Şimdi Ara

Empatiye başlayacağım (Adam Fawer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlaşılması zor bir kitap mı? Bu arada olasılıksızımı daha önce okumak gerek yoksa empatiyi mi?
    Son olarak kitap popüler bir kitaptı ki halen öyle insana birşeyler katıyormu kısa bir kitap değil malum :)

• Hiç birşey katmaz, bunun bilincinde olarak oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KolonyaAdam kullanıcısına yanıt
    Bir ara herkes deli gibi bu kitaba sarmıştı konusu çok merak ettim işten güçten bayadır kitaplıkta duruyordu artık okuyayım dedim
  • Güzel kitaptır hocam. Anlaşılması da kolaydır. Eğer elinde Olasiliksiz varsa ilk onu oku. Yoksa da sıkıntı değil, bağlantılı kitaplar değil sonuçta.

• ben okudum hoşlanmadım yavan biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Güzel kitaptır hocam. Anlaşılması da kolaydır. Eğer elinde Olasiliksiz varsa ilk onu oku. Yoksa da sıkıntı değil, bağlantılı kitaplar değil sonuçta.

iki kitapda mevcut elimde o zaman olasılıksızdan başlıyorum teşekkürler...birkaç güne kitapla ilgili yorumlarımı buraya yazarım okumamış arkadaşlarda faydalanır :)
  • İkisi de güzeldi. Ama son kitabı Oz Büyücüsü'nü önermıyorum, o iki kitabı okuduktan sonra bir gazla onu almayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routine

İkisi de güzeldi. Ama son kitabı Oz Büyücüsü'nü önermıyorum, o iki kitabı okuduktan sonra bir gazla onu almayın derim.

Hocam konularını genel olarak spoiler vermeden anlatabilirmisiniz isimleri ile alakalı mı konuları

• Güzel ve merak uyandırıcı bir kitap. Mutlaka oku derim. Kişiye bir şey katmaz ama her kitapta bana bir şey katacak diye okunmamalı bazen keyif almak için de kitap okunmalı. Empati kitabımı olasılıksızdan sonra oku derim. Kendine bi şeyler katacak kitap okumak istersen. Klasikler, Bilimsel, felsefik kitaplar okumalısın ama o da bir süre sonra bayar kanaatimce

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

Güzel ve merak uyandırıcı bir kitap. Mutlaka oku derim. Kişiye bir şey katmaz ama her kitapta bana bir şey katacak diye okunmamalı bazen keyif almak için de kitap okunmalı. Empati kitabımı olasılıksızdan sonra oku derim. Kendine bi şeyler katacak kitap okumak istersen. Klasikler, Bilimsel, felsefik kitaplar okumalısın ama o da bir süre sonra bayar kanaatimce

Olasılıksız'a başladım sağolun bu arada klasikler insana ne
    gibi bir bilgi katar onu anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 11 Nisan 2017; 19:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

quote:

İkisi de güzeldi. Ama son kitabı Oz Büyücüsü'nü önermıyorum, o iki kitabı okuduktan sonra bir gazla onu almayın derim.

Hocam konularını genel olarak spoiler vermeden anlatabilirmisiniz isimleri ile alakalı mı konuları

İlk ikisini almışsınız zaten, onları okursunuz bir şey yazmayayım.

Ama son kitabı olan Oz direk Oz Büyücüsü ile ilgili yani bir isim benzerliği değil.

Herhangi bir bılımkurgu, dusunmenızi gerektirecek bir şey yok kıtapta. Gereksiz betımlemeler ve şiddet içeren çocuk masalı gibi düşünün. Ön siparişle alıp sıkılarak bitirmiştim.

https://eksisozluk.com/oz-dorothy-of-kansas--5131379

Şuradan da bakabilirsiniz yorumlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

quote:

İlk ikisini almışsınız zaten, onları okursunuz bir şey yazmayayım.

Ama son kitabı olan Oz direk Oz Büyücüsü ile ilgili yani bir isim benzerliği değil.

Herhangi bir bılımkurgu, dusunmenızi gerektirecek bir şey yok kıtapta. Gereksiz betımlemeler ve şiddet içeren çocuk masalı gibi düşünün. Ön siparişle alıp sıkılarak bitirmiştim.

https://eksisozluk.com/oz-dorothy-of-kansas--5131379

Şuradan da bakabilirsiniz yorumlara.

Teşekkürler

• Empati kitabını olasılıksızdan çok sevmiştim ikisini de oku

• Ben önce olasılıksızı okumustum ardındanda empatiyi.İkisinide çok beğendim.İçinde kitap dışı bazı bilgiler var.Ama oralarıda okudum sıkılırsan atlayabilirsin bence.İkisinide oku.Aralarında bağlantı yok ama empatide olasılıksıza küçük bir gönderme var.Sadece bir cümle.Yinede bence önce olasılıksızı oku.Çok dert değil ama zaten olasılıksıza başlamaşın.Harika kitapalr kesinlikle ikisinide oku.Kolay gelsin.İyi okumalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.