Şimdi Ara

Empire Total War - Kurulum Sorunu yardım lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Empire Total War - Kurulum Sorunu yardım lütfen !!!

Meraba empire total war oyunun razor1911 olarak indirdim 2 iso dosyası halinde isonun içindeki sid dosyalarını C:\Users\KULLANICI-ADI\AppData\Local\Temp yoluna attım sonra oyunun 1. isosunda çalıştırıyorum start dedikten hemen sonra resimdeki gibi oluyor boş kısayol geliyor kurmadan bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımdaki işletim sistemi windows 7

• iso dosyasını kurdun mu ?
    kurmadan direk bir yerlere atmışsın anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaya14

Empire Total War - Kurulum Sorunu yardım lütfen !!!

Meraba empire total war oyunun razor1911 olarak indirdim 2 iso dosyası halinde isonun içindeki sid dosyalarını C:\Users\KULLANICI-ADI\AppData\Local\Temp yoluna attım sonra oyunun 1. isosunda çalıştırıyorum start dedikten hemen sonra resimdeki gibi oluyor boş kısayol geliyor kurmadan bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımdaki işletim sistemi windows 7

Bence böyle olmamalı. Yani kurulum kısmı. Ben de indirdim o oyunu ama Daemon Tools programı ile 1. isoyu çalıştırdım install yaptım 2. CD'yi istediğinde de 2. isoyu devreye soktum. Böylece yüklendi ve oyuna girdim. Ama Local temp falan böyle şeylere hiç girmedim.

• ya yok anlatamadım galiba bu oyunu razor böyle yapmış işte temp e atmak gerekiyor iso nun içindeki sid dosyalarını öyle kuruyor ama olmadı yüklemiyor setup a tıklayıp install dedikten sonra direk kısayol geliyor kurulum yapmıyor.
  • yardım yok mu ?
  • dostum zannedersem razor kurulumunu yanlış yapmışsın

Resimli Anlatım ÜZerine Tıkla

videolu anlatım

http://www.youtube.com/watch?v=foguHhIOWbo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Empire Total War Sorun ( Acil )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.