Şimdi Ara

EMLAK ENDEKSLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda sahibinden.com ve hurriyetemlak.com siteleri emlak endeksleri yayınlamaya başladılar. bu endeksler yüzbinlerce ilandan yola çıkılarak hazırlandığı için bireysel araştırmalara göre daha net sonuçlar ve daha kesin bilgiler içeriyor kanımca. örneğin bir muhitte eviniz var bu evin son üç yıl içinde ne kadar değerlendiğini veya değer kaybettiğini görebiliyorsunuz. bu hem ev arsa, işyeri vs. hepsi için geçerli. benim merak ettğim acaba hazır bir şekilde sunulmuş olan bu bilgileri kullanarak yatırım kararları alabilirmiyiz. alabilirsek nelere dikkat edip hangi endekslerin hangi sonuçlarına bakmalıyız.

• yatirim karari alip alamayacagini konu disi türolleri ve maks 15'lik biyiksiz nofap madurlarina sordugun icin seni kutluyor, dh konu disi camiasinin ozguvenine yaptigin katkilara imreniyorum üstadim

seniiii aslaaa degistiremesinler insallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

yatirim karari alip alamayacagini konu disi türolleri ve maks 15'lik biyiksiz nofap madurlarina sordugun icin seni kutluyor, dh konu disi camiasinin ozguvenine yaptigin katkilara imreniyorum üstadim

seniiii aslaaa degistiremesinler insallah

baymühendis sesli güldüm valla:))

yanlız işin uzmanınada sormadım değil (tebernü kireççi) adam ben o işlerle ilgilenmiyorum diye cevap yazmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.