Bildirim
Emniyet Seridi Ihlali Cezasi Yakin Zamanda Odeyen Var mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Afiyet olsun -
Afiyet olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
192 papel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke 5 bin olsa da ihlal edemeseler.
Emniyet şeridi ihlali birkaç yıl önce astronomik bir artışa uğradı. Şuan 2000 (iki bin) TL'nin üzerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 13 Eylül 2017; 19:12:10 >
Internetten arastirma yapip ben de ogrendim ceza yiyen biri yazarsa daha iyi olur o rakam oldugunu sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Internetten arastirma yapip ben de ogrendim ceza yiyen biri yazarsa daha iyi olur o rakam oldugunu sanmiyorum
Ben internetten bakmadım. İşe gidip gelirken sürekli trafik radyo dinlerim. Orada haftalarca anons edildi emniyet şeridi cezasının aldığı zam.
Bu arada cezayı EDS değil polis yazmış. Elinizde ceza makbuzu yok mu? Orda yazması gerek ceza miktarı ya da en azından hangi maddeden yazdığı görünmesi gerek.
-
Yok maalesef ehliyetimin fotoğrafını çekti bir hafta sonra e-Devletten bakarsın sonuca dedi
Gecmis olsun diyemiycem maalesef. Keske emniyet seridini isgal eden butun suruculere ayni sekilde ceza verilse. 5000 yazsalar yime acimam
Tamam kardesim fikirlerinizi soran olmadi. Biliyorsaniz cevap yazin bilmiyorsaniz fikir sunmayin. Kimin ne acelesi oldugunu bilemezsiniz
Iki bin küsür tl,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
206 tl ceza bilmeyenler icin. E devlete yansimis.
Allah rızası için emniyet şeridine girmeyin. Daha 4 gün önce Çamlıca gişelerine gelmeden dostumuzun aracına emniyet şeridinde aracına arkadan çarptılar. Çocuğu 2 gün komada kaldı ve hâlâ beyindeki ödemi bitirmeye çalışıyorlar. Illa başınıza bir şey mi gelmesi lazım ki, bu şeridin mecburi durumlar haricinde kullanılmaması gerektiği.
Haklisiniz aciliyetim olmasa girmezdim ki aciliyet dahi olsa ölüm kalim harici girilmemesi lazim bundan sonra daha dikkatli olacagim
Ahh ahh keşke 3 bin keşke 5 bin 3.defa yapana da 10 bin TL olsa.
Tek siz akıllısınız değil mi ? Herkesin acelesi var zaten bu ülkede ahh ahh keşke ehliyetinize de el koyulsa. Tek akıllının siz olmadığını seve seve öyle öğrenirsiniz ki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X