümünun introsu
http://www.youtube.com/watch?v=C4EYYDj6x6Y
info da sözlerini yazmış adam
kısaca illuminati , şeytan meytan ile ilgisi yok.
-
quote:
quote:
quote:
@Kael'thas
hayır kardeşim.kimsenın yarattığı kişilik falan değil.slim shady eminemin bi parçası.çoğu insanın bi çılgın yanı ve normal yanı vardır.eminem de kendı cılgın yanını yani slim shady i sevmıyor yada daha dogrusu tehlikeli görüyor.ve bazen şarkılarında aradaki ikilemi anlatıyor.
biraz incelehttp://sponkk.blogspot.com/2012/05/eminem-slim-shady.html
-
yazan kafayı yemiş.keşke yazının düzeltilebilecek bi yanı olsaydı.neyse boş şeylere meraklı insan çok. -
Farkındalık oluşturmak amaçlı yapılan hareketler. Tıpkı yeni-eski tüm sanatçıların kaidesiz şekilde kliplerine "illüminati" sembolleri sıkıştırması gibi. Bu başlık açıldığına göre o farkındalık ziyadesiyle başarılı bir şekilde oluşturulmuş. -
quote:
quote:
quote:
@Kael'thas
Eminemin şöhret olması sahne adı slim shady bunların hepsi illuminati yuzunden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kadıköyden ortaköye nasıl gidilir
- pall mall amber
- dünyanın en iyi pense markası
- parmak izi nasıl silinir
- 7 tane parol içersek ne olur
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- penis nakli
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X